Gyönyörű tóparti ingatlan alacsony rezsivel, a várostól néhány percnyire

Budapest kapujában, az M1 és az M7 autópálya közelében, a csodálatos Törökbálinti-tó partján épülő Tópark az egyik legérdekesebb ingatlanfejlesztési projekt mostanában. A “város a városban” koncepciót tűzték ki célul a tervezők, ami magyarul azt jelenti, hogy az itt lakók számára nem csupán kényelmes otthont, hanem kikapcsolódási és bevásárlási lehetőségeket is biztosítanak a területen. Hasonlóan komplex fejlesztésre még nem volt példa a fővárosi agglomerációban.

A Tópark kifejezetten ajánlott a kényelmes, modern életre vágyóknak. Ideális elhelyezkedésével, minőségi kivitelezésével és a részletekre való odafigyelésével a kényelem és a szolgáltatások tökéletes kombinációját kínálja. Ráadásul közlekedési szempontból is egyedülálló, hiszen egyaránt könnyen elérhető innen a belváros, az autópályák és a fővárost körbeölelő M0-s körgyűrű is, így ideális célpont lehet azoknak, akiknek életmódja vagy munkája miatt sokat kell autóznia az ország nyugati részén.

A lakópark egyik legfőbb vonezereje a csodálatos környezet: egy gyönyörű tó mellett található, és lenyűgöző kilátást nyújt a vízre. Ez békés, nyugodt környezetet biztosít a lakóknak, akik eközben a városi élet minden kényelmét is élvezhetik.

“Be my city” koncepciójával különleges ez a fejlesztés, hiszen egyszerre épülnek itt új lakások, a lakók számára szükséges szolgáltatások és irodák is. Ezenkívül a Tópark számos közösségi szolgáltatást kínál, például fitneszközpontot, úszómedencét és közösségi kerteket, amelyek rengeteg lehetőséget biztosítanak a lakóknak az aktív kikapcsolódásra és a társasági életre.

Egy másik fontos szempont a fenntarthatóság és az életmóddal kapcsolatos döntéseik környezetre gyakorolt ​​hatása – egyre több vásárló és család tartja szem előtt ezt is. A Tópark fejlesztése során ezért döntöttek úgy, hogy az eredetileg – még egy másik beruházó által – meghatározotthoz képest jelentősen csökkentik az épülő lakások mennyiségét és növelik a zöldterületek arányát, így az épületeket 20 hektárnyi park öleli körül.

A Tópark a legmagasabb színvonalon épült, kizárólag a legkiválóbb anyagok felhasználásával és a legmodernebb technológiával. Az apartmanok tágasak és jól megtervezettek, rengeteg természetes fénnyel és modern műszaki megoldásokkal biztosítják a lakók kényelmét. Nem véletlen, hogy az első fejlesztési ütemben átadott lakások közül mostanra szinte mindegyik gazdára talált. Az újabb ütemben épülő lakások között a piaci igényekre reagálva kisebb alapterületű otthonokat is kínál a fejlesztő.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)