Egészségesebb élet, minimális rezsi, közvetlen vízpart Budán!

Egészségesebb életmód, kevesebb stressz, jobb levegőminőség – csak néhány a vízparti élet bizonyított pozitív hatásai közül. Ha ezek mellett számba vesszük azt is, hogy a közvetlen Duna-parti ingatlanok befektetésként is kiemelkedően jól teljesítenek, könnyű megérteni, miért keresettek az ilyen típusú, új építésű lakások.

Számtalan kutatás bizonyította már be, hogy a víz közelében lakó emberek gyakran élvezik az egészségesebb életmód előnyeit, mint például a sétálás, a futás, a kerékpározás, a horgászat vagy a vízisportok, hiszen ezek mind közvetlenül elérhetőek. Ráadásul a víz látványa és hangja nyugtató hatással van ránk, ezáltal segítve a stressz és a szorongás csökkentését.

Kék Duna Rezidencia lakópark

A főváros egyik különösen érdekes fejlesztése ezek mentén az értékek mentén valósul meg: a XI. és a XXII. kerület határán, közvetlenül a budai folyóparton épül a Kék Duna Rezidencia. A négy toronyból álló, összesen 276 lakást magába foglaló beruházás tökéletes választás a modern, mégis nyugalmas környezet szerelmeseinek.

Az épülő lakópark energetikai szempontból is a legmodernebb feltételeknek felel meg: AA++ besorolású lakásaival az ide költözők rendkívül alacsony rezsiköltséggel számolhatnak majd. Ez részben annak köszönhető, hogy a tervezés során a közműhálózat fejlesztése is az energiahatékonyság követelményeinek megfelelően történik, a házak saját transzformátorokkal is rendelkeznek majd, és az energiaellátást az elérhető maximális mértékben megújuló forrásokból fedezik.

A lakások műszaki kialakítása is ehhez alkalmazkodik, a hőszivattyús hűtés-fűtés, a modern nyílászárók hatékonyan tartják optimális szinten a hőmérsékletet télen nyáron, annak ellenére, hogy a házak homlokzatát szinte teljesen üveg borítja – így biztosítva közvetlen dunai panorámát szinte minden lakásból.

Kék Duna Rezidencia lakópark

Az épületekben a lakások mérete 46 és 133 négyzetméter között változik, és minden ingatlan rendelkezik terasszal. A lakások alaprajza sem kőbe vésett, a 2, 3 illetve 4 szobás alaprajzok mellett arra is van lehetőség, hogy a leendő lakók döntsék el, pontosan milyen legyen a belső terek elrendezése, hogy a megadott lakásméreten belül nekik hány és mekkora helyiségre van szükségük.

A fejlesztés során nem csupán lakások épülnek, hanem a lakóközösséget kiszolgáló közösségi szolgáltatásokat is biztosítják. A Kék Duna Rezidencián lesz közösségi tér, családi napközi, edzőterem, és 24 órás portaszolgálat, emellett pedig a lakásokhoz teremgarázs, és tárolók is tartoznak majd.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

© 2024 (v2.202102)