Egyre épül-szépül Újbuda modern beruházása, ahol most kedvezményes áron vehetsz lakást!

Egy kiváló lokációjú, új beruházásban lakást vásárolni, mindig jó befektetés, különösen, ha az ingatlan még energiatakarékos is. Ezen kívül fontos, hogy a projekt határidőre és kiváló minőségben készüljön el, hiszen senki sem szereti hónapokkal elhalasztani a költözködést, vagy futni a pénze után egy befejezetlen fejlesztés miatt. Újbudán, a Duna közelében, az előrejelzett ütemterv szerint halad az Elite Park II. és III. ütemének építése, ahol most akcióval is várják azokat, akik a környéken keresnek új otthont.

Az Elite Park egy fiatalos, modern lakópark a Budafoki úton, sétatávolságra a Dunától, a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl közelében, melynek II. és III. ütemének építése zajlik jelenleg. A kiváló minőségre és az időben történő befejezésre a garancia a fejlesztő Bayer Construct több évtizedes tapasztalata, ami a fejlesztést és a kivitelezést is egy kézben tartja.

Az építkezések tehát látványos tempóban haladnak, a II. ütem szerkezetépítése már a 7. emelet felett jár, a III. ütem a 4. emeletnél tart, így várhatóan április közepére mindkét ütem eléri a szerkezetkész állapotot.

Mint említettük, a projekt nagyon szép természeti környezetben, a Duna partjának közelében épül, de az infrastrukturális környezetről is érdemes szót ejtenünk. A kiváló elhelyezkedésű beruházáshoz ugyanis az Office Garden irodaház, az Újbuda Center, a fonódó villamospálya részeként az 1-es villamos, több buszjárat, valamint az ELTE és a BME kampuszai is rendkívül közel esnek. Ugyanakkor Kelenföld vasútállomásnál a 4-es metró és az elővárosi vonatok, az Etele Pláza, valamint a Rákóczi- és a Petőfi hídon keresztül a Belváros és más felsőoktatási intézmények is könnyen elérhetők. Közvetlenül a lakóparkban pedig néhány üzlethelyiség is helyet kap majd, így több szolgáltatás (várhatóan szépségipari, mosoda, csomagpont) helyben is elérhető lesz.

Az Elite Park tehát egy remek lokációjú beruházás, ahol minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, ugyanakkor a Duna-part, az épületek körüli nagy zöld kert a rajta álló játszótérrel zöldövezeti kikapcsolódási lehetőséget biztosít majd kicsik és nagyok számára egyaránt.

A beruházás számtalan előnyös tulajdonsága mellett ráadásul energiatakarékos is, amihez nemcsak a kiváló minőségű hőszigetelés és az első osztályú nyílászárók, de a távhő által biztosított hatékony és olcsó, – hiszen a lakosság számára nem fognak változni a távhő árak – lakásonként saját mérőórával mérhető fűtés is hozzájárul.

Mindez most rendkívül kedvező áron, 975 ezer Ft/nm-től indul és ez még nem minden, ugyanis ebben az árban a további energiahatékonyságot fokozó távirányítóval üzemeltethető motoros redőnyök előkészítése és a lakásonkénti klímaberendezések felszerelése, valamint a gépesített konyhabútor, az előszobabútor, illetve a fürdőszobabútor is benne van szaniterekkel együtt.

Emellé pedig szintén kedvező, a készültségi fokhoz igazodó, 30-20-20-20-10%-os fizetési ütemezéssel várják a lakásvásárlókat. Illetve fontos megjegyezni, hogy a projekt rozsda övezetben épül, így minden itt vásárló magyar állampolgárnak jár az 5%-os áfa visszatérítés is.

Az Elite Parkban változatos lakáskínálat várja az érdeklődőket, a 28 nm-es stúdiólakásoktól a 150 nm-es családi otthonokig mindenféle lakásméret megtalálható, változatos elosztással. Utóbbiak megvásárlásához a fent említett kedvezményeken túl természetesen CSOK is igényelhető.

A legtöbb lakáshoz erkély vagy terasz is tartozik, a 6. emelettől pedig nagy tetőteraszok készülnek a lakásokhoz, amelyek lehetőséget nyújtanak akár magánkert kialakítására, vagy kisebb összejövetelek rendezésére, sütögetésre is.

A lépcsőházak bejáratainál tágas lobby fogadja az érkezőket, társalgóval, az autók parkolása pedig a társasház alatt kialakított, egyszintes, 465 férőhelyes mélygarázsban lehetséges, ahol 50 beállóhely e-töltő felszerelésére alkalmas módon lesz megépítve. Ezen kívül további parkolási lehetőséget biztosít 20 felszíni parkoló.

Az Elite Park lakásai tehát nagyon kedvező áron és előnyös, készültségi szinthez igazodó, 30-20-20-20-10%-os fizetési konstrukcióban vásárolhatók meg. Annak pedig, aki az önerőn kívül egyéb forrást is igénybe kíván venni, a konstrukcióhoz tartozó lakásárakról és feltételekről, a Bayer Property értékesítői nyújtanak további tájékoztatást.

A cikk megjelenését az Elite Park fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

A 15. héten szakadék keletkezett a csatornák közt a nézettségi adatokban.

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak. De segíthet ezen a szabályozás? Klasszis podcast.

© 2024 (v2.202102)