Az örök kedvenc: Kádár-kockák

Míg a 70-es, 80-as években mindenki arra vágyott, hogy felépíthessen egy Kádár-kockát, addig ma is nagyon sokak álma, hogy megvásárolják ennek az ikonikus épületformának egy felújított vagy épp felújításra váró – attól függően, ki mennyire szereti a kihívásokat – darabját.

Praktikusan átalakított otthon Csongrádon

A kockaházaknak általában jó az elosztása, de ebben a csongrádi családi házban kis átalakítással, abszolút kimaxolták a lehetőségeket. A két nagy utcai szoba közül az egyik helyén két különnyíló félszobát alakítottak ki, így 1+2 hálószobát nyertek, a ház végében fürdőszobát és mosókonyhát is leválasztottak, a fennmaradó területet pedig egybe nyitották, így kaptak egy tágas amerikai konyhás nappalit. A házat belülről kompletten felújították, külseje hőszigetelést és új nyílászárókat is kapott, így már csak a külső színezés hiányzik.

Gyönyörűen felújítva, Fertőszentmiklóson

Fertőszentmiklós Szerdahelyen, buszmegálló, vasútállomás, üzletek, játszótér közelében áll ez az 1980-ban épült, 2015-ben kompletten felújított és átalakított kockaház. Az ingatlanban amerikai konyhás nappali + 3 hálószoba kapott helyet. Az épülethez melléképület és fedett autóbeálló/fatároló is kapcsolódik.

Luxus szinten, Szemeretelepen

Egyszerre két egymás mellett álló ház vált eladóvá az Üllői út vonzáskörzetében. A kisebbik egy 60-as, 70-es években épült kockaház, melyet 2015-ben luxus színvonalon felújítottak, a nagyobbik egy 2015-ben épült luxusház. A nagyobbik épület fűtését hőszivattyú, a kisebbikét gáz cirkó biztosítja, az ingatlanokhoz számtalan extra, medence, szauna is tartozik. A két ingatlan külön is választható.

A XXI. századi igényekhez igazítva, Békéscsabán

Békéscsabán a Lencsési lakótelep és a belváros közt elhelyezkedő, kedvelt kertvárosi övezetben áll ez a 2022-ben kompletten felújított és a modern kor igényeihez igazított kockaház. Az ingatlanban amerikai konyhás nappali és 3 hálószoba kapott helyet. Az otthon melegét kondenzációs kazán biztosítja. Az egész házban rejtett LED világítást építettek ki, az udvarban egy fedett kocsibeálló is helyet kapott. A hátsó udvar füves, az udvar többi részét gyönyörű térkő borítja. A közelben óvoda, iskola, buszmegálló, hipermarketek és a strand is megtalálható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)