Fiatal vagy és lakást keresel a fővárosban? Mutatjuk a legjobb lehetőségeket!

Megtalálni az első saját lakásunkat igen nagy feladat, kifejezetten hogyha az ember a fővárosba szeretne költözni. Az ingatlan kiválasztásánál több szempontot is át kell gondolnunk, ilyen például az ingatlan elhelyezkedése, a jó ár-érték arány, és nem mellesleg a drámai rezsiköltségek. Most megmutatjuk nektek a legjobb lehetőségeket!

Mai válogatásunkban olyan lakásokat mutatunk be, amelyek felújítottak, rendezettek, megfelelnek egy fiatal pár számára, valamint a Budapesti viszonylathoz képest az áruk sem szállt az egekbe.

Belvárosi modernitás

A VIII. kerületben, a Hungária körúton, kínálják eladásra ezt a 46nm-es, 2 szobás ingatlant. A lakás a második emeleten található, műszakilag és esztétikailag is felújított. Az ingatlan kialakítását tekintve remek, ugyanis egy amerikai konyhás nappali, erkély, egy külön nyíló hálószoba és egy modern stílusú fürdő is kialakításra került. Az ingatlan fűtését 2db klíma, a meleg vizet pedig egy 100 literes bojler biztosítja. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve kiváló, a közelben rengeteg szórakozási, vásárlási lehetőség is található, ezáltal kiváló választás fiatalok számára.

Csinos kis ékszerdoboz Csepelen

Aki a külsőbb kerületekbe szeretett bele, annak elhozzuk ezt a XXI. kerületben lévő negyedik emeleti 49nm-es lakást. Ez a kis ékszerdoboz Csepel-Erdősor méltán közkedvelt részén, egy kulturált lakóközösségű házban kapott helyet. Az ingatlan 1+1 szobás, beépített konyhával, és erkéllyel is rendelkezik, emellett nem rég teljeskörű felújításon esett át. Fenntartása alacsony, gáz-konvektor fűtéssel és klímával rendelkezik. A környék biztonságos, infrastruktúrája és közlekedése kitűnő, a parkolás pedig közvetlenül a ház előtt ingyenesen megoldható.

Luxus mini kuckó kedvező árral

A X. kerületben tégla építésű ház első emeletén egy teljesen felújított, napfényes, igazi kuckó várja új családját. Az 57 nm-es lakásban a közlekedőből nyíló, teljesen új, még nem használt gépekkel felszerelt konyha, modern megoldásokkal épített fürdőszoba, egy gyönyörű nappali, s egy ebből nyíló hálószoba került kialakításra. Fűtése gázkonvektor korszerű konvektor testtel, a gáz és villany egyedi mérés alapján kerül elszámolásra. Fontos megemlíteni, hogy a pince szinten egy 8 m2-es tároló is tartozik a lakáshoz. Elhelyezkedése nagyon csendes, zöld parkokkal, játszóterekkel, a közelben számos bevásárlási lehetőséggel.

Korszerűsített otthon a külsőbb kerületekből

A következő lakást Budapest XVIII. kerületéből hoztuk, ami egy modern, duplakomfortos lakás. A frissen felújított 73 nm-es, földszinti lakás csendes utcában helyezkedik el, egy belső udvari egy szintes társasházban, közös kerttel. Az ingatlanban egy hálószoba, két fürdő, ezen felül egy külön nyíló WC, egy tágas nappali és egy remek konyha is helyet kapott. A három hűtő-fűtő légkondicionáló áramról működik, amelynek költsége rendkívül kedvező, így az ingatlan alacsony rezsivel fenntartható. A lakás tömegközlekedéssel is rendkívül jól megközelíthető, a közelben villamosok, buszok, és Metro megálló is található. Emellett a környék is barátságos, rendkívül sok bevásárlási és szórakozási lehetőség található a közelben.

Letisztult légkör a Városliget szomszédságában

Ezúttal a VII. kerületből hoztunk el egy kiváló elosztású lakást, ami a Murányi utcában helyezkedik el. Az ingatlan egy csendes társasház negyedik emeletén található, az előszobából nyílik egy tágas amerikai konyhás nappali, egy remek fürdőszoba, és egy hálószoba, amihez külön fürdő is tartozik. Fontos megemlíteni, hogy az áram és gáz külön órán mérhető. A lakás részben bútorozott, mosógép és a konyhai gépek is találhatóak a lakásban. Remek választás fiatalok számára, méretéből és elhelyezkedéséből adódóan is. A VII. kerület ezen részén kiváló a lokáció, a Keleti pályaudvar pár perc sétára, ezen kívül rengeteg étterem, bolt, szórakozási lehetőség, nem mellesleg a Városliget is két perc alatt elérhető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Megvan a TISZA Párt EP-listája, de az aláírásokat gyűjtők bajban vannak Budapesten.

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Négyből már csak két szereplő marad júliustól, beolvad a Horizont.

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

© 2024 (v2.202102)