A “Dunakanyar kapujaként” is emlegetett Göd, egyre divatosabb a nagycsaládosok körében is

A “Dunakanyar kapujaként” is szokták nevezni Göd városát, ami egy csendes, természetközeli vonzó hely a Duna partján. Sok kirándulni vágyó választja Gödöt egy vagy két napos kiruccanásokra, azonban egy jó ideje egyre inkább felkapott, az ingatlanpiacon is. A város gyorsan fejlődik, szépen városiasodik, és egyre több agglomerációra vágyó család választja.

Az Oázis lakóparkban vált eladóvá ez a 76 nm-es társasházi, kétszintes lakás 200 nm-es telekkel. A földszinten amerikai konyhás nappali, kézmosóval ellátott toalett, illetve egy tágas kamra is található. A házban redőnnyel ellátott, műanyag nyílászárók vannak, emellett a házban van víz, villany, csatorna, gáz, a fűtés és melegvíz ellátás gázcirkóval van megoldva.

Az emeleten három szoba található, egy szülői hálószoba, és a két gyerekszoba, valamint egy káddal ellátott fürdőszoba wc-vel. A parkolás a ház előtt lehetséges. A Duna-part könnyen megközelíthető, a gödi termál strandfürdő 10 perc, emellett a bölcsőde, óvoda, iskola, bolt, játszótér is sétatávolságra van. Innen az autópálya lehajtó pár percre található, ahonnan Budapest 20 perc alatt elérhető.

Göd csendes kis utcájában egy újszerű állapotban lévő családi ház vált eladóvá. A ház 110 m2 alapterületű. 2020-ban épült, kiváló építőanyagokból egy 740 m2-es telken. Az amerikai konyhás nappalit hatalmas, hőszigetelt üvegajtók díszítik, innen léphetünk ki a 45 m2-es teraszra, mely alkalmas, kávézásra, pihenésre. Az amerikai konyhás nappaliban beépített, gépesített konyhabútort találunk, mely a vételár részét képezi. Ezen kívül 3 külön nyíló hálószoba, egy nagyobb, fürdőkád + toalettes fürdőszoba és egy kisebb, zuhanyzós + toalettes fürdőszoba található a házban.

A ház melegét padló- és mennyezeti fűtés, valamint hőszivattyús rendszer biztosítja. A terasz alatt két gépkocsit befogadó, dupla garázst alakítottak ki. A környék remek infrastruktúrával rendelkezik. A központ 10-15 perc sétával elérhető, ahol mindent megtalál: óvodát, iskolát, bevásárlási lehetőségeket, gyógyszertárt, buszmegállót, vasútállomást. Budapest 20 perc autóval.

Alsógöd csendes, kertvárosi részén bukkantunk, egy kényelmes, hangulatos minden igényt kielégítő családi házra. Az ingatlan kétszintes, 194 nm-es nappali + 3 szobás, 536 nm-es gyönyörű, gondozott kerttel. A ház 2013-ban épült átgondolt tervezés alapján, magas minőségben. A földszinten gépesített modern konyha, étkező, kamra, és egy tágas nappali is található. Az emeleten 3 hálószoba helyezkedik el gardróbokkal, erkéllyel és francia erkéllyel. A fürdőben szauna, zuhanyzó és fürdőkád is be lett építve.

A napelemes rendszernek köszönhetően az ingatlan alacsony rezsiköltségű. Mindkét szinten elektromos padlófűtés van, mely helyiségenként szabályozható. A Hörmann kapus garázs előtt még 2 autó részére van kapun belül parkolási lehetőség. Kellemes kikapcsolódást nyújt a 20 nm nagyságú, burkolt terasz, melyet teljes területén elektromos napernyő véd. Az ingatlan remek infrastruktúrával rendelkezik: óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, vasútállomás a közelben található.

Göd kertvárosi környezetében, de mégis frekventált helyen lévő, egyedi hangulatú, fiatalos családi ház eladó! A 2000-es évek elején épült téglaépítésű ház, 2015-ben jelentős ráncfelvarráson esett át. Az ingatlan nem rég új gázkazánt kapott, ezen kívül a nappaliba be lett építve egy gyönyörű kályha, valamint az emeleten található még egy klíma is. A nappaliban és a konyhában tágas terek várnak minket, teraszkapcsolattal, déli fekvéssel.

Az emelet két szekcióra lett bontva, a szülői hálóhoz nagy gardrób és külön fürdőszoba is tartozik. A folyosó másik felén van a többi háló, esetlegesen a gyerekek részére, megint csak saját fürdőszobával. A kert gyönyörű, parkosított, tárolóval, bográcsázó résszel, öntözőberendezéssel rendelkezik. Gépjárműveink számára garázs, fedett vagy fedetlen autóbeálló is rendelkezésre áll. Az ingatlan lokáció és tömegközlekedés szempontjából is kiváló, hisz mindent megtalálunk a közelben amire szükségünk lehet: bolt, óvoda, iskola, gyógyszertár stb. Budapest könnyedén elérhető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt!

Felsőgödön, a Duna-parttól 4 perc sétára, csendes mellékutcában, zöld fás övezetben, önálló, körbejárható 1795 nm-es telekkel rendelkező családi ház eladó. A földszinten nappali, konyha, étkező, gardrób, fürdőszoba és egy 25 nm-es terasz is található. A tetőtérben a hálószoba, közlekedő, fürdőszoba és erkély került kialakításra. A nyílászárók fa típusú thermo üvegesek, valamint az ingatlan, fekvésének köszönhetően egésznap világos, ezen kívül a földszint teljes területe padló fűtéssel van ellátva, így az ingatlan energiatakarékos.

A telken található még egy 35 nm-es melléképület, amely műhelynek vagy tárolási lehetőségnek megfelelő, illetve 2 db kis pince is. A nagy telekkel rendelkező ház, két generációs családnak akár egy másik ház felépítésére, vagy befektetési célra is alkalmas.  Az elhelyezkedésének és a környéknek köszönhetően a pihenés és a kikapcsolódás is adott, hiszen a Dunakaland Kalandpark, Duna-parti gát, Duna-parti csónakház, Sportterasz, valamint buszmegálló és bevásárlási lehetőségek pár percen belül elérhetőek.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

© 2024 (v2.202102)