Budapest Central Parkja – szuper lakások a Városliget szomszédságában

A Városliget mindig is különleges helyet foglalt el a fővárosi ember szívében, nincs, akit ne kötne ide jó néhány szép emlék. A jégpálya szélén izomláztól sajgó vádlikkal elkortyolt forró tea, egy remek koncert, az Állatkert, a Cirkusz, a(z egykori) Vidámpark, a Széchenyi fürdő – na meg a romantikus andalgásra csábító zöld park – csak néhány a ligeti attrakciók közül. 

Az elmúlt években gyönyörűen megújult park közelében lakni mindig is kiváltság volt, hiszen aki ide költözik, néhány lépés után már a zöldben van. Ezúttal a Városliget közvetlen környékén árult lakásokból szedtünk össze egy csokorra valót.

Pazar tetőteraszos házban fullosan felújított kis lakás

A Városligettől 3 perc sétára árulják ezt az érdekes beosztású 46 négyzetméteres kis lakást. Az ingatlan jelenleg egy hatalmas szobából áll, és a hálórész függönnyel van leválasztva, de ha valaki ennél jobban szeretné elkülöníteni az alvás helyszínét, az ablakok kiosztása miatt az sem lesz bajban. Sőt, a ma divatos, hangszigetelt üvegfalas megoldással egy kettő-az-egyben megfejtést kapunk: úgy szeparálható az alvótér, hogy vizuálisan mégis egyben marad a lakás, és tágasabb a tér.

Eladó lakások a Városliget szomszédságában

Az ár tükrözi azt, hogy a lakást teljesen felújították, a leendő lakók kényelmét pedig portaszolgálat, két lift, zárt parkolóhely és tároló szolgálja. De a legnagyobb durranás talán mégis a ház közös használatú, hatalmas tetőterasza, ahonnan a képek alapján pazar a kilátás. 

Nagypolgári lakás, követlenül a Hősök tere sarkán

Kifejezetten izgalmas beosztású ez a három hatalmas szobás, 110 négyzetméteres, teljesen felújított Andrássy úti lakás, amely közvetlenül a Hősök tere mellett található, ennél közelebb tényleg nagyon nehéz költözni a Ligethez.

Eladó lakások a Városliget szomszédságában

A képek alapján az ingatlan a ház belső udvarra néző frontjára nyílik, ami valószínűleg jóval csendesebb, mintha az utcai oldalon lenne. A cirkófűtéses, új nyílászárós lakás az épület magasföldszintjén helyezkedik el. 

Felső emeleti, alacsony rezsijű nagy lakás

Úgy tűnik, a Városliget környéke bővelkedik az egyedi alaprajzú lakásokban, mert az eddigiekhez hasonlóan ez a három és fél szobás ingatlan is ilyen. A 115 négyzetméteres, csaknem 3,5 méteres belmagasságú lakás a legfelső emeleten található, de a tető és a mennyezet közötti hőszigetelésnek köszönhetően a fűtésszámla – a hirdetés szerint – télen is 20 ezer forint alatt marad. 

A zegzugos elrendezésű lakás jó kapás lehet azoknak, akik hozzám hasonlóan imádnak alaprajzok fölött töprengeni, az előszobából nyíló kis lakófülke életstílustól függően éppúgy lehet dolgozó, mint vendégszoba vagy gardrób, de bátrak akár meg is cserélhetik a fürdőszobával, amely jelenleg meglehetősen pici, annak mostani helyén pedig pont elférne egy szuper háztartási helyiség vagy egy beépített gardrób.. 

Felújítandó 60 négyzetméter, két percre a Ligettől

Felújításban örömüket lelők – vagy attól legalábbis nem irtózók – számára lehet érdekes ez a jelenleg kétszobás, 60 négyzetméteres, galériázott lakás, ami a hirdetés szövege szerint két percnyire van a Városligettől. 

Eladó lakások a Városliget szomszédságában

A képek és a szöveg alapján lesz vele munka bőven, biztosan érdemes például újragondolni a gázkonvektoros fűtést, de az alaprajzból kiindulva a végeredmény éppúgy lehet egy nagyvonalú kétszemélyes lakás egy hálószobával, mint induló családi otthon, amiben akár két kisebb hálószoba is elfér.   

Igazi, békebeli 70 négyzetméteres, nagyon csinos házban

A Rippl-Rónai utcában került eladósorba ez a negyedik emeleti, 70 négyzetméteres, jelenleg nappali+2 hálószobás lakás, amelynek a képeket nézegetve igazi, békebeli, polgári hangulata van. 

Eladó lakások a Városliget szomszédságában

A lakás tele van imádnivaló részletekkel, és bár akad rajta modernizálnivaló, remélem, leendő új tulajdonosa megtart majd párat ezekből az eredeti jegyekből. A konyhai csempe például annyira csodásan retró, hogy ha jó állapotban van, komolyan meggondolnám, hogy egy világos színű, modern konyhabútorral társítsam – hogy aztán csak nevessek, amikor mások megpróbálják kitalálni, honnan rendeltem a jópofa csempét. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba a kijevi magyar nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét.

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin Lukasenkával tárgyalt Szocsiban.

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

© 2023 (v2.202102)