Nem szeretnél sok rezsit fizetni? Akkor ezek között a lakóparkok között mindenképp nézz szét!

Manapság habár már a csapból is ez folyik, de rendkívüli mértékkel oda kell figyelnünk az energiafogyasztásunkra, nem csak a környezetre való tekintettel, de feltételezem számodra is egyszerűbb, ha nem a megfizethetetlen rezsiszámlák miatt kell, hogy fájjon a fejed minden hónapban. Ennek kiküszöbölése érdekében érdemes olyan otthont választanod, ahol ezt a problémát megoldják helyetted. Mai cikkünkben pont ilyen, és ehhez hasonló új lakóparkokat hoztunk a főváros minden szegletéből.

Buda Bright lakópark:

Budapest 3. kerületében a Római-parttól néhány percnyi sétára épül Észak-Buda legújabb lakóparkja, ahol 3 épületben közel 330 lakás közül választhatjuk ki az ideális fekvésű és elrendezésű lakást. A választék a 26 m2-es garzontól a 100 m2-es 3 szobás, teraszos lakásig terjed. A felsőbb emeleteken, akár saját teraszodról is élvezheted a Budai hegyek vagy a város panorámáját.

Fontos szempont volt az energiatakarékosság is, így a lakások mindegyike klimatizált, hőszivattyús hűtési rendszerrel ellátott, ezen kívül az elektromos autókkal rendelkező lakók számára töltési lehetőséget biztosítanak a lakópark parkolójában. A természetkedvelők számára a Duna-part közelsége számtalan lehetőséget kínál kikapcsolódásra és sportolásra egyaránt. A közelben lévő üzletek, éttermek, iskolák és óvodák biztosítják, hogy a mindennapi teendőket könnyedén intézhesd. A lakópark elhelyezkedésének köszönhetően a közlekedés sem jelenthet gondot legyen szó autóról vagy tömegközlekedésről.

Buda Bright

Danubio lakópark:

A Danubio lakópark Budapest 13. kerületében közvetlenül a város jól kiépült része mellett található, kényelmes távolságra a belvárostól, közvetlenül a Duna-parton. Az épület egyik különlegessége, hogy nemcsak a homlokzat és a lakások kaptak óriási üvegfelületeket, de a lift és a lobby is teljes egészében üvegből készül, ezért bármerre is jársz a házban, egy pillanatra sem kell szem elől vesztened az elképesztő dunai és a budai hegyekre való kilátást.

Az épület kialakításának egyik legfontosabb szempontja az energiatudatosság volt.  Az épület tervezése során mindenhol az ezt támogató megoldásokra törekedtek. Minden lakás energiafelhasználása és melegvíz fogyasztása önállóan kerül mérésre és rögzítésre, így a fizetés is ez alapján történik majd. A Danubio a klasszikus Duna-parti hangulatot idézi, mindemellett az infrastruktúra is kiváló. Autóval 7 percre, tömegközlekedéssel 15 percre járunk az üzleti negyed, óvodák és iskolák, a sport- és bevásárlócentrumok, éttermek és kultúra pezsgésétől. 

Diana Társasház:

Diana Társasház budai hegyvidéki elhelyezkedésének köszönhetően a lakásokból páratlan kilátás nyílik a fővárosra. A ház a Diana közben, egy zsákutca végén fekszik, ráadásul erdős terület határolja ezért nyugodt és csendes övezetté varázsolja a környéket. A társasház egy hatalmas, 2248 négyzetméteres telken épül, és három szinten kínál öt luxuslakást. A 2-4 szobás lakásokhoz hatalmas méretű teraszok tartoznak, ahonnan bármikor gyönyörködhetsz a lélegzetelállító budapesti látképben. A Diana Társasház minőségi kivitelezését többek közt jól mutatja, hogy az épület hűtéséről és fűtéséről korszerű, Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik.

