Modern elegancia és természetközeliség jellemzi ezeket az azonnal költözhető lakásokat

Modern elegancia, természetközeliség és kertvárosi jelleg a fővárosban? Ez bizony igenis megvalósulhat! Az alább bemutatott XVI. kerületi, lakóparki projektben a kedvező elhelyezkedés ötvöződik a minőséggel és sietni kell a vásárlással, mert már a lakások 80%-a eladásra került és már csak 16 szabad lakás várja az új tulajdonosát.

Rákosszentmihályon most egy új építésű, fejlett infrastruktúrával rendelkező lakóparki projekt került megvalósításra, ahol ötvöződik a kedvező elhelyezkedés és a minőségi kivitelezés. A Zöldmező lakópark lakásai már megkapták a használatbevételi engedélyt, aminek köszönhetően a lakások birtokba adása kezdetét vette, és az új évet már több tulajdonos is az új otthonában kezdhette.

Az épületkomplexum 2 épülete egy L-alakú tömböt formál, aminek nem csak a kialakítása egyedülálló, de a hozzá tartozó belső kert is az esztétikai élményen túl kiváló kikapcsolódási lehetőségeket tartogat magában. A legtöbb lakáshoz belső kert is hozzátartozik vagy kertre néző terasz attól függően, hogy a földszinten vagy az emeleten szeretne ingatlant vásárolni magának.

A lakások mérete és elosztása különösen változatos, így garantált, hogy minden korosztály új otthonra tud találni a lakóparkon belül. A kisebb, 46 m2-es garzonoktól kezdve a nagyobb, kétszobás, 53-70 m2-es lakásokig van lehetőség válogatni. A magas színvonal és kényelem biztosított, amit a mindegyik lakásba beépített klíma és az elektromos redőnyök is tovább fokoznak.

A lakóparkhoz mélygarázs is tartozik, aminek köszönhetően a parkolás is problémamentesen megoldható, de a felszínen is kialakításra kerültek beállók, valamint tárolók is megvásárolhatók a lakásokhoz. A fejlesztés mögött egy évtizedekre visszamenő tapasztalattal rendelkező cég, a BAYER Construct áll, ezért garantált, hogy a lakóparki projekt biztos kezekben van.

A Zöldmező lakópark kiváló elhelyezkedése hatalmas előnyt jelent. A 31, 46, 130, 131, 146 jelű buszok megállója mindössze néhány perc sétával megközelíthető. Az M0-ás és az M3-as autópályák bevezetője is közel találhatók, aminek következtében az autóval utazás sem okoz gondot akkor sem, ha messzebbre utazna. Emellé társul, hogy maga a környék barátságos, nyugodt, kertvárosi hangulatú, de egy sokkal fejlettebb infrastruktúra van jelen, mint az ugyanúgy csendes, természetközeli agglomerációban. Sétatávolságban megtalálható minden, amire a mindennapokban szükség lehet: kisebb-nagyobb boltok, oktatási intézmények, játszóterek, éttermek és kávézók, így a bevásárlás és kikapcsolódás is megoldható a közelben.

Akik természeti környezetben szeretnének időt tölteni, azok a Szilas-patak környékén is tudnak sétákat és kisebb túrákat tenni.

Válasszon magának egy lakást még ma, hiszen már csak 16 szabad lakás közül lehet választani.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)