Új sorozat: Kerületmustra – Kezdjünk a napfényes Zuglóban!

Újonnan induló válogatás-sorozatunkban, a “Kerületmustrában” végig bogarásszuk a főváros népszerű kerületeinek eladó ingatlankínálatát: hozunk példát egy kisebb garzonra, egy másfél-2 szobás lakásra, egy 2-3 gyerekes család számára ideális otthonra, valamint egy luxusingatlanra. De akkor vágjunk is bele: lássuk mi a felhozatal Budapest egyik legnépszerűbb kerületében, Zuglóban!

A XIV. kerület a főváros egyik legnépesebb kerülete, sokan csak Zuglóként hivatkoznak a kerületre, ezt a nevet 1950-ben a mai Nagy-Budapest kialakulásakor kapta. 1935-től létezik önálló kerületként. 8 városrésze van a kerületnek: Alsórákos, Herminamező, Istvánmező, Kiszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökőr és Városliget. Szerencsére a kerületnek jó tömegközlekedési kapcsolatai vannak, a külsőbb városrészek is könnyen megközelíthetőek.

1. Kis garzonlakás

Budapest, XIV. kerületében, Herminamező csendes részén bukkantunk egy 2 emeletes, tégla építésű ház földszintjén elhelyezkedő, hangulatos kis lakásra. Az ingatlan udvari kilátással rendelkező, kertkapcsolatos, és nemrégiben teljeskörű felújításon esett át. A lakás egy előszobából, nappaliból, fürdőből és elkülönített főzőfülkéből áll 32 nm hasznos alapterületen.

A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, a meleg vizet elektromos bojler szolgáltatja, így az átlagos gáz és az áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van. Az épület elhelyezkedése is kiváló, tömegközlekedés szempontjából ideális, a Thököly út 1 percre található.

2. Pompás enteriőr 60nm-en

A XIV. kerületben, Zugló Törökőr városrészében, belső kertes társasházban eladó egy 60 nm-es, V. emeleti, kétszobás, világos, csendes, magas minőségben felújított, azonnal beköltözhető lakás. Beosztása lakberendezői tervek alapján a mai kor életstílusához igazítva igényesen átalakult. Az előszobából belépve szembe találjuk magunkat a konyhával, valamint az étkezővel és a nappalival, amik egy légtérben helyezkednek el.

Az ingatlanban található még egy beépített erkély, kamra, külön bejáratú WC, fürdőszoba, valamint egy hálószoba külön gardróbhelyiséggel. A lakás fenntartási költségei alacsonyak, köszönhetően az egyedi mérésű házközponti fűtésnek. A környéket kiváló infrastruktúra, közlekedési és bevásárlási lehetőségek jellemzik.

3. Családi fészek Zuglóban

A XIV. kerületben, az Ötvenes utcában, egy 2015-ben épült, 6 lakásos társasházban a második emeleten eladó, egy belső kétszintes, 105nm-es erkélyes lakás. Az ingatlanban a tágas konyha és fürdőszoba, valamint a hangulatos nappali kiváló lehetőségeket nyújt egy család számára is. A lakás jelenleg 4 szobás, de könnyen 5 szobássá alakítható, ezen kívül 2 db erkéllyel is rendelkezik.

A lakáshoz 40 nm-es kizárólagos kert használat tartozik, mely az ár részét képezi. A lakás D-i fekvésű. A lakás fűtéséről gázcirkó gondoskodik. A környéket jó infrastruktúra jellemzi kiváló közlekedési lehetőségekkel.

4. Fényűzés a köbön

Zugló zöldövezeti városrészén eladóvá vált egy exkluzív penthouse lakás. A második emeleti ingatlant a tulajdonosok 2021-ben teljeskörűen felújították. A ráncfelvarrás során nagy hangsúlyt fektettek a prémium minőségű anyagok felhasználása mellett a modern, letisztult ízlésvilágra is. A lakást tágas terek jellemzik, nagy konyhával, fürdővel és hálószobákkal.

A penthouse egyik sajátossága a nagy üvegfelületek, hiszen az ingatlant hatalmas intim terasz veszi körül, ami igazi kertvárosi életérzést teremt. Az ingatlanban a házközponti fűtés egyedi méréssel működik. Az ingatlanhoz két teremgarázs beállóhely és két tároló is tartozik. Az ingatlan elhelyezkedése ideális, hiszen alsórákoson található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Az árfigyelő adatbázis létrehozását Nagy Márton minisztériuma is támogatja.

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Elege van a svédeknek a NATO-bővítés körüli izmozásból.

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján az elmúlt héten 44 100-an fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz.

© 2023 (v2.202102)