A külső nyílászárók igényes, alumínium profil rendszerből, háromrétegű üvegezéssel és nagyszerű hővédő hatással rendelkeznek. Közlekedés szempontjából is kivételes, hiszen mindössze 5 perc sétatávolságra található több buszjárat megállója is, de autóval is igazán egyszerűen, 15 perc alatt elérhető a belváros. A festői panoráma és a csendes zöldövezet mellett luxus életstílust tudhat magáénak a Diana Társasház legújabb lakója.

Green Home Baross:

A Green Home Baross társasház nem véletlenül kapta környezettudatosságra utaló nevet, hiszen az egész ház ennek jegyében épült fel. A VIII. kerületi társasház, igen különleges keretek között jött létre, hiszen a házat az eredeti tervek alapján teljeskörűen felújították, mögötte pedig az udvarra egy vadonatúj társasházat építettek, így találkozik a romantikus régmúlt és a modern jelen egy házon belül. A legújabb, levegő-víz hőszivattyús fűtéssel ellátott társasházban 53 lakás, 2 üzlethelyiség és tárolók is helyet kaptak. A kialakított ingatlanok változatos alapterületűek, a kis alapterületű garzonlakásoktól a 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakásokig mindenféle méretű lakások megtalálhatóak benne.

A levegő-víz hőszivattyús rendszerű társasházi lakásokban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg vízellátás is megújuló energiával történik. Így a társasház lakásainak energetikai minőségi besorolása AA+ kategóriába esik. Kitűnő elhelyezkedésének és közlekedésének köszönhetően pedig a turisták számára is remek szálláslehetőséget nyújt, így ideális lehet, akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid- vagy hosszútávú kiadásra, akár egy olyan nyugodt otthonnak, ami együtt jár a lokációval járó előnyökkel.

Triad Homes Residence:

A Triad Homes Residence Kispest egyik legfrekventáltabb részén öt ütemben épül. Az épületkomplexumban összesen 350 lakás kerül kialakításra, amelyből 98 épül meg az első ütemben. Az épületkomplexum elhelyezkedésének köszönhetően, kimagaslóan egyedülálló közlekedés szempontjából. Több buszjárat, metró, vonat biztosítja, hogy nagyon rövid idő alatt a városközpontba, vagy akár a repülőtérre jussanak az itt élők. Közvetlen közelben található bölcsőde, óvoda, iskola, és bevásárlási lehetőségek is.

A lakások belső kialakítása modern stílusú, és a Te kényelmedet szolgálják. Szemléltetik ezt többek között a nagy üvegfelületek, amelyek bőséges természetes fényt biztosítanak, vagy az igényes, minőségi kerámia padló és falburkolat a fürdőszobákban. Kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a lakók számára olyan életteret alkossanak amelyek a maximális kényelmet biztosítják, mint például mennyezeti hűtés-fűtés beépítése, garázsok, liftek, vagy a külön kerékpár tárolók kialakítása.

Metrodom River:

A XI. kerületben a Budafoki út 64. alatt található telek egészen a Duna partig nyújtózik, mellyel valóban közvetlen kapcsolatot teremt a folyóval. A 3 hektáros telken 6 lakóépületben összesen 712 lakás épül fel öt ütemben. A kivitelezők a lakóépületeket úgy tervezték, hogy minél több lakásból nyíljon teljes vagy részleges kilátás a Dunára, illetve nyugati irányba, a Budai helyekre.

A környezettudatosságról is érdemes pár szót említeni, ugyanis a mennyezeti fűtés és hűtés luxusát kínáló, saját fejlesztésű Dual Eco fűtési rendszer nem csak kényelmes, környezetbarát, de nagyon energiatakarékos is. A lakóparkon belül családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és vizes játszótér is várja a gyermekes családokat. A sportolni vágyók a változatos gépekkel felszerelt fitneszteremnek, a kültéri edzőgépeknek, és a szaunáknak örülhetnek. Emellett a fogadóépületben pékség és kávézó, a lakóparkon belül pedig játékszoba, tűzrakóhely és grillterasz szolgálja a kényelmet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)