Még mindig menők a panelek: nézd meg a legszebbeket!

Az elmúlt 3 évben a lakáspiac mintha hullámvasútra ült volna. A pandémia hatására mindenki nagyobb lakást, erkélyt, sőt lehetőleg kertet akart, ahová karantén idején is ki lehet mozdulni, az energiaválság és a rezsiárak pedig visszaűztek mindenkit a kisebb lakásokba. Az állandó változások ellenére azonban úgy tűnik, a panelek még mindig tartják magukat. Közülük válogattuk ki most a legszebbeket.

Álomszép, felújított lakás Kecskeméten

Kecskemét belvárosában, a rendőrség közvetlen közelében, egy liftes panelház 1. emeletén helyezkedik el ez az erkélyes, nappali + 2 szobás lakás, mely pár éve esett át komplett felújításon. A felújítás az összes vezetéket és a nyílászárók cseréjét is érintette, valamint komplett esztétikai felújítás is történt, melynek során a lakás többek között új, gépesített konyhabútort és gyönyörű beépített szekrényeket is kapott. Az ingatlan teljes berendezése a vételár részét képezi.

Amerikai konyhás nappalival, konyhaszigettel, Káposztásmegyeren

A IV. kerületi, népszerű Káposztásmegyer zöldövezeti részén vált eladóvá ez a szépen felújított és átalakított panellakás, amelyben amerikai konyhás nappali és 3 hálószoba található. Az ingatlan különlegessége a konyha, ahol egy két rusztikus, régi szekrényből készült konyhasziget is helyet kapott. Az egyedi konyhabútor beépített gépekkel a vételár részét képezi.

Gyönyörű lakás, épített zuhanyzóval a XIII. kerületben

Egyre gyakoribb, hogy panellakásokban nemcsak hogy zuhanyzóra cserélik a kádat, hanem épített zuhanyzót alakítanak ki. Így tettek ebben az angyalföldi lakásban is, és az eredmény bámulatos lett. Mindez persze nem jelenti azt, hogy a lakás többi része ne lenne csodálatos. A kompletten felújított lakásban minden részletre odafigyelte, és most nappali + étkező + 2 szobával várja új lakóit, és a Duna Plaza is csak 5 perc.

Szépen felújított lakás Csepelen

Csepel főterén, a HÉV megálló közelében, egy panelprogramon átesett házban található ez az eredetileg kétszobás lakás, ahol az étkezőből még egy fél szobát kialakítottak. A lakás 2021 nyarán esett át komplett felújításon, erkéllyel is rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)