Kíváncsi vagy milyen luxus ingatlanok találhatóak Budapest belvárosában?

Biztos vagyok benne, hogy egy belvárosi séta alkalmával te is gondolkodtál már azon, hogy vajon kik lakhatnak a legfelső, lentről fényűzőnek tűnő Penthouseokban, és milyen elbűvölő luxus lakások lehetnek egy régebbi stílusú Duna-parti nagypolgári társasházban.

Nem kell tovább kételkedned a témában, hisz mai cikkünkben elhoztunk néhány luxus ingatlant az V. és VI. kerületből, amik impozáns belső térrel rendelkeznek.

Első jelöltünk egy panorámás luxus lakás a Kossuth téren. Budapest szívében, az V. kerület legpatinásabb részén, közvetlenül a Parlamentnél, luxus módon felújított lakás gyönyörű, rendezett, folyamatosan karbantartott társasházban eladó.  Az örök panorámás lakásból közvetlen a Parlamentre, a Dunára, a Mátyás templomra és a budai hegyekre tárul kilátásunk.

Az ingatlan egy első emeleti 75 nm-es patinás lakás, melyben amerikai konyhás nappali étkezővel, két hálószoba, két fürdőszoba melyek közül az egyik zuhanyzóval, a másik káddal van felszerelve, ezen kívül található még két külön nyíló mellékhelyiség is. Az ingatlan kifogástalan, és igazi luxus életérzést kölcsönöz.

A következő jelöltünkre szintén az V. kerületben a Váci utca közvetlen szomszédságában, a Kristóf tér 6. szám alatt bukkantunk rá. Az ingatlan a harmadik emeleten kapott helyet, 133nm-en. A hely adottságait, exkluzív kialakítását, valamint az igényes beépített gépeket és beépített bútorokat tekintve, egészen különleges, magas minőségű lakásról van szó.

A hatalmas, napfényes amerikai konyhás nappali, kiváló életteret biztosít új lakója számára, hisz az előszobában beépített bútorok gondoskodnak a tökéletes helykihasználásról. A kellemes méretű különleges elrendezésű hálószoba igazán pazar gardrób szekrényével, tökéletes intimitást nyújt. A fűtésről és a melegvíz ellátásról is modern kombi-cirkó berendezés gondoskodik. A lakásból kilépve máris részesei lehetünk Budapest belvárosának nyüzsgő, izgő-mozgó városi életének.

A Párizsi utca – Petőfi Sándor utca sarkán vált eladóvá ez a teljeskörűen felújított, kivételes adottságokkal rendelkező luxuslakás, ami a negyedik emeleten kapott helyet.

A lakás alapterülete 98 nm, két egyedi design festésű hálóval, ami külön home office résszel felszerelt, két fürdőszobával ami különleges márványhatású burkolatokkal lett csinosítva, valamint egy tágas nappalival, emellett egy teljeskörűen gépesített konyhával, étkezővel és külön háztartási helyiséggel is rendelkezik az ingatlan.
A nappali és az egyik hálószoba ablakai, illetve az ezekhez tartozó hosszú erkély az elegáns Párizsi utcára néznek.

A környék a város legellátottabb környéke, a közelben nívós üzletek, 5 csillagos szállodák a Váci utca, a Deák tér. Szinte nincs olyan intézmény vagy vásárlási lehetőség, ami ne lenne megtalálható a közvetlen közelben.

A következő helyen egy az Országház közvetlen szomszédságában lévő ingatlan kapott helyet. A Lipótvárosban, a szabadság térrel szemben található ez a modern, világos, tágas luxus lakás. Az ingatlan egy rendezett társasház első emeletén található, ahol a lakás belső tereit teljesen újra gondolták, így kihasználva annak adottságait.

Kialakításra került benne két hálószoba két fürdővel, ahová kiváló minőségű szaniterek, és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok kerültek. Ezen kívül egy tágas, amerikai konyhás nappali, ahol egy modern konyha kapott helyet, ami természetesen gépesített. Innen nyílik egy erkély is, melyre kiállva a Dunát látjuk. A lakásban a hőmérséklet helyiségenként szabályozható egy mobil termosztát segítségével. A tervezők egy letisztult, elegáns, világos, modern megoldású ingatlanra törekedtek, ami látható is az ingatlan minden apró részletén.

A következő ingatlan Pesten, az VI. kerületben, a körúton belül, a Nagymező utcában található. A tömegközlekedés minden irányba kitűnő, a közelben minden, kis- és nagybevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, háziorvos, gyógyszertár, éttermek is megtalálhatóak.

Egy téglaépítésű rendezett társasház első emeletén kapott helyet a 115 nm + 2 nm erkélyes, amerikai konyhás- étkezős, nappali és két hálószobás, két fürdőszobás, műszakilag és esztétikailag kiemelkedő minőségben felújított lakás. A felújításba beletartozik az összes nyílászáró cseréje, a fűtés korszerűsítése, teljes villany és vízvezetékek, a gyönyörű és modern konyha, a fürdőszobák ízléses felújítása, valamint a minőségi burkolatok, gépek és bútorok.
A lakás minden helyiségében külön szabályozható padló és fal fűtését, valamint a meleg víz használatát gáz (cirkó) biztosítja. Parkolásra utcán, közterületen, fizetős övezetben van lehetőség.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)