Zöld környezetben, energiatakarékos és értékálló otthonok várnak!

Ritka az olyan beruházás, ami az ígért ütemterv szerint halad, gyors és csúszások sem jellemzik. A Balance Garden azonban egy olyan lakóparki projekt, ami az ígért ütemterv mellett még akcióval is kedvez nekünk, és egy tőkeerős, összeszokott csapattal dolgozik, ami a fejlesztést és a kivitelezést is egy kézben tartja.

Rengeteg tapasztalat és megbízhatóság jellemzi a Bayer Construct ingatlanfejlesztő vállalatcsoportot, ami már évtizedek óta dolgozik ingatlanprojekteken Magyarországon. Ennek köszönhetően az ő vezetésük alatt épülő Balance Garden lakópark a Népliget közelében szintén biztos kezekben van. A Balance Garden társasház lapostetőinek szigetelése elkészült, a nyílászárók beépítése a hónap végére befejeződik. A gépészeti és elektromos alapszerelés minden lépcsőházban megkezdődött, már több mint 20%-os készültségnél tart a két szakági kivitelezés.

 

A lakópark elhelyezkedése rendkívüli, hiszen a Népliget közelében található, ahonnan helyi és távolsági buszok indulnak, illetve villamosoknak és a 3-as metrónk is vannak a közelben megállói. A kifogástalan infrastruktúra mellé párosul, hogy maga a lakópark egy nyugodt, csendes helyen épül, a Zágrábi utcában, ahonnan a belvárosba és számos felsőoktatási intézménybe is könnyűszerrel el lehet jutni. Ennek következtében bármilyen korosztály számára tökéletesek lehetnek az ingatlanok.

Segíti még a mindennapokat, hogy egészségügyi intézmények, óvodák, iskolák és játszóterek kis sétatávolságban elérhetőek, így a családosok is kellemes életvitelt alakíthatnak ki. A nagyobb bevásárlóközpontok is egészen könnyen megközelíthetőek, a Shopmark mindössze egy metrómegállóra található.

A beruházás ütemterv szerint halad, 2023 harmadik negyedévére várható, hogy a lakások átadásra kerülnek. Most ráadásul akciós árral és a készültségi fokhoz igazodó 50-20-20-10%-os fizetési ütemezéssel várják az érdeklődőket. Érdemes lecsapni erre a lehetőségre, mert maximális minőségi kivitelezéssel, elsőosztályú anyagok felhasználásával épül a lakópark, így a lakások értékállóak lesznek és minden igényt maximálisan kielégítenek.

A hőszigetelést a beépített műanyag tokszerkezetű, 3 rétegű, hő- és hangszigetelt üvegezésű nyílászárók csak tovább fokozzák. Emellett egyedileg szabályozható és mérhető, távhős fűtés biztosítja, a kedvező fenntartási költségeket. Továbbá elektromos redőnyök, inverteres, hűtő-fűtő klíma is fokozza a lakások kényelmét, amelyek már az árak részét képezik.

A minőség és a kedvező elhelyezkedés mellett tehát még a környezettudatosságot is figyelembe vették, így a Balance Garden lakásai energiatakarékosak lesznek, ami a mostani gazdasági helyzetben kiemelkedően fontos, így akár befektetésnek vásárolna lakásokat, vagy saját felhasználásra, akkor is egészen biztos, hogy itt a megfelelő lakásra talál. Ha önerőn kívül egyéb források igénybevételére is szüksége lenne, akkor is készségesen a rendelkezésre állnak a Bayer Property értékesítői, akiktől bővebb tájékoztatást kaphat a fizetési lehetőségekről.

A 7 emeletes épületkomplexum 298 lakást tartalmaz. A földszinten 3 különálló épület található, amelyek az 1. és 2. emeleten épülnek össze, majd a 3. emelettől ismét külön válnak. Ezek miatt a 3. emeletnél, az átkötő részeknél tetőkert került kialakításra, az épületek tetején pedig zöldtetők emelik a lakópark hangulatát. Erkéllyel vagy terasszal mindegyik lakás rendelkezik, míg a földszinti 23  lakáshoz parkosított, belső kert kapcsolódik.

A nyugodt, délutáni kikapcsolódást természeti környezetben garantálja a Népliget közelsége, de a lakópark saját kertjében is tehetők séták, vagy akár szabadidős tevékenységre is alkalmas felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

A lakóépületben a szintek közötti közlekedést liftek segítik, és a lépcsőházakba érkező látogatókat barátságos lobby fogadja, ahol leülős részek biztosítanak lehetőséget a kellemes beszélgetésre.

A lakások mérete és alaprajzi elrendezése változatos, az 1-2 szobás, kisebb lakásoktól kezdve a nagyobb, 2-3 szobás, családosoknak ideális lakások megvásárlása is lehetséges.

Az autóval rendelkezőknek sem kell aggódniuk, mert a parkolás a beruházás -1. szintjén megoldható, ahol 258 férőhely áll rendelkezésre, valamint számos beálló e-töltő kialakításra is alkalmas. Emellett a földszinten további 41 parkoló található és 5 fedett motorkerékpár beálló használható. A biztonságot az egész lakóparkot körülvevő kerítés garantálja.

A cikk megjelenését a Balance Garden fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szijjártó Péter nagyon aggódott a tiszta vízért New Yorkban

Szijjártó Péter nagyon aggódott a tiszta vízért New Yorkban

Elfogadhatatlan, hogy a világ számos részén nincsen tiszta ivóvíz még az egészségügyi intézményekben sem - közölte Szijjártó Péter külügyminiszter New Yorkban.

Támadják az akkumulátorgyárat? Nem baj, mi díjat adunk nekik!

Támadják az akkumulátorgyárat? Nem baj, mi díjat adunk nekik!

A hagyományoknak megfelelően ismét átadták az „Év Befektetője” Díjat a Magyar Befektetési Ügynökség (HIPA) ünnepségén, ahol kilenc kategóriában hirdettek győztest.

Csak átutaznak Magyarországon az ukrán menekültek, nem akarnak itt maradni

Csak átutaznak Magyarországon az ukrán menekültek, nem akarnak itt maradni

Az ukrán-magyar határon 5970-en léptek be Magyarországra pénteken, a román-magyar határon belépők közül pedig 4952-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

© 2023 (v2.202102)