A fővárosban zöld területtel körülölelt, modern lakások? Igen, mindez lehetséges!

A XVI. kerületben, most egy olyan új lakóparki projekt épült, ahol korszerű épületgépészeti megoldások ötvöződnek a természetközeliséggel és különösen kiváló infrastruktúrával. Ugyanakkor sietni kell, mert a lakások 90%-a már eladásra került ebben a projektben, így ne habozzon, csapjon le egy ingatlanra még a mai nap!

A Zöldmező lakópark lakásai elkészülve, a használati engedélyt is megkapva már azonnal birtokba vehetőek és a tulajdonosok már el is kezdték a beköltözést. Rákosszentmihály egyik különösen korszerű, fejlett infrastruktúrával rendelkező területén épült fel a lakópark, ahol a kedvező elhelyezkedés kiegészül a magas színvonalú kivitelezéssel.

A lakópark kialakítása rendkívül egyedi, egy L-alakú tömböt formál az épületkomplexum 2 épülete. Ehhez egy igényesen kialakított belső kert is hozzátartozik, ahol kényelmesen ki lehet kapcsolódni, de a lakások többségéhez szintén hozzátartozik belső kert vagy kertre néző terasz attól függően, hogy földszinti vagy emeleti ingatlanokról van szó.

A pályakezdő fiatalok éppúgy meg tudják találni itt a számításaikat, mint az idősebb korosztály, hiszen a lakások a méretüket tekintve változatosak, és az elosztásuk is sokféle. Meg lehet találni kisebb, 46 m2-es garzonokat is, de a családosok számára alkalmas, többszobás, nagyobb alapterületű lakások megvásárlása is lehetséges. A minőség és a kényelem garantált ezekben az otthonokban, amihez mindegyik lakásban beépített klíma és elektromos redőnyök is hozzájárulnak.

Az autóval rendelkezők is kényelmesen tudnak parkolni akár a lakóparkon belül kiépített mélygarázsban, akár a felszínen kialakításra került beállókon. Emellett a lakásokhoz tárolók is megvásárolhatók.

A Bayer Construct évtizedes tapasztalata az ingatlanfejlesztésekben garantálja a megbízhatóságot! A Zöldmező lakópark már kész állapotban várja az új otthonra vágyókat. Továbbra is zajlanak a lakások birtokbaadása, hiszen megtörtént a társasház bejegyzés is, így a lakások azonnal költözhetőek és nagy gyorsasággal fogynak.

A Zöldmező lakóparkot az elhelyezkedése is igazán különlegessé teszi, hiszen több busznak is innen indulnak a járatai a város különböző pontjaira, illetve az az M0-ás és az M3-as autópályák bevezetője is könnyen megközelíthető, ami által nagyobb távok is problémamentesen megoldhatóak. Ez kiegészül azzal, hogy a lakópark környéke csendes, kertvárosi hangulatú, kedves lakóközösséggel, és az infrastruktúra is fejlett. Mindössze pár perc sétával elérhető minden, ami a hétköznapokhoz szükséges lehet: élelmiszer üzletek, oktatási intézmények, játszóterek, éttermek és kávézók. Itt a sport- és kikapcsolódási lehetőségekben sincs hiány.

Akik a nagy séták szerelmesei azok a Szilas-patak környékét tudják felfedezni, ami igazi kis természeti kincs.

Siessen tehát, hogy ne maradjon le erről a soha vissza nem térő ajánlatról!

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)