Élj a Dunakanyar szívében, a csodálatos Vácon!

Vácot a Dunakanyar szíveként is szokták emlegetni, nem véletlenül, hiszen a város vonzó célpont gazdag kulturális élete miatt, emellett meseszép épületei, utcái magával ragadják az idelátogatókat. Aki itt él, nem panaszkodhat, hiszen rengeteg lehetősége van a kikapcsolódásra, a szabadtéri programokra, emellett a lélegzetelállító kilátást is élvezheti nap mint nap. Mai válogatásunkban, elhoztunk néhány Vácon található családi házat, ahová te is szívesen beköltöznél.

Vác kertvárosi részén, most kiépülő modern, új lakókörnyezetben, 460 nm-es telken elhelyezkedő, 2 szintes, 112 nm-es hasznos alapterületű igényes, ikerház eladó. Az alsó szint 56 nm-es, itt kialakításra került egy amerikai konyhás, étkezős nappali, teraszkapcsolattal, fürdőszoba, wc, kamra és gardrób is. A felső szint szintén 56 nm-es, itt található 3 hálószoba, fürdőszoba, wc, gardrób, valamint egy 10 nm-es erkély is. A ház fűtését és meleg víz ellátását gázcirkó kazán biztosítja, az alsó szinten padlófűtéssel, az emeleten radiátoros hőleadással. Nyugati fekvésének és a sok nyílászárónak köszönhetően egész délután fényárban úszik a ház.

Vácon a Földváry téri lakótelep határán, a belvárostól 10 perc sétára, egy 2016-ban épült 107 nm saját használatú kerttel, és dupla gépkocsi beállóval rendelkező 71 nm-es földszinti családi ház eladó. A lakás egy társasház fizikailag különálló, kerítéssel leválasztott épületrésze, mely önálló épületszerkezettel, önálló családi házként funkcionál. A konyha egy légtérben került kialakításra a nagy és világos nappalival, amiből 2 hálószoba is nyílik. A konyha melletti kamrában kapott helyet a gázcirkó, ami biztosítja a melegvizet, valamint a fűtést, mely a hálószobákban radiátoros, a nappaliban, konyhában és a fürdőszobában pedig padlófűtéses formában kapott helyet. Az ingatlan energetikai besorolása CC. A lakás mintegy fele fölött sátortetős padlás található, ami további tárolási lehetőséget biztosít.

Vácon, a Törökhegyen, hatalmas telken eladó egy remek elrendezésű, zöldövezeti, gyermekbarát családi ház. A telek 1575 nm, a ház 83 nm földszinti alapterület mellett 46 nm tetőtér beépítéssel rendelkezik. A főépület 5 szobával + nappalival rendelkezik, az emeleten pedig egy hall kapcsolja össze a gyerekszobákat egy közösségi teret alkotva. A sajátos elrendezésnek köszönhetően rendkívül izgalmas terek alakultak ki, melyek jól biztosítják a családi közösségi életet, ugyanakkor az egyéni elvonuláshoz is rendelkezésre áll a megfelelő szobaszám. Az ingatlan egy domboldalban kapott helyet, ami a körbe napozottságot biztosítja, így a hálószobák világosok, kitűnő panorámát nyújtanak a Naszály felé. Az ingatlan fűtését fatüzelésű kazán, illetve villanyfűtés, valamint két légkondicionáló berendezés is biztosítja.

Aki a város elől kicsit elhúzódna, és inkább egy kisebb község adta nyugalomra vágyik, annak elhoztunk a Vác közvetlen szomszédságában lévő Verőcéről egy egyedi tervezésű, családi házat. A ház 2002-ben épült, 2200 nm-es telken. Az ingatlan hatalmas terei úgy lettek kialakítva, hogy alkalmas legyen nagyobb “vendégsereg” fogadására is, akár a házban lévő medencével, galériás nappalival, vagy a nagy terasz adta lehetőségekkel. Fűtést és a melegvizet gázcirkó biztosítja, ami mellett a nappaliba egy kemence is beépítésre került. A terasz a belső udvar felé néz, ahol a kert nagy része parkosítva van, illetve található benne egy garázs is.  Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából kiváló. A környék kikapcsolódásra és pihenésre tökéletes, akkor is, ha az ember a vízpartot vagy ha a hegyeket szereti, a táj mindkét igényt kielégíti.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)