Nagyszerű lakások Újpesten, ahol még a rezsi miatt sem kell, hogy fájjon a fejed!

Budapest egyik méltán népszerű kertvárosi övezete Újpest metróvonalhoz közel eső, mégis csendes része. Itt épülnek most energiatakarékos lakások egy nyugodt, mégis frekventált elhelyezkedésű kis utcában. Érdemes azonban sietni, ugyanis már csak 9 lakás elérhető a kínálatból.

Az István-Kert társasház egy kis lakásszámú, mindössze 18 lakásos projekt, ami az Istvántelki úton, annak is az Árpád úthoz közelebb fekvő szakaszán épül, éppen a Stop Shoppal szemben. A csendes, zöld, családi házakkal és kisebb társasházakkal beépült utca épp ideális, ha valaki családdal keresi új otthonát, de természetesen tökéletes mindenkinek, aki nyugodt, zöld környezetben szeret élni, mégis jó infrastruktúra mellett.

Innen ugyanis mindössze 12 perc alatt az Újpest-központ metrómegállónál lehetünk az Árpád úton közlekedő buszok segítségével, a Stop Shopban pedig a bevásárlási lehetőség mellett bank és gyógyszertár is van, illetve bölcsőde, óvoda, iskola és játszótér is megtalálható a közelben.

De nem az elhelyezkedés az, ami miatt ez a beruházás igazán érdekes lehet. Az István-kert társasházban ugyanis rendkívül kedvező költséggel fenntartható lakások épülnek, márpedig napjainkban ez döntő tényező ingatlanvásárlásnál. Az alacsony fenntartási költségeket a kiváló hőszigetelés és a hőszigetelt nyílászárók mellett a hőszivattyús fűtés garantálja.

Az István-Kert társasház lakáskínálatában a nappali + 1 szobás kislakásoktól a nappali + 4 szobás családi otthonokig változatos méretű és elosztású otthonok találhatóak, melyekhez nagy teraszok tartoznak, a földszinti lakásokhoz pedig saját kertrészek is kapcsolódnak. A lakásokhoz ezen kívül gépkocsibeállók és tárolók is vásárolhatók opcionálisan. A 2024-ben átadásra kerülő beruházásbá jelenleg még a szanitereket, hideg/meleg burkolatokat és a beltéri nyílászárókat is ki lehet választani.

Mindez természetesen kiváló minőségben épül, melyre garancia, hogy a fejlesztő Társas Építő Kft. saját kivitelezői csapattal rendelkezik, azaz a fejlesztés és a kivitelezés egy kézben összpontosul. Az építkezés már el is kezdődött, így a lakásokat már banki finanszírozással is le lehet kötni, a rugalmas fizetési ütemezésnek köszönhetően már akár 1 millió forinttal is, és személyre szabott konstrukciót is lehet igényelni. Illetve a CSOK-ra alkalmas lakások esetében lehetőség van akár 9%-kal csökkenteni az árat.

A cikk megjelenését az István-Kert társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Itt a tavasz, így megérkezett Budapestre a miniszterelnök kedvenc "trumpozós" konferenciája.

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Magyarország 2002-2004 közötti miniszterelnökével a Klasszis Klub április 22-ei adásában beszélgettünk.

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

© 2024 (v2.202102)