Léteznek! – Eladó luxus ingatlanok a fővárosban, 30 millió alatt!

Régi álmod válna valóra azzal, ha Budapesten találnál egy otthont jó áron, ráadásul még a lakberendezéssel sem kell külön bajlódnod? Mai cikkünkben olyan kis lakásokat hoztunk, amelyek minden igényt kielégítően luxus módon vannak felújítva, emellett pedig igen jó áron lehet hozzájuk jutni.

Az IX. kerületben a Ferenc körúton bukkantunk rá egy olyan designlakásra, ami, a felújítás során nem csak esztétikai hanem gépészeti felújításon is átesett. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben számtalan közlekedési és kikapcsolódási lehetőség található. A garzonlakás fiatalos berendezése miatt, egy diák számára tökéletes választás.

A VIII. kerületben a teleki térnél bukkantunk erre a 20nm-es utcai nézetű, teljeskörűen felújított erkélyes kis kuckóra. A lakás belső építész és lakberendező tervei által lett kialakítva és berendezve. Ez az ingatlan egy igazi ékszerdoboz, kiváló választás fiatalok, egyetemisták részére.

Az előző lakás szomszédságában szintén a Teleki László téren találtunk meg ezt a vidám hangulatú garzonlakást. Az ingatlan 25nm-es, szép állapotú liftes társasház 1. emeletén található. A lakásban elektromos fűtés került kialakításra saját villanyórával és vízórával, úgy ahogy a fentebb megemlített lakásban is.

Pesterzsébeten, Budapest XX. kerületében eladó egy azonnal költözhető 41nm-es 1+1 félszobás téglalakás. A lakást két évvel ezelőtt újították fel, melynek során megújult a teljes víz, – csatorna rendszer, új burkolatokat kapott, emellett a beépített konyha is a vételár részét képezi. A társasház rendezett, parkolási lehetőség az udvaron belül megoldott.

Ez a belső 2 szintes lakás a VIII. kerületben a Blaha Lujza tér mellett található. Modern berendezése és remek hangulata miatt, igazi luxusban tölthetjük mindennapjainkat. A lakásban elektromos fűtés található, így a lakás méreteinek köszönhetően nem kell a rezsiszámlák miatt aggódnunk.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

A GVH gyanúja szerint a City Taxi megtéveszti a fogyasztókat.

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Magyarország készíti az unió jövő évi költségvetését.

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Achim Grewe júliustól irányítja a győri üzem pénzügyeit. 

© 2024 (v2.202102)