Márciusban már költözhetsz szuper energiatakarékos otthonodba, a város szívében!

Ki ne szeretne a város szívében, az Andrássy út közvetlen környezetében élni, ahol hangulatos épületek, a pesti Broadway színházai, múzeumok és éttermek, valamint a Városliget zöldje várnak nap mint nap. Ugyanakkor a mindennapi ügyintézés, bevásárlás vagy munkába járás is könnyen megoldható a kiváló közlekedési kapcsolatoknak és a frekventált elhelyezkedésnek köszönhetően. Aki itt keresi új otthonát, annak van egy jó hírünk: hamarosan a végéhez ér és márciusban már költözhető is lesz egy innovatív, energiatakarékos beruházás a Csengery utcában.

A Csengery utcának igazán kedvező az elhelyezkedése, hiszen nemcsak az Andrássy úthoz, de a Teréz körúthoz is közel fekszik, mégis egy csendes kis utca, ahol nyugodtan kipihenhetjük a nap fáradalmait. Az utca VI. kerületi szakaszán, a 70-es szám alatt épül most a CS70 Green Home társasház, ahonnan a 4-es, 6-os villamosok, a Kisföldalatti és több trolibuszjárat könnyíti meg a közlekedést, ahonnan nemcsak számtalan kulturális lehetőség, de a Westend City Center, a megújuló Skála Budapest és az Atryum Fashion City, a Széchenyi Gyógyfürdő, a Váci utca és a Fashion street, valamint a Duna korzó és a Margitsziget is könnyen megközelíthető.

Az utca tele van igazán szép, régi, patinás házakkal, amelyek rendkívül hangulatosak, mégis egy komolyabb felújítás árán sem lehetne itt olyan lakást szerezni, amelynek rezsije nemcsak alacsony, de szó szerint a nullát közelíti. A CS70 Green Home társasházban azonban a 21. századi technológiának köszönhetően élvezhetjük egy rendkívül alacsony költséggel fenntartható, új otthon kényelmét.

A beruházás lakásai ugyanis nemcsak első osztályú hőszigetelést és nyílászárókat kapnak, hanem fűtésüket, hűtésüket, melegvíz ellátásukat is talajszondás hőszivattyú biztosítja, ami még a levegő-víz hőszivattyúknál is energiahatékonyabb, ráadásul a felület fűtésnek-hűtésnek köszönhetően még a port sem kavarja fel, így ezek a lakások allergiamentesek is lesznek és a lakóknak nyáron sem kell tartaniuk a klímazajtól vagy a fokozott hideglevegő áramlástól.

A projekt fejlesztője, az Ökoházak cégcsoport 2008 óta épít geotermikus energiával fűtött Öko Társasházakat, így már 15 éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. A talajszondás hőszivattyús felületfűtés legnagyobb előnye, hogy a fűtéshez szükséges vizet elegendő 35°C-ra felfűteni, hűtés üzemmódban pedig a talajból feljövő 15°C-os vizet keringteti a rendszer a mennyezeti csövekben, így biztosítva a lakásokban a kellemes hőmérsékletet. A melegvízellátásnál a hűtéssel elvont hő kerül hasznosításra, mindennek köszönhetően a CS70 Green Home társasház lakásainak energiahatékonysága AA++.

A fentieken kívül plusz előny, hogy a beruházásban mindössze 40 lakás kap helyet, így egy összetartó, kis lakóközösség fog várhatóan kialakulni. A lakáskínálatban pedig az első lakást kereső fiatalok, befektetők is megtalálhatják a tökéletes ingatlant a 38-58 nm-es kétszobás lakások között, a családok pedig 80-125 nm-es nagyobb lakások közül válogathatnak. Természetesen mindegyik lakáshoz kapcsolódik erkély vagy terasz is és gépkocsi beállók, illetve tárolók is vásárolhatók az ingatlanokhoz.

Ha tehát Ön egy hamarosan költözhető, rendkívül alacsony rezsiköltségű lakást keres a város szívében, érdemes szétnéznie ebben az innovatív technológiával épülő, fiatalos társasházban, melynek modern kialakítása ellenére, homlokzata remekül illeszkedik az utca hangulatos, régi házaihoz.

A cikk megjelenését a CS70 Green Home társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Esze ágában sincs kivonulnia a Sparnak

Esze ágában sincs kivonulnia a Sparnak

Tavaly a 2022-höz hasonló mértékű veszteség jött össze, de folytatják a hálózat bővítését és a magyar kkv-k termékeinek bevonzását. 

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Bezárta mindkét fióktelepét a leggazdagabb magyar által tulajdonolt 2Rule sportruházatot forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt.

Tartós fogyasztás cikket vett? Akkor figyeljen, mert a kormány megváltoztatta a jótállási szabályokat

Tartós fogyasztás cikket vett? Akkor figyeljen, mert a kormány megváltoztatta a jótállási szabályokat

Egyebek mellett rögzítették a jótállás időtartamát.

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Mire lesz elég a lassuló reálbér-emelkedés?

© 2024 (v2.202102)