Eladó lakások megújuló energiahasználattal, ha sietsz, még jut neked is!

A budapesti lakosok nagy átlagának a munka, az iskola, a bevásárlás és a szórakozási lehetőségek szerepelnek az első helyen, ha a lakásvásárlási szempontokat tekintjük. Mai cikkünkben a kiváló infrastruktúrával rendelkező XIII. kerületben található Kucsma lakóparkot szeretnénk bemutatni, ahol a környéken a fentiekben felsoroltak közül mindegyiket megtalálja, nem mellesleg egy megújuló, energiatakarékos társasházban lévő lakásnak lehet szerető tulajdonosa.

A XIII. kerületi új társasház a Kucsma utca 7-9. szám alatt épül fel. A társasház két épületegyüttesből valósul meg, amiben 24 lakás kapott helyet, emiatt a lakóközösség is igen családias. A zöldtetős lakóépület, amely megújuló energiaforrásokat és takarékos üzemeltetést kínál, 2023. III. negyedévében kerül átadásra. Az Angyalföld szívében épülő minőségi lakóház, jó ízléssel és átgondolt tervezéssel készül, ezenfelül a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat, az emeleti lakásokhoz erkély, míg a legfelsőbb szinteken tetőterasz is elérhető lesz.

Azonban nem árt sietnie annak, aki szemezget az itteni ingatlanokkal, hiszen a lakások 60%-a már elkelt! A társasházban különböző lakások is eladásra kerültek már, többek között kisebb 30nm-es 1 szobás lakások, illetve nagyobb 4 szobás ingatlanok is. A lakóházban a még fennmaradó ingatlanok között szerepel néhány remek kialakítású 2 szobás, és családok számára is kedvező 4 szobás lakások is, ezért érdemes átfésülni a szabad lakások listáját.

A társasházban több szempont is igazán kedvező, első sorban ejtenünk kell néhány szót az energiatakarékosságról, ugyanis a ház BB energetikai besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló energiaforrásból származik. Ezért egy ilyen új lakás esetében rengeteget spórolhatunk a költségeken, hiszen a korszerű építészeti és gépészeti technológiának köszönhetően, környezetkímélő módon szinte nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget.

Ami még fontos lehet, legfőképpen a fiatal párok számára, az az, hogy ennél a beruházásnál több családtámogatást is igénybe lehet venni. A kamattámogatott hitel és a babaváró hitel mellett a lakások megvásárlásához CSOK is igényelhető, az így vásárolt ingatlanok esetén pedig 0% az illeték, valamint ÁFA visszaigénylésre is lehetőség van, ezzel több millió forint megtakarítást lehet elérni.

Ahogy a fentiekben is említettük, a környéket tekintve, a XIII. kerület egyszerre nyújt kellemes zöldövezeteket, kiváló infrastruktúrát, bevásárlási- és szórakozási lehetőségeket egyaránt. A közelben remek oktatási intézményeket, óvodákat, cukrászdákat és sportolási lehetőségeket találhat. A közlekedést tekintve, ezen a vonalon közlekedik a 12 és a 14-es villamos, valamint többek között a 20, 30, 30A, 226, 105, 230-as buszok megállói is sétatávolságon belül vannak.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)