Itt a tavasz! Pénztárcabarát ötletek, hogy idén még hangulatosabb legyen a teraszod

A nyár főszereplője a terasz, hisz nincs is annál jobb, mint nyári estéken áthívni a barátokat, vagy esetleg a reggeli kávénkat itt elfogyasztani. Azonban fontos, hogy a beltéri díszítés mellett, előnyben részesítsük a kültéri dekorációkat is, és fektessünk hangsúlyt a külső környezetünkre is. Mai cikkünkben olyan pénztárcabarát tippeket hoztunk, amivel egyszerűen nem lehet mellé lőni.

Fénysorok:

A nyári esték általában éjszakába nyúló beszélgetéseket eredményeznek, ezért hasznos beszerezni egy vagy több fényfűzért. A fénysorok nem csak kellően megvilágítják a teret, de meghitt, kellemes hangulatot is kölcsönöznek egy finom ital mellé.

Növények és virágok minden mennyiségben

Egy szépen dekorált erkélyről szinte elmaradhatatlanok a növények. Ne törődj azzal, hogy milyen színű, méretű vagy típusú az adott virág vagy növény, a lényeg, hogy ne sajnáld őket a teraszról sem. Megfelelő mennyiségű növény nemcsak életet pumpál a tereinkbe, de otthonosabbá is teszi azt.

Így gondolkodtak ebben a II. kerületi patinás otthonban is, ahol nem sajnálták a teraszról sem a virágokat, sem a zöldeket. Emellett néhány kerti dekorációval jól feldobták az enteriőrt, ezáltal még kellemesebb lesz itt nyáron elkortyolni a hideg jegesteánkat, vagy a reggeli kávénkat.

Kerti garnitúra

Egy kinti ülőalkalmatosság elengedhetetlen annak érdekében, hogy vendégeket tudjunk fogadni, vagy akár többedmagunkkal élvezhessük ki a teraszunk adta lehetőségeket. Erre egy nagyon átgondolt megoldás egy kerti garnitúra, amik szerencsére úgy lettek kialakítva, hogy a viszontagságos időjárást is kibírják, emellett, ha a nagy buli közepette véletlenül kiborul a vörös bor, akkor sem fogja majd a fejét a házigazda.

Jó választás volt ez a kerti bútor ennek az V. kerületi belvárosi lakás teraszán is, ahol nem csak, hogy nagyon dizájnos berendezést kapott a tér, de olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy még a kilátásuk is pazar, ezért érdemes volt befektetni egy ilyen kerti kanapéra.

Szerezz be egy grillsütőt

Ha igazán extra teraszos bulikat akarsz szervezni nyáron, akkor mindenképp vásárolj egy grillsütőt. Nem kell nagy dologra gondolni, és ipari grillt venni. Rengeteg csinos és kompakt sütő található már a piacon, ami pont egy kisebb terasz hangulatához illik, és a könnyed nyári vacsorát ezzel is el tudjátok majd készíteni, nem mellesleg a haverok is imádni fogják.

Az elengedhetetlen dekor elemek

Legyen az egy díszpárna, egy pléd, vagy akár egy kisebb szőnyeg, garantáltan feldobja majd a teret. Ezen kívül mindamellett, hogy dizájnosak, és ki tudod velük fejezni a stílusod, még hasznosak is. Hiszen valljuk be, a hűvösebb órákban jól jön majd a pléd, a díszpárnák pedig csak a kényelmünket fokozzák majd.

Ebben a XIII. kerületi budapesti lakásban is nagy hangsúlyt fektettek a kis erkélyük dekorálására. Innen is jól látszik, hogy egy stílusos fotel, váza, vagy akár egy szép gyertya mennyire fel tudja dobni a terepet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Rekordot döntött a Török Áramlat áprilisban.

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

© 2024 (v2.202102)