Tuti tippek arra, ha örökre hirdetni szeretnéd az ingatlanod!

Manapság az online hirdetés a legegyszerűbb módja annak, ha tovább szeretnénk adni az ingatlanunkon, viszont nem mindegy, hogy ezt hogyan tesszük. Sokszor találkozni olyan ingatlan hirdetésekkel, amik összecsapottak, igénytelenek, és ez megfigyelhető olyan ingatlanoknál is, amik egyébként könnyen eladhatóak lennének egy kis tudatossággal és megfelelő fotókkal, de talán nem is gondolnánk, hogy ma a trash igazi divatját éli.

Az a menő, ha látszik, hogy laza vagy!

A mobiltelefonnal készített fotók az alapelvárás, tegyél ki egy-két selfie-t is a fürdőszobából, lássák az érdeklődők, hogy Te itt érzed magad igazán otthon, az influenszer életviteledet itt alapoztad meg, és most megtehetsz bármit.

Tegyél a hirdetés leírásába is néhány hangzatos, fiatalos mondatot, mint hogy “Zsír a kecó, lehet megtartom! ¯\_(ツ)_/¯ ”, “Kajakra adnád, ha te is itt élnél, de hát úgyse tudod mi a jó neked! (✿◠‿◠)”, vigyél bele bátran egy kis passzív-agresszív attitűdöt is, az mindig nyerő minden helyzetben! 

Jó, de hol hirdessem? – teheted fel a jogos kérdést. Hiszen lehet mégse akarod eladni, de mindenképpen mutatni szeretnéd ismerőseidnek és barátaidnak, hogy neked igazán van mit a tejbe aprítani! 

Nem is kell tovább keresned, mert ebben az esetben az Ingatlantájoló a tökéletes választás számodra!

Létfontosságú szempont lehet, hogy milyen felületeken hirdetjük meg az ingatlanunkat, hiszen ha nem az ideális portálokra töltjük fel, akkor lehetséges, hogy nem a megfelelő célcsoporthoz jut el az ingatlanunk híre, és az se biztos, hogy fel tudjuk venni a versenyt a találati listákon az ingatlanközvetítő irodák hirdetéseivel. Ugyanakkor ne feledjük, a cél nem kevesebb, mint a legnépszerűbbnek lenni, de nem eladható képes képet mutatni magunkról és ingatlanunkról. Mutasd meg az ingatlanközvetítő cégeknek ki itt a király!

Az Ingatlantájoló évtizedes múltja a biztosíték arra, hogy itt jó helyen van a hirdetésünk, nem fognak minket bombázni az érdeklődők ezerrel. A minőség és a számos lehetőség arra szolgál, hogy egyedi legyél, és a hirdetői csomagjaiddal tudj felvágni, hogy neked még erre is telik! 

Minél többet fizetsz annál tovább flexelünk a hirdetéseddel!

Ne aprózd el a dolgokat, egyből kezdj egy 120 napos csomaggal! De ha mégse vagy ennyire merész, akkor bőven van lehetőséged válogatni a 60, a 30 és akár a 14 napos kiemelések között is, gondoltunk a kevésbé eltökélt ingatlantulajdonosokra is. Változó árfekvésekben kaphatod meg ezeket a szolgáltatásokat, de a 2 hetes opció  annyira olcsó, hogy az már  vicc kategória! Viszont akkor már meg se említsük azt, hogy a fent leírt áraink a budapesti és a Pest megyei, 21 millió forintnál drágább ingatlanokat érintik, a más megyékben található és olcsóbb ingatlanokra még ennél is kedvezőbb csomagokat lehet igénybe venni. Hát fel lehet ezt fogni?

De a legfontosabb, hogy Te eltökélt vagy, igaz? Te a találati listákon az első helyet céloztad meg magadnak, és mással nem éred be! Az Ingatlantájolón a megoldás a kezedben van! A különösen forradalmi és kiemelkedő ár-érték arányú licit szolgáltatásnak köszönhetően az első helyekre könnyűszerrel tudsz licitálni. Ezzel egyenlő esélye van minden hirdetőnek! 

3 szintű licitrendszer a megoldás a problémáidra!

A figyelemfelkeltést azt is elősegíti, ha az érdeklődők az ingatlanodat szúrják ki legelőször, ha valamilyen tulajdonságra vagy helyszínre keresnek rá. A kreditek vásárlása lehetővé teszi, hogy az adott listaoldalakon a Te hirdetésed jelenjen meg legelőször. A 3 szintű licitrendszer biztosítja, hogy a helyi és a különböző keresések során azon hirdetések legyenek az elején, amik a legtöbb kredittel rendelkeznek. Ezzel egyenlővé válik a verseny minden résztvevő számára és az ingatlanközvetítő cégek sem tudnak leelőzni.   

