Budapest 10 legcsodásabb pontja, ahol modern, mesés ingatlanok várnak

Budapest ingatlanárai rendkívül változatosak és garantáltan mindenkinek van lehetősége megtalálni a számára legkedvezőbb ingatlant. A főváros kerületei közül vannak, amik népszerűbbek a városra tekintő csodás panoráma vagy éppen a környék és az infrastruktúra miatt, de még a népszerű kerületeken belül is megtalálhatóak azok az utcák, amik különlegesek valamilyen szempontból és ez az árakon is megmutatkozik. Alább Budapest 10 olyan utcájából hoztunk ingatlanokat, amik drágák ugyan, de minden igényt maximálisan kielégít.

Az első helyen az első kerületi Orom utca végzett, ahol a lélegzetelállító panoráma a Dunára, a Parlamentre és a Budai várra vonzhat ennyi embert a környékre. A Gellérthegy környéke ráadásul különösen vonzóvá válhat, hiszen kiváló az infrastruktúra és kellemes, barátságos a környék. Szóval bár drágák az ingatlanok, de egészen biztos, hogy értékálló ingatlan lehet a tulajdonába, ha innen választ. 

A Kossuth Lajos tér szintén dobogós helyen található az ingatlan árak szempontjából. Kedvező belvárosi elhelyezkedése és történelmi jelentősége miatt is itt az árak jelentősen megugranak. Korszerű módon felújított lakások közül lehet itt válogatni, amik a modern eleganciával és a gyönyörű panorámával vonzza az érdeklődőket.

A 3. helyen végzett Verecke lépcső. Népszerűsége a budai hegyvidék panorámájának is köszönhető lehet. A luxusjellegű területet gyakran Rózsadombként is emlegetik, és itt is igazi álomotthonra lelhet bárki, aki a budai terület barátságos, természeti környezetére vágyik.

A sor a XII. kerületi Virányos úttal folytatódik. Az itt található ingatlanokat a barátságos, otthonos hangulat jellemzi, a zöld területekben gazdag, természeti környezete pedig különösen hívogatóvá teszi ezt a térséget.

A 3. kerületi Remetehegyi úton a budai hegyek panorámájában lehet gyönyörködni, ha itt választ magának ingatlant. Az itt található lakásoknak borsos ára van ugyan, de korszerűek és modern megjelenés jellemzi őket.

A 2. kerületi Csalán úton szintén panorámás, szép kilátást ígérő ingatlanokra lehet rábukkanni, amik amellett hogy megjelenésükben kiválóak, de az épületgépészeti megoldásokban is a modern jegyek tükröződnek.

Az I. kerületi Dísz tér is a legnépszerűbb és egyben legdrágább utcái közé tartozik a városnak, ami szintén nem okoz meglepetést, hiszen a Budai várnegyed különösen közkedvelt nem csak a helyiek számára, de a turisták is előszeretettel látogatják a környéket.

A Gombócz Zoltán utca a XI. kerületben található a gellérthegyi térségben. A népszerűséget itt sem kell túlmagyarázni, hiszen a környék számos lehetőséget tartogat magában. Az itt található lakásokban szintén a korszerűség és a barátságos hangulat ötvöződik.

Az V. kerületi Dorottya utca jó elhelyezkedése már önmagában népszerűvé teszi a környéket, hiszen a fejlett infrastruktúrának köszönhetően itt bármi megtalálható, de a város több pontjára is könnyűszerrel el lehet jutni.

A Panorámás, budai várnegyed zárja a lista végét, ahol az Úri utcában különösen értékálló ingatlanokat lehet felfedezni. A budai oldal népszerűségéhez a kellemes, jó levegő, a biztonságos környék és a rengeteg látnivaló is hozzájárul.

Ahogy megfigyelhető a listán különösen az I., II., V. és XII. kerületi utcák kerültek a középpontba, illetve helyenként kiegészülve néhány szomszédos kerülettel, szóval akik minőségre vágynak és nem sajnálnak érte nagyobb összeget ráfordítani, akkor ezekben az utcákban bizton megtalálhatja álmai otthonát.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Esze ágában sincs kivonulnia a Sparnak

Esze ágában sincs kivonulnia a Sparnak

Tavaly a 2022-höz hasonló mértékű veszteség jött össze, de folytatják a hálózat bővítését és a magyar kkv-k termékeinek bevonzását. 

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Bezárta mindkét fióktelepét a leggazdagabb magyar által tulajdonolt 2Rule sportruházatot forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt.

Tartós fogyasztás cikket vett? Akkor figyeljen, mert a kormány megváltoztatta a jótállási szabályokat

Tartós fogyasztás cikket vett? Akkor figyeljen, mert a kormány megváltoztatta a jótállási szabályokat

Egyebek mellett rögzítették a jótállás időtartamát.

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Mire lesz elég a lassuló reálbér-emelkedés?

© 2024 (v2.202102)