Nyugodt környezetben a városban: Óbudán mindezt megtalálja!

Kényelmesebb lakás, jobb életminőség, alacsony rezsi és jó befektetés – az újépítésű lakóparkoknak számtalan előnye van, ami miatt érdemes ilyen lakást választani, amikor következő otthonunkat keressük.

Az ingatlanpiaccal foglalkozó szakértők szerint a legtöbben az alábbi hat szempontot mérlegelik, amikor újépítésű lakást keresnek:

Elhelyezkedés: legyen közel a bevásárlási, étkezési és szórakozási lehetőségekhez, alkalmas legyen aktív, társasági életvitelre és nyugodt pihenésre egyaránt.

Modern felszereltség: Az új apartmankomplexumok a legújabb berendezésekkel és technológiával legyenek felszerelve, ami kényelmesebbé teszi az életünket.

Energiahatékonyság: Az új épületeket az energiahatékonyságot szem előtt tartva tervezik, ami kisebb energiafelhasználást eredményez. Így nem csak a havi rezsi lesz kisebb, de ökológiai lábnyomunk is, ami egyre több család számára szintén fontos szempont.

Biztonság: Legyenek korszerű biztonsági rendszerek, amelyek számtalan területen gondoskodnak a lakók nyugalmáról, mint például a fejlett tűzbiztonsági rendszerek vagy éppen a közös területeket megfigyelő kamerák. Ezek összességében biztonságosabb lakókörnyezetet eredményeznek.

Közösségi szolgáltatások: A vevők számára plusz, ha egy új apartmankomplexum számos közösségi szolgáltatást kínál, például közösségi kertet, posta- és csomagpontot, játszóteret vagy éppen biztonságos kerékpártárolókat.

Befektetési lehetőség: A leendő vásárlók számára fontos szempont, hogy a beruházás olyan környéken valósuljon meg, ami töretlenül fejlődik, így befektetésük is felértékelődik.

Ezeknek a feltételeknek megfelelően fejlesztették Óbuda legújabb lakóparkját, a BudaBright lakóparkot is, amely kényelmes otthont kínál azoknak, akik szeretnék megtalálni az egyensúlyt az életükben. A lakópark kiváló lehetőséget kínál azoknak, akik a városban szeretnének élni, de mégis nyugodt és csendes környezetre vágynak.

Az épülő lakópark az óbudai Duna-part közelében található, ami számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál, hiszen nem csak sétálni vagy futni indulhatunk a gyönyörű Római-partra. Biciklisták, a vízisportok szerelmesei is megtalálják itt a számításaikat, ahogy a több játszótérnek köszönhetően a családosok is. Emellett pedig a Rómain számtalan étterem és büfé is várja a környékbelieket.

Buda Bright

De nem is kell feltétlenül kimozdulni a lakóparkból egy kis kikapcsolódásért, a parkosított belső udvar és a közösségi tér lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra és a szórakozásra.

A 316 épülő lakás között mindenki talál magának megfelelőt, hiszen a 26 m2-es stúdiótól a 100 m2-es 3 szobás, teraszos lakásokig terjed a választék. Minden lakás klimatizált, a hűtésről és a fűtésről egyaránt modern hőszivattyús rendszer gondoskodik. A felsőbb emeleteken a lakások teraszáról elénk tárul a Budai hegyek vagy a város panorámája.

A lakópark környezete kiváló körülményeket biztosít a mindennapi élethez, a közelben üzletek, éttermek, iskolák és óvodák is megtalálhatóak. A remek közlekedés pedig egyaránt kedvez azoknak, akik az M0-ás körgyűrű vagy a belváros irányába indulnak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)