Mint a filmekben: eladó dunai félsziget Budapest közelében

A főváros környékén hangulatos, vízparti nyaralóhelyet keresők körében az utóbbi évek egyik slágere egyértelműen a ráckevei, kiskunlacházi Duna-part lett. A környéken egyre több család találta meg hétvégi házikóját, ahová elmenekülhet a városból anélkül, hogy péntek (és vasárnap) délután hosszú órákat töltene az M7-esen a Balaton (Budapest) felé araszoló dugóba ragadva.

A népszerűség titkát – a könnyű megközelíthetőség mellett – nem kell sokáig keresni: a folyó partján tekintélyes fűzfák árnyékában telepedhetünk le, hallgathatjuk a hullámok csobogását vagy rakhatunk nagy tábortüzet és süthetünk szalonnát a barátokkal.

Filadelfia félsziget Kiskunlacháza eladó félsziget

Errefelé tehát nem ritka a jó fogás, most viszont egy egészen különleges hirdetésre bukkantunk: saját félszigetet vehetünk a Dunán, egészen pontosan a Duna és a Balabán patak közöt. Ez a 6700 négyzetméteres összközműves telek ennél közelebb nem lehetne a természethez, három oldalról víz határolja, a “civilizációhoz” pedig szinte csak egy kapuval csatlakozik. 

A hatalmas telken jelenleg egy 409 négyzetméteres, kétszintes, többlakásos ház áll, amely 2002-ben épült, emellett további öt darab, egyenként 800 négyzetméteres építési telek is kialakítható, amelyek beépíthetősége 35 százalékos.

Filadelfia félsziget Kiskunlacháza eladó félsziget

A projekt nagyságrendje miatt elsősorban valószínűleg befektetőket csábít majd. Az itt megvalósuló fejlesztés a terület adottságai alapján egyaránt szolgálhatja majd a pihenni vágyókat és a vizisportok szerelmeseit, hiszen a Ráckevei/Soroksári-Duna ág környezetében számtalan tó, horgászlehetőség, és persze kajak, kenu, Sup, motorcsónak vagy sétahajókázás is elérhető.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)