Hirdesd az ingatlanodat euróban!

Nem elég csak a hazai terepen mutatnod, hogy neked mennyire észbontó ingatlanod van, a külföldiek is hadd tudják, hogy Magyarországon nem sz@rral gurigáznak az ingatlanhirdetők. Különösen nagy érdeklődés szokott lenni Budapest belső kerületeire, valamint a Balaton környéki ingatlanokra, illetve az osztrák határ környékén is előszeretettel vásárolnak a külföldiek, ezért okos döntés, ha már az elején euróban adod meg az árat. Így az árfolyamvesztés miatt sem kell aggódnod és kényelmes hátradőlhetsz, mert az árak összehasonlíthatóak lesznek. Hogy ez mit is takar? Nem mást, mint hogy ha ár szerint listáz az érdeklődő, akkor a találatok a pénznemektől függetlenül sorrendben lesznek megtalálhatóak, mert a rendszer az MNB napi árfolyam adatait használja fel.

Euróban hirdetni igazi főnyeremény! A külföldiek körében is a legnépszerűbbé válhatsz! Az Ingatlantájoló számos, páratlan szolgáltatásából ez csak az egyik!

Ez még nem minden? – merülhet fel benned a gondolat. Bizony nem! Ha valamelyik hirdetői csomagot már kiválasztottad, és persze miért ne tetted volna, akkor azonnal olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, mint hogy például több képet tölthetsz fel és nem is egy, de rengeteg más weboldalon is megjelenik a hirdetésed!

20 db kép feltöltése válik elérhetővé, ami azért is előnyös, mert még több lehetőséged van az önkifejezésre, és az ingatlanod népszerűsítésére. Ezeket a képeket pedig még ki is egészítheted számos egyéb felirattal is, mint hogy “Tehermentes”, vagy “Alacsony rezsi”, told mindenkinek az orra alá, hogy milyen jó az ingatlanod!

Social media posztok! Ma már ki nem a Facebook hírfolyamot pörgeti minden létező szabad percében? Nem szabad lemaradni semmilyen hírről, Te sem maradhatsz ki a nagy hírek folyamából! Ha olyan hirdetői csomagot választasz, amibe ez is beletartozik, akkor pedig minden kétséget kizáróan észrevesznek! Emellett olyan oldalakra is kikerül a hirdetésed, mint az mfor.hu, infostart.hu, privatbankar.hu …

És még egy cikket is írunk neked a saját igényeid szerint!

Az Ingatlantájolónak egy igazán páratlan ajánlata, hogy az ingatlanodról újságíró kollégáink írnak számodra egy cikket, amit mindenhol tovább oszthatsz. Ha ez nem egy státusz szimbólum, akkor nem tudjuk mi az! Az Otthontérkép Magazinon megjelenni kiváltság, és ez most a tied lehet potom összegért! Csupán annyit kell tenned, hogy olyan hirdetői csomagot választasz, ami ezt a szolgáltatást tartalmazza, és mi azonnal felvesszük veled a kapcsolatot!

Ezt pedig villámgyorsan meg tudod valósítani!

Pénz, hírnév, csillogás, csak egy karnyújtásnyira! Az Ingatlantájolón gyorsan, percek alatt létre tudod hozni a profilod, és több időt nem is kell rászánnod! Ráadásul már a feltöltéssel azonnal megjelensz 2 weboldalon is: az ingatlantajolo.hu és az otthonterkep.hu felületén is, és innen már egyenes az út a hirdetői csomagokhoz és az összes előbb tárgyalt lehetőségekhez.

Ezt már ma ki kell próbálni és belevágni az izgalmakba! Kihagyhatatlan lehetőség!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csapást mérhetnek a TikTokra

Csapást mérhetnek a TikTokra

Olyan függőséget okozhat az alkalmazás, mint a cigaretta.

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Új üzletet nyitott a Penny a Nyugatinál.

Véget ért a razziasorozat: milliós bírságok, lefoglalt élelmiszerek és korlátozások

Véget ért a razziasorozat: milliós bírságok, lefoglalt élelmiszerek és korlátozások

Több mint kétezer ellenőrzés történt.

© 2024 (v2.202102)