Itt közvetlen Duna-parti lakások várnak, most ajándék gépkocsibeállóval és további milliós kedvezménnyel!

Ki ne szeretne igazán prémium minőségű otthonban, ráadásul prémium lakókörnyezetben élni? Nos, a Metrodom River lakásai közvetlen vízparti környezetben, a XI. kerületben, Rákóczi híd budai hídfőjétől nem messze délre épülnek, prémium kivitelezésben, számtalan közösségi szolgáltatással, és ráadásul aki most vásárol, egy gépkocsibeállót is ajándékba kap. Sőt, akik az egyedülállóan kedvező, 10-90-es fizetés helyett az 50-50%-os fizetési ütemezést választják további, minimum 2,5 millió forintos kedvezményben részesülnek. Nézzük a részleteket!

A Metrodom River a Budafoki úton, közvetlenül a Duna főága mellett épül, a Lágymányosi-öböltől délre, kiváló minőségben és magasszintű épületgépészeti megoldásokkal. A lakások jelentős része így nemcsak csodálatos dunai panorámával rendelkezik, ahogyan a legtöbb Duna-partinak hirdetett lakópark, hanem a lakópark keleti kapuja is közvetlenül a lágymányosi Duna-parton épülő sétányra nyílik. Az ideköltözőknek tehát minden nap lehetőségük lesz arra, hogy a Dunával közvetlen kapcsolatban élhessenek, akár a sétányon futva, sétálva, akár a folyón evezve töltődjenek fel nap mint nap.

A Budafoki út ugyanakkor a város nyüzsgésével való kapcsolatot biztosítja csakúgy, mint az innen könnyen elérhető 1-es és 41-es villamosok, a 130-as és 133E-s busz, valamint a 4-es metró megállója a Bikás parknál. Bevásárlási lehetőségek pedig a Budafoki út másik oldalán, néhány perc sétára találhatóak az Újbuda Bevásárlóközpontban, ahol az üzletek mellett például posta és ruhatisztító is fellelhető. A közeli Infopark és a környék irodaházai munkalehetőséget biztosítanak, míg a szülők kisgyermekeiket a lakóparkban megvalósuló családi bölcsődében és önkormányzati óvodában tudhatják biztonságban. A nagyobbakat pedig két hagyományos és egy alternatív tanrenddel dolgozó általános iskola is várja 1,5-2 km-es körzeten belül.

Ezen felül az egyedülálló közösségi szolgáltatások azok, amelyek kiemelik a Metrodom Rivert más lakóparkok közül. Itt ugyanis nemcsak a már fent említett családi bölcsőde és önkormányzati fenntartású óvoda található meg házon belül, de a lakóparkban bérelhető üzleteket is kialakítanak, ahol bárki elindíthatja saját vállalkozását. Ezen kívül gyerekeknek két játszóház és egy kétkorosztályos, vizes elemekkel is felszerelt játszótér, felnőtteknek pedig csocsóval és darts-szal felszerelt játékszoba kerül kialakításra. A 6 épületből álló beruházás épületeinek tetején bútorozott kilátó- és napozóteraszok várják a lakókat, míg a fogadóépületben kávézó is létesül. A sportolni vágyók kültéri fitneszgépeken vagy a kardio- és erőgépekkel felszerelt fitneszteremben edzhetnek, míg a víz szerelmeseinek biztosan nagy örömet okoz majd a Metrodom River közösségi csónakháza, ahol túrakajakokat, evezőket és mentőmellényeket is biztosítanak számukra. A lazítani vágyókat pedig nemcsak a Duna-part, hanem infra- és finn szauna is várja.

A Metrodom Riverben természetesen a rezsi miatt sem kell aggódni, mivel a Metrodom Dual Eco hűtési-fűtési rendszerével felszerelt lakások, melyek működését a szintén saját okosotthon-rendszere vezérli rendkívül környezetbarátok és energiatakarékosak.

Mindehhez, ahogyan már a bevezetőben említettük, annak, aki most szerződik, az egyedülálló akció keretén belül egy egyedi elektromos töltővel felszerelt gépkocsibeálló is jár ajándékba. Sőt, az új fizetési ütemezést választók további kedvezményben részesülnek, melynek összege minimum 2,5 millió forint. A hagyományos fizetési ütemezést választók 10% kezdőrészlettel vásárolhatják meg a lakásokat, ami szerződéskötéskor fizetendő, és a használatbavételi engedély kiadását követően kell kifizetni a fennmaradó összeget. A szakaszos fizetési ütemezés esetében szerződéskötéskor 50% és a használatbavételi engedély kiadása után is 50% fizetendő, ebben az esetben jár a kedvezmény, melynek értéke minimum 2,5 millió forint.

A cikk megjelenését a Metrodom River fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Több mint száz településen van ebből bevétele az önkormányzatnak.

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

A szakszervezetek sürgős bérmegállapodást akarnak.

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Az árfigyelő adatbázis létrehozását Nagy Márton minisztériuma is támogatja.

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

© 2023 (v2.202102)