Kerületmustra: Másszuk meg a hegyvidéket!

Újonnan induló válogatás-sorozatunkban, a “Kerületmustrában” végig bogarásszuk a főváros népszerű kerületeinek eladó ingatlankínálatát: hozunk példát egy kisebb garzonra, egy másfél-2 szobás lakásra, egy 2-3 gyerekes család számára ideális otthonra, valamint egy luxusingatlanra. Vágjunk is bele, nézzünk szét a XII. kerületben, és másszuk meg a hegyvidéket!

Budapest XII. kerülete a város, főképp hegyvidéki területein fekszik. Az erdővel borított területei ma sokak közkedvelt kirándulóhelyévé váltak. A kerület egyik legkedveltebb kirándulóhelye a Normafa, amely a városban egyedülálló természeti érték. Északon a II. kerület, keleten az I. kerület határolja. A szomszédos települései Budakeszi és Budaörs.

Kis garzonban, nagy gardróbbal

A XII. kerület egyik közkedvelt részén, a Városmajor utcában kínálnak eladásra egy 40 nm-es 1 szobás garzont. Az első emeleti ingatlan jó állapotú, nemrég felújításon esett át. A lakás bútorozott és gépesített egyaránt, található benne hűtő, elektromos főzőlap mosó -és mosogatógép is. Az ingatlan tökéletes választás egy igényes fiatal számára, aki szereti a budai hegyvidék adta lehetőségeket, és annak szépségét. A lakásban a fűtést elektromos fűtőtest biztosítja, melegvíz ellátását pedig villanybojler, emellett az ingatlan légkondicionálóval is felszerelt. Az ingatlan különlegessége, hogy a galéria alsó részében, egy igényesen kialakított nagy méretű gardrób került kialakításra.

Ékszerdoboz panorámával – micsoda kombináció

Az 1-2 szobás garzon kategóriánkba a következő panorámás lakást hoztuk el a XII. kerület legszebb lakóparkjából. Az 59nm-es ingatlanban nappali, külön bejáratú hálószoba, konyha, fürdőszoba és egy külön WC található, ezen kívül a nappalihoz és a hálószobához is tartozik egy-egy terasz. Fontos ezen kívül megemlíteni, hogy mindkét szobában távolról is vezérelhető, hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés működik. A konyha tartozéka a konyhabútor, az elektromos sütő, a kerámialapos tűzhely, és az új mosogatógép is. Az ingatlanhoz külön gépjármű beállóhely, valamint egy 5,5 nm-es zárható tároló is tartozik. A környék csendes, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, ezen kívül remek kikapcsolódási, és vásárlási lehetőségek is találhatóak errefelé.

Családi fészek Istenhegyen

Harmadik helyre egy olyan lakást hoztunk, ahol egy család is biztosan megtalálja a számításait. Istenhegyen, ősfás környezetben elhelyezkedő 7 lakásos, rendezett társasházban, kertkapcsolatos, jó állapotú, napos lakás került eladásra. Örömhír, hogy a házat közös, gondozott kert veszi körül, emellett kellőképpen tágas és világos, amerikai konyhás nappalija közvetlen terasz- és kertkapcsolattal rendelkezik. A 80nm-es ingatlanban 3 szoba is található, amik jól szeparáltak, valamint a kertre néznek, ezen kívül az ingatlan két fürdőszobával is rendelkezik. A lakás néhány évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, amely érintette a nyílászárókat, a gépészetet és a burkolatokat is.  Az ingatlanhoz egy parkolóhely biztosított. Elhelyezkedését tekintve is kiváló adottságokkal rendelkezik, pár perces sétával elérhető több busz vonala is, illetve számos neves iskola megtalálható vonzáskörzetében.

Egy különleges, nem mindennapi luxusingatlan

A Svábhegyen található, 1432-nm es, gondozott kerttel rendelkező, önálló családi házra érdemes néhány pillantást vetni, hiszen egy igazi luxusingatlanról beszélünk. A három szinten, összesen 450 nm-en elterülő ingatlan minden kényelmet megad lakóinak. A földszinten egy rendkívül tágas, kandallóval rendelkező, terasz- és kertkapcsolatos nappali került kialakításra, ami központi szerepet tölt be, innen is megközelíthetjük a napfényes étkezős konyhát, illetve nagyméretű szobáit. Az emeleten három tágas, erkéllyel is ellátott hálószoba került található, melyek panorámás kilátással rendelkeznek. A legalsó szinten kapott helyet a wellness részleg, amelynek központi helyén egy közel 10m-es medence és egy szauna biztosítja a kikapcsolódást és a pihenést. Szomszédságában találjuk a 24nm-es, ablakos mosókonyhát, ahol helyet kapott az ingatlan fűtésért és melegvíz ellátásáért felelős gépészet. A nagyméretű, gondozott, privát kerten belül kialakításra került egy tárolásra is kiváló melléképület, illetve a gyermekek számára egy játszótér. A környék remek, kiváló gyerkőcök és felnőttek számára egyaránt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)