Gyönyörű tóparti ingatlan alacsony rezsivel, a várostól néhány percnyire

Budapest kapujában, az M1 és az M7 autópálya közelében, a csodálatos Törökbálinti-tó partján épülő Tópark az egyik legérdekesebb ingatlanfejlesztési projekt mostanában. A “város a városban” koncepciót tűzték ki célul a tervezők, ami magyarul azt jelenti, hogy az itt lakók számára nem csupán kényelmes otthont, hanem kikapcsolódási és bevásárlási lehetőségeket is biztosítanak a területen. Hasonlóan komplex fejlesztésre még nem volt példa a fővárosi agglomerációban.

A Tópark kifejezetten ajánlott a kényelmes, modern életre vágyóknak. Ideális elhelyezkedésével, minőségi kivitelezésével és a részletekre való odafigyelésével a kényelem és a szolgáltatások tökéletes kombinációját kínálja. Ráadásul közlekedési szempontból is egyedülálló, hiszen egyaránt könnyen elérhető innen a belváros, az autópályák és a fővárost körbeölelő M0-s körgyűrű is, így ideális célpont lehet azoknak, akiknek életmódja vagy munkája miatt sokat kell autóznia az ország nyugati részén.

A lakópark egyik legfőbb vonezereje a csodálatos környezet: egy gyönyörű tó mellett található, és lenyűgöző kilátást nyújt a vízre. Ez békés, nyugodt környezetet biztosít a lakóknak, akik eközben a városi élet minden kényelmét is élvezhetik.

“Be my city” koncepciójával különleges ez a fejlesztés, hiszen egyszerre épülnek itt új lakások, a lakók számára szükséges szolgáltatások és irodák is. Ezenkívül a Tópark számos közösségi szolgáltatást kínál, például fitneszközpontot, úszómedencét és közösségi kerteket, amelyek rengeteg lehetőséget biztosítanak a lakóknak az aktív kikapcsolódásra és a társasági életre.

Egy másik fontos szempont a fenntarthatóság és az életmóddal kapcsolatos döntéseik környezetre gyakorolt ​​hatása – egyre több vásárló és család tartja szem előtt ezt is. A Tópark fejlesztése során ezért döntöttek úgy, hogy az eredetileg – még egy másik beruházó által – meghatározotthoz képest jelentősen csökkentik az épülő lakások mennyiségét és növelik a zöldterületek arányát, így az épületeket 20 hektárnyi park öleli körül.

A Tópark a legmagasabb színvonalon épült, kizárólag a legkiválóbb anyagok felhasználásával és a legmodernebb technológiával. Az apartmanok tágasak és jól megtervezettek, rengeteg természetes fénnyel és modern műszaki megoldásokkal biztosítják a lakók kényelmét. Nem véletlen, hogy az első fejlesztési ütemben átadott lakások közül mostanra szinte mindegyik gazdára talált. Az újabb ütemben épülő lakások között a piaci igényekre reagálva kisebb alapterületű otthonokat is kínál a fejlesztő.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

A Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter által jegyzett versenyképességi stratégia nagyon eltérő részletezettségű és konkretizáltsági szintű.

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

© 2024 (v2.202102)