Kerületmustra: Nézzünk szét a belvárosban!

Újonnan induló válogatás-sorozatunkban, a “Kerületmustrában” végig bogarásszuk a főváros népszerű kerületeinek eladó ingatlankínálatát: hozunk példát egy kisebb garzonra, egy másfél-2 szobás lakásra, egy 2-3 gyerekes család számára ideális otthonra, valamint egy luxusingatlanra. Ezúttal az V. és a VI. kerületben nézünk szét!

Budapest VI. kerülete a második legkisebb területű kerület Budapesten. Hagyományos elnevezése, melyet a kerületi önkormányzat is használ: Terézváros. Budapest V. kerülete a főváros szíve, sok tekintetben Budapest, illetve Magyarország közigazgatási, hivatali, kereskedelmi és turisztikai központja. Az V. kerület 1950 óta Budapest két városrészét foglalja magába: Lipótvárost, valamint Belváros, Pest történelmi városmagját.

A belvárosban igen sok garzont találni, viszont kevés olyan van, ami a legfőbb igényeinket is kielégíti. Mi most megpróbáltunk ilyet keresni, ezért elhoztunk a VI. kerületből egy modern kis kuckót. Az összkomfortos ingatlan, egy négy szintes társasház földszintjén kapott helyet. A lakás 2017-ben teljeskörű felújításon esett át, ahol egyedi konyhabútor, valamint több beépített szekrény is beépítésre került. Az ingatlan fűtéséről gázkonvektor gondoskodik továbbá a fürdőszobában BVF elektromos padlófűtés kapott helyet. A Rózsa utcában található épület karbantartott, rendezett, infrastruktúrája pedig rendkívül jó, hiszen pár perc sétával könnyen megközelíthető több buszmegálló, vásárlási lehetőség, valamint minden egyéb, ami a mindennapi élethez szükséges lehet.

A következő helyen ez az V. kerületi ingatlan kapott helyet, ami a Duna Korzó közvetlen háta mögött helyezkedik el. A néhány éve gyönyörűen felújított épületben vált eladóvá, ez a 77nm-es lakás, ami nemrég teljes ráncfelvarráson esett át. A modernizált ingatlan hatalmas nappalival és hálóval rendelkezik ezen kívül egy tágas vendégszoba is található itt, ami persze később gyerekszobaként is jól funkcionálhat. A lakásban található két fürdőszoba közül, az egyikben zuhanyzó, míg a másikban egy kényelmes kád kapott helyet. Aki ezt a kis kuckót választja, garantáltan nem fog csalódni, hiszen a felújítás folyamán kizárólag magas minőséget képviselő anyagok kerültek felhasználásra. Infrastruktúra szempontjából a környék kiváló, a Duna mindössze 100 méterre található.

Belvárosi családi ingatlan gyanánt, egy VI. kerületi 3 szobás lakást hoztunk, ami a Székely Bertalan utcában található. A lakás a második emeleten kapott helyet kiváló elosztással, amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával, fürdővel és gardróbbal, valamint tágas terekkel. A fürdőszoba különlegessége, hogy káddal, zuhanyzóval, valamint infraszaunával is fel lett szerelve. Fontos megemlíteni, hogy a lakásban 5 éve teljes körű felújítás történt, víz, illetve a fűtés korszerűsítés, a teljes padló rétegrend kicserélésre került, valamint a lakás villamosellátása is jelentősen bővítésre került. A lokációt szinte említenünk sem kell, hiszen a VI. kerület egyik legjobb környékén található a társasház, tehát az új lakók garantáltan nem fognak csalódni.

Következő helyezettünk a „luxus” jelzőt garantáltan megérdemli, az ingatlan minősége és stílus jegyei is nagyban megmutatják ezt. A belváros központi részén került eladósorba egy 75nm-es, kitűnő adottságokkal rendelkező, teljeskörűen felújított luxus lakás, egy három szintes épület legfelső emeletén. Az ingatlanban fürdő, két napfényes hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, valamint egy külön bejáratú wc is helyet kapott. Az ingatlan műszaki állapotát tekintve is teljes körűen, luxus minőségben felújított. A ház fűtése cirkó. A világításra külön figyelmet fordítottak a tervezés során: mindenhol beépített, magas fényű fehér Led, elegáns csillárokkal kiegészítve. A nappali és a hálószobák egyaránt klimatizáltak. A környék az utóbbi években a belváros legkedveltebb, legszebb részévé vált. A közelben minden könnyedén elérhető, amire csak szükség lehet: az utcában számtalan étterem, kávézó található, bolt, patika, szolgáltatók séta távon belül vannak.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)