Mutatjuk milyen eladó ingatlanokat kínál a legélhetőbb vidéki város az országban

Még 2022 szeptemberében jelent meg a Magyarország legélhetőbb városairól szóló lista. Ezt a listát több faktor együttes elemzése után számolják ki. Az elemzést az oktatás, az egészségügy, a kultúra, a bűnözés, a munkaerőpiac, a vásárlási lehetőségek és a lakóingatlanok megfizethetősége mentén végezték el. A friss kutatásból kiderült, hogy Magyarország legélhetőbb városai közül kiemelkedik Budapest és környéke és a megyeszékhelyek többsége.

Budapest, majd Pilisvörösvár és környéke után nem sokkal csúszott le Veszprém, ami ezzel a legélhetőbb vidéki város lett. Azért, hogy ne mindig csak a fővárost emlegessük, szerettük volna kiemelni a gyönyörű, Balaton közeli megyeszékhelyet, Veszprémet, ami az idei listán a harmadik helyre tornázta fel magát. A királynék városa egy ma is rendkívül gyorsan fejlődő település, hiszen a múlt évben nem csak a veszprémi várat, de városszerte az utakat is felújították. Mai válogatásunkban, gondoltuk elhozunk innen néhány eladó ingatlant, ha már úgyis bekerült a top 3-as listába.

Veszprém egyik legszebb utcájában kínálnak eladásra egy 99nm-es kiváló adottságú lakást. Az Egyetem utca magával ragadó hangulata mellett megfelel minden infrastruktúrára vonatkozó elvárásunknak, hiszen a közelben minden megtalálható, mely megadhatja a hétköznapjaink kényelmét és a hétvégéink nyugalmát. A magas emeleti 3+1 szobás lakás 2019-ben mindenre kiterjedő átépítésen és ráncfelvarráson ment át, így nyerte el a jelenlegi állapotát. A patinás, szinte történelmi múlttal rendelkező ház, különleges módon ötvözi a mai, modern kori lakás elvárásait.

Veszprém exkluzív családi házas övezetében, 625 nm-es telken épült egy 150 nm-es egyedi tervezésű luxus kivitelezésű családi ház garázzsal. Az ingatlanban tágas amerikai konyhás nappali, 2 nagy méretű hálószoba, 3 fürdőszoba, gardrób szoba, tároló, 2 terasz és egy garázs található. Az ingatlan számos pontjáról a lenyűgöző várpanoráma látható. Az ingatlan tájolásának, valamint nagy méretű üvegfelületek köszönhetően világos terek jellemzik, így egész nap kiélvezhetjük a napsütést.

Veszprém egyik legkedveltebb részén vált eladóvá ez az  örök panorámával rendelkező penthouse lakás. Az ingatlan 2019-ben épült, és azóta is folyamatos felújításokat, valamint korszerűsítéseket végeztek a tulajdonosok minden évben. A lakás luxus minőségben lett elkészítve, minden aprólékosan lett megtervezve, sőt még egy okos otthon rendszer is ki lett alakítva. Az ingatlan alapterülete 114 nm, ami a lakórészt, 2 db tárolót és egy téli kertet tartalmaz. Ezen felül van egy 80 nm-es terasz, ahonnan örök panoráma tárul a szemünk elé a Bakonyra, ami csodálatos látvány.

Veszprémben a Dózsavárosban eladó egy 2021-ben épült újszerű családi ház. A 272nm területű telken álló 117nm alapterületű, kétszintes lakóház, nem csak fedett autóbeállóval, de egy 10nm-es terasszal is rendelkezik. Az ingatlant kiváló kialakítása miatt tágas és világos terek jellemzik, ezen felül 2+2 félszoba, valamint 2 fürdőszoba is található benne. Az ingatlan a belváros közelségében helyezkedik el, gyalogosan pár perc alatt sok minden megtalálható, óvodák, iskolák, gyógyszertár és drogéria is.

Veszprém kedvelt kertvárosi részén, a Cholnoky városrészben, minőségi alapanyagokból 2020-ban épült és berendezett, kis közösségben lévő társasházban, földszinti lakás eladó. Az ingatlan egy 100 m2-es, kis rezsivel fenntartható, világos, okos otthon. Saját 170 nm-es kerttel és 15 m2-es télikerttel rendelkezik. A lakás a saját kerti kiskapuján, kerten keresztül, a társasháztól függetlenül is megközelíthető. A kert automata öntözőrendszerrel, csöpögtetőrendszerrel, gyepszőnyeggel kialakított, valamint a zárt udvarban egy fedett térkövezett felszíni parkoló is található. A kertben jakuzzi van előkészítve, ezért is kiválóan alkalmas a luxust, a minőséget és a kényelmet kedvelők számára.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

A rakétákat válaszlépésként szállították, miután Amerika figyelmeztette Oroszországot. Hírek a háború 792. napján.

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete X-oldalán szerdán megosztott videójában beszélt erről.

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

© 2024 (v2.202102)