Egzotikus nyaralók és tengerparti panorámák – nyárig még lecsaphatsz rájuk!

Horvátország méltán népszerű úti cél a kristálytiszta adriai tenger vízével, a változatos partszakaszaival, több száz szigetével és romantikus öbleivel. Sok ember vágyik egy tengerparti nyaralóra, most nekik kedveztünk, és olyan hétvégi házakat hoztunk Horvátországból, amik gyönyörű tengerparti panorámával rendelkeznek.

Ha felnézel a Soline öböl melletti dombokra, biztosan észreveszel egy kis települést. Ez Krk sziget keleti partvidékének legnagyobb települése, Dobrinj. A keleti part legnagyobb öblének legbelső részén egy több hektáros óriási homokos strandot találunk. Ennek közvetlen közelében bukkantunk egy eladó ingatlanra. A lakás 66 nm alapterületű, és kiválóan funkcionál, egy hétvégi, akár egy üdülő háznak. Kialakítása jól átgondolt, emellett modern és praktikus bútorozással felszerelt. Kiváló választás egy több tagú család részére is, ugyanis az ingatlanban 3 külön nyíló szoba is található. Elhelyezkedése kiváló, közel a tengerparthoz, és a strandokhoz.

Krk szigetének szuper attraktív észak-adriai övezetében egy teljesen berendezett lakás eladó, mely tökéletes hangulatot biztosít a nyaralás és a hétvége eltöltéséhez. Az ingatlan kiváló helyen található Malinska központjában, közel a tengerhez, a strandhoz és más turisztikai létesítményekhez. A lakás egy minőségi és barátságos épületben, az 1. emeleten található, melynek összterülete 114 nm. Konyhából, étkezőből, nappaliból, két fürdőszobából és négy hálószobából áll, ezen kívül az apartmanhoz két nagy terasz tartozik, ahonnan a tengerre nyílik kilátás. Az ingatlan belseje nagyon jól karbantartott, minden szükséges technikai eszközzel, minőségi bútorokkal felszerelt. A korábban említett adottságokon túl az apartman kiváló elhelyezkedéssel és tájolással rendelkezik, amely gyönyörű, nyílt tengeri kilátást biztosít lakóinak.

A Krk-sziget vonzó turisztikai övezetében, közel Malinska központjához, egy romantikus apartman került eladásra. Az ingatlan típusa szerint egy duplex lakás belső lépcsővel és bejárattal, valamint 3 szobával. Nyugodt és minőségi épületben a lakás a 2. emeleten található, melynek összterülete 64 nm. Kialakításra került benne konyha, nappali, fürdőszoba WC-vel emellett kamra is. Belső lépcső vezet a tetőtérbe, ahol 2 is hálószoba található. A fenti jellemzők mellett ez az apartman nagyon jó tájolású, és gyönyörű kilátást nyújt a tengerre és a tengerpartra egyaránt.

A fentebb is említett, hatalmas és gyönyörű stranddal rendelkező Dobrinj területén található egy barátságos, szép állapotban lévő nyaraló. Az ingatlan 64 nm alapterületű, ahol konyha, étkező, hálószobák, fürdőszoba, valamint a jó kialakításnak köszönhetően egy tágas galéria is található. Ezen kívül az ebédlőből kilépve egy tágas terasszal találjuk szembe magunkat, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és az azt körülölelő hegységekre. Dobrinj egy kiváló választás, hiszen Magasságának köszönhetően lélegzetelállító kilátás nyílik a környező öblökre és a Velebit-hegységre, amely a szemközti parton emelkedik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Megvan a TISZA Párt EP-listája, de az aláírásokat gyűjtők bajban vannak Budapesten.

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Négyből már csak két szereplő marad júliustól, beolvad a Horizont.

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

© 2024 (v2.202102)