Készülj fel időben a napsütéses hónapokra, és válassz egy Balaton-parti otthont!

Ilyekor február közeledtével már a legtöbb ember a tűkön ülve várja a tavaszt, és azon töri a fejét milyen programokat tervezzen, ha jön a jó idő, vagy hol töltse a napsütéses hónapokat. Hoztunk erre egy kitűnő ajánlást, ráadásul nem máshonnan, mint egyenesen a Balaton partról.

Ezúttal a hosszú évek óta látványosan újjáépülő Siófokon mutatunk be egy olyan, igen exkluzív lakóparkot, amely garantáltan magával ragadja az embert – már csak az aranyparti elhelyezkedése kapcsán is. A Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófok patinás Aranypartján kerül kivitelezésre. Az elegáns lakóparkot előkelő fekvése még a luxusingatlanok között is ritkasággá teszi. Az ötszintes, két épületből álló lakóparkban összesen 129 darab prémium kivitelezésű lakás kap helyet. A lakások intim kertkapcsolattal, Balatonra néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek.

Akik a Wave lakóparkban keresnének maguknak otthont, azoknak nem árt sietni, ugyanis a lakások több mint 60%-a már elkelt. Az ingatlanok mindegyike fiatalok párok, vagy családok számára is kedvező lehet, hiszen ahogy fentebb is említettük, a földszinten kertkapcsolatos lakások is kerültek kialakításra, amelyekhez természetesen biztosítják a kizárólagos használati jogot.

A lakópark, és annak lakásai a mai modern stílus és a letisztult elegancia jegyében lettek tervezve. Az energiatakarékosság mellett nagy szerepet kaptak az egyedi kényelmi funkciók is, ugyanis a lakópark zöld területén feszített víztükrű medence támogatja a lakók mindennapi pihenő idejét.

Itt tényleg szabadjára engedheted a fantáziád. Ha egy aktívabb napra vágysz, bármikor válaszhatod a városi pezsgést, vagy a Balaton-partot, de ha egy kis pihenésre vágysz, válaszd a saját panorámás teraszod, ahol nyugodt körülmények között fogyaszthatod el a reggeli kávédat, de persze egy esti randizáshoz is tökéletes helyszín. Nézd meg Te is közelebbről ezt az ajánlatot, megér egy látogatást!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Több mint száz településen van ebből bevétele az önkormányzatnak.

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

A szakszervezetek sürgős bérmegállapodást akarnak.

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Az árfigyelő adatbázis létrehozását Nagy Márton minisztériuma is támogatja.

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

© 2023 (v2.202102)