Élj Dunára örökpanorámás, nívódíjas házban!

A Dunához közeli ingatlanok igencsak felértékelődtek az utóbbi időben Budapesten, hiszen mindenki a természet közelségét keresi a nagyváros nyüzsgésében. Kevés azonban az olyan beruházás, amely valóban a Duna partján helyezkedik el, ráadásul varázslatos örökpanorámát is biztosít a folyóra. A Foka-öböl partján azonban egy olyan nívódíjas beruházás készült el nemrég, ami ennél bizony jóval többet is nyújt.

A Foka-öbölről elmondható, hogy a Duna-parti területek közül is az egyik legnépszerűbb Budapesten, hiszen a XIII. kerületben, Vizafogón található, ami a főváros egyik infrastrukturálisan legjobban ellátott része, ahol tényleg minden a közelben megtalálható. Innen könnyen megközelíthető a Váci úti irodafolyosó és az M3-as metró vonala, ami által a város távolabbi pontjai is könnyen elérhetővé válnak. Közelben van a Duna Plaza és egészségügyi-, oktatási intézmények is megtalálhatók a környéken. Ha pedig valaki zöldövezetre vágyik, az rögtön megtalálja helyben, de a Margit-sziget és a Városliget sem esik innen messze.

A Danubio lakópark a Foka-öböl legelőnyösebb elhelyezkedésű telkén épült fel, így a Duna főága, az öböl és a Rákos-patak határolják három oldalról, negyedik oldalán pedig zöldövezet található. Az épületet ráadásul úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb lakása örökpanorámával rendelkezzen a Dunára, az öbölre vagy a budai hegyekre.

Ez azonban még nem minden, a Danubio ugyanis egy valóban 21. századi lakópark, ahol az energiatakarékosság nem merül ki annyiban, hogy a külső hőszigetelésnek, a hőszigetelt nyílászáróknak és a fűtésrendszernek köszönhetően elérik a minimálisan előírt BB energetikai besorolást. Itt ennél jóval többről van szó. A Danubio tervezésénél ugyanis mindent elkövettek azért, hogy a lehető legnagyobb energia megtakarítást érjék el, így már a tájolásnál, az épület formájának tervezésekor az egymás feletti szintek elcsúsztatásával egy olyan dinamikus tömeget hoztak létre, ami nyáron természetes napvédelmet jelent, míg télen szoláris energia nyereséget biztosít a lakások számára, így mind a hűtéshez, mind a fűtéshez kevesebb energia szükséges.

Ezzel a koncepcióval a megjelenésével luxushajókra emlékeztető beruházás számtalan díjat bezsebelt. Többek között a Többlakásos Lakóingatlan Építészet kategóriában az európai mezőnybe jutott és két nevezett kategóriában is Magyarország legjobbja lett, illetve ez az első olyan lakóingatlan fejlesztés Magyarországon, amelynek tervei megfeleltek a független Brit Építési Kutatóintézet környezettudatos épületminősítési rendszere által támasztott szigorú fenntarthatósági követelményeknek.

Hogy mit tud mindezeken felül még a Danubio? Exkluzív kivitelezésével lakói számára a páratlan luxust nyújtja, amit nem csak a kiváló elhelyezkedés, de a prémium minőségű beépített anyagok is biztosítanak. Érdemes azonban sietni, ugyanis már csak mindössze 13 szabad lakás maradt ebben a kivételes beruházásban.

A cikk megjelenését a Danubio lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Az árfigyelő adatbázis létrehozását Nagy Márton minisztériuma is támogatja.

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Elege van a svédeknek a NATO-bővítés körüli izmozásból.

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján az elmúlt héten 44 100-an fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz.

© 2023 (v2.202102)