Te is olyan életre vágysz, ahol a vízpart és a család áll a középpontban?

Amikor új otthonunkat keressük, számos elvárásnak kell megfelelnie a tökéletes ingatlannak. A frekventált elhelyezkedés, az energiatakarékosság, a kiváló minőség, a jó tájolás és elosztás ma már alapvető, de vajon találunk-e olyan otthont, ami ennél jóval többet nyújt. Mai cikkünkben olyan lakásokat mutatunk, amelyek a fenti feltételeknek mind megfelelnek, ezen felül közvetlen vízparti elhelyezkedésűek és még számtalan extrával várnak.

A közvetlen vízparti elhelyezkedés már eleve kuriózumnak számít, főleg Budapesten, hiszen Duna közeli lakásokat sem könnyű találni, de a Metrodom Riverben épülő otthonokról elmondható, hogy tényleg közvetlen kapcsolatban állnak az ország egyik legnagyobb természeti kincsével, a Dunával.

A magasszintű épületgépészeti megoldásokkal és minőségben épülő Metrodom River ugyanis a Budafoki úton épül, a Duna főága mellett, a Lágymányosi-öböltől délre, így a lakópark keleti kapuja közvetlenül a Rákóczi híd és a Galvani híd között épülő Duna-parti sétányra nyílik, ahonnan 10-12 perces sétával lehet eljutni a Kopaszi-gáthoz. Az itt lakóknak ezáltal a csodás dunai panorámán túl, minden nap lehetőségük nyílik arra, hogy a folyóval közvetlen kapcsolatban, természetközeli helyen töltődjenek fel, a városi nyüzsgéssel való kapcsolatot ugyanakkor nem veszítik el, hiszen a Budafoki út biztosítja a közlekedés kényelmét.

A közvetlen vízparti elhelyezkedésen kívül azonban a közösségi szolgáltatások széles palettája az, ami a Metrodom Rivert kiemeli más lakóparkok közül. El tud képzelni egy olyan életet, ahol a munkahelye, a bölcsőde, az óvoda és számtalan kikapcsolódási lehetőség is egy helyen, házon belül van? Ahol a munka és a magánélet, a család és a szórakozás tökéletes egyensúlyban valósulhat meg? A Metrodom Riverben mindez lehetséges!

Itt akár helyben indíthat saját vállalkozást, amelyhez a Budafoki úton épülő 4 szintes irodaházban bérelhető irodák vagy a lakóparkon belül bérelhető üzlethelyiségek nyújthatnak ideális helyszínt. De házon kívül is számtalan munkalehetőség várja a közeli Infoparkban vagy a környék irodaházaiban. Ha pedig mégis messzebb esik álmai munkahelye, a kiváló közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően könnyen a nagyobb csomópontokhoz (Bikás park) vagy a belvárosba érhet.

Bárhol is legyen azonban a munkahelye, a gyermekeivel nem kell felesleges köröket futnia, ugyanis a Metrodom River helyben családi bölcsődével és egy önkormányzati fenntartású óvodával várja a legkisebbeket. A gyermekek további mozgásigényét pedig a lakópark kétkorosztályos, vizes játékokkal is felszerelt játszótere elégíti ki a család szabadidejében, a projekt területén pedig biztonságban szaladgálhatnak a gyerekek, ugyanis a 7 épületből álló épületegyüttes egyedül a Budafoki útról közelíthető meg autóval, innen a forgalom a föld alá terelődik, autóutak nem kapnak helyet a felszínen. Rossz idő esetén is biztosított ugyanakkor az önfeledt játék a beruházás két játszóházában, ahol zsúrokat is lehet rendezni.

A játékos kedvű felnőtteket pedig játékszoba várja csocsóval és darts-szal, de a lakópark mind a hat épületének tetején helyet kapó, bútorozott kilátó- és napozóteraszokon is biztosított a kikapcsolódás. A kulináris élvezetek kedvelőit pedig a fogadóépületben kialakított kávézó, valamint a grillterasz várja, ahol a saját készítésű finomságok elfogyasztására is lehetőség van.

A Metrodom Riverben a kikapcsolódási lehetőségeket mindezeken felül természetesen sportolási- és wellness lehetőségek is kiegészítik. A Duna-parti sétány egyből kocogásra hív, a víz szerelmesei pedig 2-4 személyes túrakajakokkal indulhatnak felfedezni a folyó szépségeit, melyeket evezőkkel és mentőmellényekkel együtt a beruházás egyedülálló szolgáltatása a közösségi csónakház biztosít. Természetesen a kültéri fitneszgépek sem hiányozhatnak a lakópark udvaráról, rossz idő esetén pedig a kardio- és erőgépekkel felszerelt fitneszterem buzdít mozgásra, ami után az infra- és finnszaunában lehet lazítani.

Kell ennél több? – kérdezhetnénk. És igen, a lakópark még ennél is többet tud nyújtani, ugyanis nemcsak átlagon felüli minőségben, de rendkívül energiatakarékos megoldásokkal is épül. A lakások fűtését és hűtését ugyanis a Metrodom saját fejlesztésű Dual Eco rendszere biztosítja, amely a Metrodom okosotthon-rendszerrel is kiegészül, így téve környezetbaráttá, energiatakarékossá és kényelmessé otthonunk energiaellátását.

Ha tehát valóban a jövő otthonát keresi természetközeli környezetben, akkor a Duna-parti Metrodom Riverben garantáltan megtalálja.

A cikk megjelenését a Metrodom River fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete X-oldalán szerdán megosztott videójában beszélt erről.

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

© 2024 (v2.202102)