Ezek a 7. kerületi, felújított lakások egészen biztos, elnyerik a tetszését!

A 7. kerületi Erzsébetváros igazán sokszínű, történelmi emlékekben gazdag és az infrastruktúrája is kiváló, így nagyszerű választás lehet családosok számára, de pályakezdő fiatalok is meg tudják találni itt a számításaikat. Itt található a Dohány utcai zsinagóga és az utcák mentén sétálva különleges éttermeket, kifőzdéket, kávézókat lehet felfedezni és még az utcaképet is színesíti megannyi street-art. Itt találtunk pár új építésű, remek árban található kislakást, ahol garantáltan ki tudja alakítani kényelmes új otthonát.

Kiváló állapotú, összkomfortos lakás

Egy nettó 91 m2-es alapterületű, harmadik emeleti, erkélyes és összkomfortos lakás került eladó állapotba a Sajó utcában. A lakás állapota rendkívül kiváló, korszerű épületgépészeti megoldásokkal a környezettudatosságra is figyelmet fordítottak. A műanyag nyílászárók három rétegű üvegből készültek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. Az épület maga 7 szintből áll, amiben 102 lakást alakítottak ki. A szintek közötti közlekedést lift segíti. A lakás maga négy szobával rendelkezik, azaz 3 hálószoba és 1 nappali, melyeknek burkolata hajópadló. Az előszobán áthaladva egy amerikai konyhás nappaliba jutunk. A lakás középpontjában a nappali, étkező és a konyha áll. Ezt az egyterűséget dizájnos tapétával tették még otthonosabbá. A fürdőszoba káddal felszerelt, burkolata járólap, a mosógép kiállását itt építették ki. Az amerikai konyhát hófehér, magas-fényű beépített konyhaszekrény teszi hangulatossá, ezt egészíti ki egy bárpult. A nappali dél-keleti tájolású, utcára néz, ebből a helyiségből nyílik az erkély.

Fiatalos, felújított kislakás a Nagykörúton

Egy igazán különleges múlttal rendelkező, háromemeletes bérház fiatalos hangulatú, keleti tájolású, első emeleti lakása került eladó állapotba. Az épületet 1898-ban Szénássy Ferencné megrendelésére, Villányi János tervezte és építette, melyet a Fővárosi Közmunkák Tanácsa 1898-ban kiadott hivatalos jelentése a kiválóbb fővárosi építkezések közé sorolta. A 36 m2-es, 1 szobás, teljeskörűen felújított lakásban a komplett elektromos csere, a fürdőszoba felújítása, a konyhában az új vízvezetékek cseréje, konyha- és szobabútorok cseréje is megtörtént. Ez kiegészül azzal, hogy egy galéria is kiépítésre került, a nyílászárókat is felújították, valamint a bojler beszerelése is megtörtént. Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül kiváló hiszen vásárlási- és szórakozási lehetőségekben gazdag a környék, emellett sportolás is megoldható, hiszen a nyugalmas és csendes Városliget a közelben megtalálható.

Városligettől 2 percre komfortos kis otthon

Egy teljeskörűen felújított, nagyszerű állapotban található 4. emeleti lakás is eladóvá vált. A környék kifejezetten csendes és nyugodt, barátságos lakóközösséggel. Parapet kazános a lakás, emellett a közös költség is rendkívül kedvező. Az áram és a gáz külön órán mérhető. A lakás részben bútorozott, mosógép és konyhai gépek a lakásba beszerelve találhatóak. A lakást jelenleg bérlő lakja, aki lehetőség szerint továbbra is bérelné az ingatlant, tehát kiváló lehet azok számára is, akik befektetési szándékkal vásárolnának ingatlant. A parkolás szintén megoldható a ház előtt, így akik autóval rendelkeznek, azoknak sem kell aggódnia. A közlekedés problémamentes és a közelben is megtalálható minden szolgáltatás, ami a mindennapokhoz szükséges.

Felújított lakás az egyetemek vonzáskörzetében

Az Állatorvostudományi Egyetemtől 5 perc sétára, a VII. kerületben egy igazi ritkaságot fedeztünk fel. Nem megszokott, hogy 46 négyzetméteren 3 szobát kapunk, de ebben a lakásban ez megvalósult. Ebbe az ingatlanba csak beköltözni kell, hiszen a 2019-es években egy felújításon esett keresztül, aminek köszönhetően tökéletes állapotban található. Eddigi tulajdonosai azóta karban tartották és ügyeltek a tisztaságra. Az udvari tájolásának köszönhetően abszolút csendes és nyugodt a lakás, a város zajából szinte semmi sem érzékelhető. Egy igazán összetartó, barátságos lakóközösség alakult ki az épületen belül. Tökéletes választás lehet akár egy gyermekes családoknak vagy fiatal pároknak a lakás. Mindössze 5 percre egyetemek, a Városliget, a Puskás Aréna is megközelíthető és számtalan tömegközlekedési lehetőség adott, hogy a főváros több pontjára is könnyűszerrel el lehessen jutni, ilyen például a 2-es és a 4-es metró, illetve troli-, villamos- és buszmegállók is közvetlen közelben vannak.

Parkos, zöld területen, felújított lakás

A Városliget és a Keleti Pályaudvar között, kiváló közlekedésnél, mégis közel a város egyik legszebb, legzöldebb parkjához eladó egy pár évvel ezelőtt magas minőségben, és teljeskörűen felújított, kiváló elrendezésű sarok lakás. A tágas amerikai konyhás, étkezős nappali kényelmes közösségi térré válhat, akár a család számára vagy vendégek fogadására is alkalmas. Az ingatlan három hálószobája egymástól teljesen külön is megközelíthető és a tágas fürdőben sarokkád és tusoló is beépítésre került. Bármilyen korosztály itt meg tudja találni a számításait, akár családosokról van szó, akár fiatalabb párokról, itt egészen biztos, hogy garantált a kényelem és a kellemes otthoni környezet.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)