A természet ölelésében, nyugodt, barátságos környéken csoda kis házikó

Elege van a nyüzsgő, zajos, szmogos városból és a barátságtalan közegből? Szeretné, ha otthon töltött órái a fák között, békésen, a madárcsicsergést hallgatva telnének el? Akkor nem is kell tovább keresnie, mert most egy rendkívül bűbájos, kedves faluba kalauzoljuk el Önöket, ahol egy igazi kis csoda házikó is eladóvá vált.

A Békés megyében található Murony szépen gondozott, terjedelmes méretű, zöld parkjáról, szántókkal és gyümölcsösökkel körülölelt területeiről és a közösségi eseményekben gazdag életéről lehet ismeretes. A falun belül megtalálhatóak hivatali és szociális intézmények, templom, boltok, gyógyszertár, könyvtár, takarékpénztár és posta is, így bármilyen, a mindennapokban elintézendő ügy akár helyben is megoldható. 

A falu központjában felfedezhetjük a piacteret is, és innen indulnak buszok is a közeli városokba, ha esetleg nagyobb bevásárlást terveznénk. Mindössze 10 perc alatt el lehet jutni Békésre, vagy ha a vonat mellett döntünk, akkor a megyeszékhelyre, Békéscsabára is ugyanennyi a menetidő, ahol középiskolák, egyetem, nagyobb bevásárló centrum és éttermek is megtalálhatóak. Murony vasútállomása, az Arad – Békéscsaba fő vasútvonalon fekszik, és óránként járnak a vonatok a fővárosba is, még átszállás sem szükséges. 

Muronynak egyik különösen csendes, nyugodt kis utcájában található egy hatalmas, 1095 m2-es, gazdálkodásra tökéletesen alkalmas telken, egy 60 m2 alapterületű, tetőteres családi ház. A földszinten egy szobát, étkezős konyhát, kamrát, tusolót és wc-t építettek ki.

Az emeleten további két szobát és egy fürdőszobát találhatunk fürdőkáddal és beépített mosógéppel. A 2000-es években épült téglaházban mindkét szinten gáz padlófűtés került kialakításra. Az építkezések során a minőségi alapanyagok kiválasztása lényeges szerepet kapott. A konyha és fürdőszoba teljesen gépesített, emellett a ház bútorozottan az ár részét képezi. 

Barátságos belső kialakítás, remek elosztás jellemzi a házat, aminek köszönhetően nagycsaládosok számára tökéletes új otthonná válhat, de a nyugalomra vágyó, fiatal házaspárok vagy idősebbek is meg tudják itt találni a számításaikat. 

A telken több évtizedes gyümölcsfák és örökzöld tuják találhatóak valamint kertészkedésre tökéletesen alkalmas a hátsó udvar. Egy kisebb garázs és tároló is épült az udvaron, aminek köszönhetően autóval a telken belül is kényelmesen megoldható a parkolás.

Az ingatlan megvásárlásához Babaváró Hitel, FALUSI CSOK, kedvező feltételű, akár FIX kamatozású hitel is igényelhető.

A szépen rendben tartott majorok, tanyák és a faluban frissen felújított épületek bizonyítják, hogy napjainkban is előszeretettel költöznek  Muronyba, sokszor nem csak azok, akik a gazdálkodással foglalkoznak, hanem azok is, akik a természet adta harmóniára vágynak, távol a város zajától.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)