Nem kell, hogy fejfájást okozzon az ingatlaneladás!

Mondhatnánk, hogy 2023 nem az ingatlanukat eladni szándékozók éve lesz, de ez nem kell, hogy feltétlenül így legyen. Kínálati piac ide vagy oda, igenis jó esély van 2023-ban is a sikeres ingatlaneladásra, ha az ingatlant megfelelően árazzuk és tálaljuk. Azaz minél inkább figyelemfelkeltő módon hirdetjük, amihez nemcsak egy szuperül összeállított hirdetés kell, de egy olyan megbízható, tapasztalt, régóta a piacon lévő hirdetési portál is, amellyel garantáltan elérjük a potenciális érdeklődőket. 

A Magyarországon 2005 óta működő Ingatlantájoló épp ilyen oldal hiszen 18 éves múltjával már történelme van az ingatlanhirdetési piacon, sokan ismerik, sokan böngészik, és több olyan extra szolgáltatást is nyújt, ami más oldalakon egyáltalán nem, vagy nem ugyanabban a minőségben, esetleg nem ugyanolyan jó áron érhető el.

Nézzük, miért érdemes az Ingatlantájolón hirdetni!

Mert egyszerű és gyors

Az Ingatlantájoló hazánk egyik leggyorsabban betöltődő ingatlanhirdetési portálja, ahol a hirdetésfeladás is rendkívül egyszerűen, mindössze néhány lépésben történik, és nem vesz 1 percnél hosszabb időt igénybe. Ezután rögtön, ingyenesen megjelenik a hirdetésünk, majd választhatunk a különböző hirdetési csomagok közül.

 

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres? Licitáljon az első helyekre, próbálja ki az Ingatlantájoló forradalmian új és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatását. Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti!

 

Mert hirdetésünk sokáig a listaoldalak élén maradhat

A tapasztalat azt mutatja, hogy az érdeklődők csak az első három listaoldalt nézik végig, azonban ahogy újabb és újabb hirdetéseket töltenek fel, hirdetésünk már néhány nap után hátrébb sorolódhat a 4-5. oldalakra. Ennek kiküszöbölésére vezette be az Ingatlantájoló a nemzetközi szinten is ritkaságnak számító 3 szintű licitrendszerét, ahol kreditjeinkkel licitálhatunk annak érdekében, hogy hirdetésünk sokáig a különböző szűrési feltételekkel beállított listaoldalakon is az élmezőnyben maradjon. A licitrendszer legnagyobb előnye, hogy így egyenlő feltételeket teremt a kisebb-, nagyobb irodák és a magánszemélyek között.

Mert itt euróban is hirdethetünk

Bizonyos ingatlanok esetében fontos lehet euróban hirdetni, különösen, ha az az ingatlan nagy értékű, exkluzív, vagy Budapest különösen nívós részén, vagy a Balatonon, esetleg az osztrák határ mentén helyezkedik el. Jó hír, hogy az Ingatlantájolón euróban is feladhatjuk hirdetésünket, méghozzá úgy, hogy az érdeklődők ár alapján is össze tudják hasonlítani az egyes ingatlanokat függetlenül attól, hogy az ár milyen pénznemben lett megadva. A rendszer ugyanis az ár szerinti sorba rendezésnél automatikusan sorba rendezi a forintban és az euróban megadott árakat az MNB aktuális árfolyama alapján.

Külföldi vevőket is el szeretne érni ingatlanhirdetésével? Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat! Az Ingatlantájolón euróban is hirdethet!

 

Mert egyedülálló módon, akár cikket is írnak eladó ingatlanunkról!

A különböző hirdetési csomagok több kiemelési lehetőséget is tartalmaznak. Amennyiben a 120 napos csomagot választjuk, mely a cikkírást is tartalmazza, az Otthontérkép Csoport profi újságíró csapata megírja a cikket eladó ingatlanunkról, ami megjelenik az Otthontérkép Magazinban, valamint, az Ingatlantájoló partneroldalain is (pl.: Mfor, Privátbankár, Infostart).

Mert itt más nagyszerű szolgáltatások is várnak!

Képek és felirat: Ha a hirdetés feladása után kiválasztottuk a kiemelési csomagot, 20 db képet is feltölthetünk ingatlanhirdetésünkhöz. Ezen felül olyan figyelemfelkeltő feliratok közül is választhatunk, mint például a „Kitűnő vétel”, a „Beleszeretős”, a „Tehermentes”, vagy a most igencsak népszerű “Alacsony rezsi” felirat.

További kiemelési lehetőségek: A fent leírtakon kívül még social média kiemelést is választhatunk, amellyel további több ezer embert érhet el hirdetésünk, illetve hirdetésünk ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet az Ingatlantájoló partneroldalain.

Ha bármilyen kérdésed van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre:  +36 1 585-8650, info@ingatlantajolo.hu


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Szökőárszerű terhelés érte a csomagküldő rendszert.

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

50 bázisponttal, 7,75 százalékra csökkentették az alapkamatot.

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Mintegy 43 ezer négyzetméterrel bővül, ennek engedélyezése már el is indult. 

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

© 2024 (v2.202102)