Kezdd az évet mesés szaunás otthonokkal, itt igazi wellness vár!

Ki ne örülne, ha a saját házában kialakításra kerülne egy szauna, amit bármikor beizzíthat, és élvezheti kellemes hatásait?! Mai cikkünkben válogatást hoztunk olyan házakról, ahová szaunát is beépítettek, és ezzel igazi wellnesst varázsoltak otthonukból.

A lakásban kialakított szauna számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Először is, lehetővé teszi, hogy kényelmesen és bármikor szaunázzunk anélkül, hogy külön utaznunk kellene egy wellness központba, emellett különösen praktikus, ha télen hideg időben szeretnénk felmelegedni. A szaunázás számos egészségügyi előnyökkel jár, például javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt és a fájdalmakat, valamint erősíti az immunrendszert. Emellett nem csak a testnek, hanem a lelki egészségnek is jót tesz, mivel lehetővé teszi a relaxációt és a kikapcsolódást.

A III. kerület közkedvelt részén, az Aranyhegyen található ez a 130nm-es ikerház, amelynek egyik felét hirdetik eladásra. A modern ház  helyiségei 3 szinten helyezkednek el, jól átgondolt kialakításban. A földszinten alakították ki a család közösségi tereit kertkapcsolattal, az emeleten 2 háló, egy fürdő és egy gardrób kapott helyet, a pince szinten pedig a garázs és a tároló mellett helyezkedik el a szauna, ami nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget nyújt egy hosszú nap végén.

Budapest V. kerületében található, ez a különleges körpanorámás társasház. Itt kivételes módon 4 lakás kerül egyszerre értékesítésre, egy 222+85nm-es attraktív penthouse, valamint három kisebb lakás. Az ingatlanban hatalmas teraszok kerültek kialakításra, ezzel lehetőséget nyújtva szabadtéri elfoglaltságokhoz, emellett tágas terek és nagy ablakok is találhatóak, amik megkönnyíthetik a stresszes mindennapokat. A teraszon kapott helyet a szauna és a jucuzzi is, valamint innen lehet megközelíteni az 50nm-es tetőteraszt is, ahol ezekkel a lehetőségekkel impozáns kerti partit lehet rendezni a város felett.

Ezeket a prémium berendezésekkel felszerelt ingatlanokat azonban nem csak a fővárosban találjuk meg. A Győr közvetlen vonzáskörzetében lévő Ménfőcsanakon, a városközponttól mindössze 12 percre található ez a szinte panellakásnak megfelelő rezsiárakkal rendelkező családi ház. Ha jó adottságokkal rendelkező ingatlant keresel, akkor erre a családi házra mindenképpen vess egy pillantást ugyanis nem csak hogy hatalmas kerttel rendelkezik, de a lakóház nettó alapterülete több mint 200nm. Az ingatlan jól felszerelt, 6 szobával rendelkezik, többek között fürdőszobával, hálószobával, dolgozószobával és egy kényelmet nyújtó infraszaunával is.

A budai agglomerációban, Ürömön eladó egy nettó 133nm-es alapterületű családi ház 9546 nm-es telken, melyen további 35nm-es vendégház, tárolók, szauna, úszó-medence, 3 autós-beálló, nagy terasz és kis tó található. Az ingatlanban egy amerikai konyhás, nappali + 3 szoba, fürdőszoba, illetve hatalmas kertjében medence és különálló szauna is megtalálható. A külső tárolók mellett egy igazi borospincének alkalmas verem is kialakításra került. A telek elhelyezkedése és adottsága sok lehetőséget rejt magában, alkalmas lehet speciális szolgáltatói telephelynek is.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)