Kerületmustra: Fürkésszük át a külsőbb kerületeket!

Egy ideje futó válogatás-sorozatunkban, a “Kerületmustrában” végig bogarásszuk a főváros népszerű kerületeinek eladó ingatlankínálatát: hozunk példát egy kisebb garzonra, egy másfél-2 szobás lakásra, egy 2-3 gyerekes család számára ideális otthonra, valamint egy luxusingatlanra. Vágjunk is bele az utolsó kerületmustrába: bogarásszuk át Budapest külsőbb kerületeit is, irány a XXI. és a XIX. kerület!

Budapest XXI. kerülete: másik nevén Csepel, a főváros egyik legváltozatosabb területe, amely egyaránt rendelkezik kertvárosias, vízparti, illetve lakótelepi és ipari városrészekkel. A kerület a Csepel-sziget északi részén fekszik. Budapest XIX. kerülete: Kispest 1950. január 1-jével jött létre Kispestből, melyet akkor számos más Budapest környéki településsel együtt Budapesthez csatoltak.

Kis garzon:

Első helyen egy kisebb garzont mutatunk be, ami kiváló választás lehet akár egy fiatal, akár már egy idősebb pár számára is. A kellemes hangulatú ingatlan Csepel belvárosában található, egy kiváló állapotú, karbantartott társasházban. A 40nm-es lakás folyamatosan karbantartott, pár évvel ezelőtt felújításon esett át, található benne egy tágas nappali, egy kádas fürdő és egy jól felszerelt konyha is. Fenntartási költsége alacsony, fűtése távhő, a meleg vízellátás gázbojlerrel történik, a víz és az elektromos áram fogyasztás szerint fizetendő. A közelben minden megtalálható, bevásárlási lehetőségek, posta, orvosi rendelő, iskola, óvoda, és egyéb intézmények szintén pár perc sétára találhatók.

Másfél-2 szobás lakás:

A következő ingatlanunk Csepel-Szabótelepen, az Árpád utcában található. A 46nm-es lakás, az első emeleten kapott helyet, és két szobával is rendelkezik, az egyik egy hatalmas nappali, a másik egy tágas különnyíló hálószoba. Ezen kívül kialakításra került még egy konyha, egy fürdő WC-vel illetve egy tökéletes méretű gardróbszoba is. A ház nemrég felújításon esett át, ezen kívül kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, közelben park, kutyafuttató és a Duna-part is megtalálható.

2-3 gyerekes család számára ideális otthon:

Gondoltunk a családosokra is, ezért elhoztunk egy 59nm-es, 3 szobás ingatlant, ami kiváló választás lehet azok számára, akik kedvelik a környéket. A nemrég felújított panorámás lakás a XIX. kerületben található egy rendezett társasház tizedik emeletén. A napfényes otthon gondos tervezés után modern fürdőszobával, gépesített konyhával, tágas nappalival és két különnyíló hálóval lett kialakítva. A lakás melegéről egyedi mérős távfűtés, a gazdaságos hőtartásról korszerű hő-, és hangszigetelt nyílászárók gondoskodnak. A környék infrastruktúrája kiváló. A Határ úti M3-as metró megálló pár villamosmegállóra található, a parkolás közterületen ingyenes, bevásárlásra pedig több lehetőség is adott.

Luxusingatlan:

Utolsó helyre egy igazán különleges ajánlatot hoztunk, ugyanis a XXI. kerület Rózsadombján, Királyerdőben egy modern többgenerációs okosház vált eladóvá. A ház jelenleg 2 lakóingatlanra van szétbontva, egy 122,4 nm-es 2 szintesre, és egy 67,5 nm-es földszinti lakásra, ami összenyitható. Ezen kívül különálló épületként található még egy teljesen összkomfortos 23,5 nm-es stúdió lakás, ami irodaként, vagy akár vendégházként is funkcionálhat. A nagyobbik lakrész teljesen modernizált, okos berendezésekkel felszerelt, modern fűtésrendszer, és több klíma is található itt. Az amerikai konyhás nappali rendkívül tágas és világos, ebből nyílik egy 11nm-es terasz is. A konyha részen dizájnbútor és beépített gépek kerültek kialakításra, a felső szinten található 3 hálószoba, nappali, nagyméretű fürdőszoba, ahol dupla kád és épített zuhanyzó is ki van építve.

A második, földszinti lakrész a ház hátsó részéről közelíthető meg, itt egy szoba, étkező, konyha, fürdő, valamint külön WC került kialakításra. Fontos megemlíteni, hogy a ház alatt egy 20,5 nm-es pince is található, ezen kívül a kert részben térkövezett és füvesített beépített öntözőrendszer került kiépítésre.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)