Egyedi és kifogástalan ingatlan a XIII. kerület szívéből!

A manapság megnövekedett árak miatt igen fontos szempont lakásvásárlás esetén a kedvező költségek és kritériumok felmérése. Mai cikkünkben egy kiváló elhelyezkedésű, remek állapotban lévő, egyedi ingatlant hoztunk, ahol a gazdaságos fenntartás mellett, jutányos extrákat kapsz a pénzedért.

A kiváló elhelyezkedésű XIII. kerületi Narancsliget lakóparkban eladó egy 38nm-es kifogástalan állapotban lévő ingatlan. A lakás a Szegedi úton, egy 5 éve átadott társasházban található, amely egy csendes, nyugodt, parkosított udvarral rendelkezik. A 2. emeleti ingatlan remek elrendezéssel bír, hiszen az amerikai konyhás nappali mellett megtalálható még egy külön nyíló 11,5 m2-es tágas hálószoba, előszoba és egy fürdőszoba is wc-vel. Az lakáshoz tartozik egy tágas, 6nm-es loggia is, ahol egy négy személyes sarok rattan bútor biztosítja a kényelmet.

A lakás kiválóan fel van szerelve, a beépített konyha mellett különböző háztartási gépek is találhatóak már az ingatlanban, így az akár azonnal költözhető. A belső tervezésnél alapvető szempont volt a jól átgondolt design, így az ingatlan egy minimalista azonban egyszerre otthonos hangulatban fogadja leendő lakaóit. Méretéhez képest tágas tereinek és a csendes udvari tájolásnak köszönhetően rendkívül nyugodt környezetben élheti itt mindennapjait. A környéken ez a lakópark rendelkezik a legnagyobb és legszebb parkosított udvarral, amiben közösségi filagória, valamint játszótér is található.

Manapság igen fontos szempont egy ingatlan megvásárlásánál a kedvező fenntartási költségek felmérése. Ennél a lakásnál, ilyen szempontból is szerencsénk van, hiszen a költségei rendkívül alacsonyak. A házban lakásonkénti hőmennyiségmérővel ellátott központifűtés került kialakításra, lapradiátor hőleadókkal és rejtett gépészeti vezetékekkel, melynek havi díja téli és nyári időszakokban is egyaránt jutányos. A lakáshoz tartozik 2 db udvari fedett kocsibeálló hely, amihez lehetőség van elektromos autóknak való kiállást kiépíteni, emellett plusz pont, hogy a zárt udvarban és a házban kamerarendszer működik. A környéken az utcán parkolás egyre nehezebb a megnövekedett környékbeli lakásállomány miatt, így nagy értéket képvisel, egy biztonságos beállási lehetőség. Fontos megemlíteni, hogy ha valaki a lakás jelenlegi egyedileg válogatott bútoraival együtt szeretett bele a lakásba, akkor így is van rá lehetőség és csak egy bőrönddel költözhető is a lakás akár azonnal.

Infrastrukturális szempontból kiváló helyen van, a Béke tér gyalog 2 percre megtalálható, emellett számos bevásárlási lehetőség, éttermek, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek, valamint 3 gyógyszertár is található a közelben. A kiváló közlekedési feltételeknek köszönhetően 1 perces távolságra elérhető környékbeli busz, és villamosmegálló is. Hősök Tere, Városliget, Andrássy út autóval 5-6 perc alatt elérhető. Váci úti iroda folyosó és az Árpád híd szintén 5 perc alatt megközelíthető.
A lakóparkon belül edzőterem, fogászati rendelő, kávézó, fodrászat, kozmetika és vegyesbolt megtalálható.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)