Luxus életvitel, gyönyörű panoráma, megannyi lehetőség a fővárosban!

Napjainkban már sokszor nem elég, ha csak egy több szobás, maximális komfortú luxuslakást birtoklunk a főváros egyik előkelő helyén, de külön presztízs, ha egy igazi villát vagy kastélyt mondhatunk az otthonunknak. Ráadásul ezek az ingatlanok tökéletesek befektetésnek is, hiszen rengeteg hálószoba, fürdő- és konyhahelyiség épül ki, amit kiegészítenek az igazán luxus terek is, mint jakuzzi, medence, fitnessterem és sokszor még igazán korszerű, energetikai megoldásokat is alkalmaznak a környezettudatosság jegyében. Mi most alább összegyűjtöttünk a fővárosban megtalálható villák közül párat, amik tökéletes választásnak számítanak akár saját használatra, több generáció együtt lakása esetén vagy befektetésnek is.

Óbudai luxus és elegancia

A 3. kerületben, Óbudán igazán gyönyörű, hatalmas, parkosított telekkel rendelkező, minőségi alapanyagokból épített, luxus villa várja az érdeklődőket. Kitűnő befektetés lehet, hiszen 5 szintjén több generáció együttélése is lehetséges. 3 nappali, 5 hálószoba, 3 dolgozószoba, 3 konyha, 2 mosókonyha, 5 fürdőszoba, 10 wc kerültek kialakításra, amik kiegészültek fitneszteremmel, wellness részleggel, jakuzzival, szaunával és még saját lift is segíti a szintek közötti közlekedést. Az épületgépészeti megoldások, és a berendezés az egyik legkorszerűbbek, légkondi, Gianni Versace fürdőszobák, riasztó és automata locsólórendszer működik. Emellett rendkívül kedvező az elhelyezkedése, ugyanis iskolák, óvodák, kórház, posta, kollégium és bevásárló központok elérhető távolságban találhatóak.

Okosotthon az Aranyhegyen

A 3. kerületben számos terület található, ahonnan gyönyörű a panoráma, és ilyen ez az aranyhegyi, 5 szobás, 403 m2-es luxus villa is. Ide csak be kell költözni és az ingatlan számos előnye már azonnal élvezhető. Az otthon „Smart Home” otthon, ami azt jelenti, hogy applikációról vezérelhető a fűtés, a hűtés, a világítás, a riasztó és akár a medence vízhőmérséklete is. Az újépítésű ingatlan nappaliból, plusz 4 szobából áll és minden szobához erkély tartozik, ami kiegészül 2 fürdőszobával, amibe masszázskád is beépítésre került. A fürdőszobák márvány borításúak, az étkezőben és a konyhában pedig mahagónifából készült, egyedi bútorok találhatók, amik az ár részét képezik. Az ingatlan belső borítását brazil intarziás gránit uralja, a falakon márványfestés, illetve görög gipszstukkó. A belső nyílászárók kézzel faragott bükkből és tölgyfából készültek.

Az udvarban egy úszásra is alkalmas 14 méter hosszú, 140 cm mély, feszített víztükrű, fűtött medence épült, egy 8 személy számára megfelelő jakuzzi, egy 8 férőhelyes Harvia szauna kályhás finn szauna, egy kb. 30 m2-es fedett terasz grillezővel, egy 50 m2-es különálló épület, mely lehet garázs vagy akár különálló lakrész (jelenleg teljes konyha, fürdőszoba, szoba található benne), és egy hátsó terasz, mely kb. 70 m2-es.

A garázshoz vezető (bekamerázott) úton akár 6 autó is parkolhat, így vendégeket bátran lehet hívni a nagyobb létszámú összejövetelek esetén is, a biztonság pedig garantált. Az utca jól megközelíthető télen is, mégis panorámás. Közelben a tömegközlekedés lehetősége (busz, vonat, távolsági busz). Boltok, orvosi rendelő, iskola (Waldorf), óvoda is található a környéken.

Budafoki kényelem és minőségi kivitelezés

Rózsavölgy legszebb részén, egy 3200 m2-es telken épült egy 537 m2-es, újszerű állapotú luxus diplomata villa, ami most eladó státuszba került. A ház 2003-ban, az elérhető legmagasabb minőségi alapanyagokból épült, prémium szinten kivitelezve. A főbejárat impozáns, nagy fogadótérrel rendelkezik, mely hangulatában már önmagában kellemes élményt nyújt a belépőnek. Ez kiegészül azzal, hogy az első lakószint akadálymentesen megközelíthető, ahol nagyméretű, három részre tagolt nappali mellett, saját fürdőszobával rendelkező hálószoba, dolgozószoba és vendég mosdó is megtalálható. Az emeleten további hálószobák épültek ki és az ingatlan kiszolgáló szintjén wellness-fitness-szabadidős helyiség található, jakuzzival, szaunával, zuhanyzóval. Kikapcsolódásra billiárd asztal, fittness gépek, TV, kényelmes ülőgarnitúra is található, melyek a vételár részét képezik.

A villa épület alkalmas lehet luxus családi ház funkciója mellett diplomáciai testületnek, vagy egyéb, kiemelt fontosságú személy elhelyezésére is!

Csodás villa a Lónyaytelepen

A XVIII. kerületben egy páratlan lehetőségre lehet most lecsapni, ugyanis a 2000-es évek elején, korának legmagasabb színvonalán tervezett és kivitelezett, kiváló szerkezetű épületet lehet megvásárolni. A hatalmas és példásan kialakított kertben, méltóságteljes tölgyek árnyékában található impozáns villa a természeti adottságok maximális figyelembevételével épült, egy neves építész-kivitelező családi vállalkozás referencia munkájaként. Jelen kialakítása csekély karbantartási munkát igényel, de egyedi igények esetén könnyen bővíthető további szobákkal, sőt gazdaságosan kialakítható benne egy önálló lakás is. Jelenlegi elosztása 2-4 fő minden igényét kielégíti, közepes átalakítással több generációt is kiszolgálhat.

Lakóinak életminőségét számtalan extra szolgálja: borospince, beltéri-fűtött-ellenáramoltatós medence, szauna, jakuzzi, télikert, tetőkert, halastó, öntözőrendszer, tároló és gazdasági épület, fedett (2-3 férőhelyes) gépkocsi beálló, mélygarázs, klíma, padlófűtés, kandalló, riasztó, stb. Ez az ingatlan egy igazi főnyeremény!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

A prémium lakások piaca is túllendülni látszik a mélyponton.

© 2024 (v2.202102)