A Keleti pályaudvarhoz közel, korszerű, energiatakarékos és igazán gyönyörű lakások várnak

A főváros központjában keresed az új otthonod? Akkor jó cikkre kattintottál, ugyanis a Keleti Pályaudvar közelében most rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező, igazán gyönyörű lakásokra lehet lecsapni, és még a fenntartási költségek is alacsonyak, így nem kell félni a magas rezsiszámláktól. A további előnyök kiegészülnek a változatos lakásméretekkel, így egészen biztos, hogy itt mindenki megtalálja a számításait.

A Fiumei úton, a VIII. kerület egyik népszerű utcájában épült fel a Fiumei Residence. A pozitív tulajdonságokban gazdag lakóépület nem csak a környezettudatosságot vette figyelembe, de a korszerű technikai megoldások is kulcsfontosságú szerepet kaptak a projekt kivitelezése során. Ehhez még hozzátartozik az is, hogy a környéknek rendkívül jó az infrastruktúrája, hiszen a Keleti pályaudvar közvetlen közelsége megengedi, hogy akár metróval, villamossal, trolival vagy busszal is könnyűszerrel képes legyen bárki a város különböző pontjaira eljutni belátható időn belül. A szolgáltatások széles skálája elérhető a közelben, bevásárlási-, szórakozási- és szabadidős tevékenységekben is bővelkedik a környék. 

A lakóparki projekt 2 épülete külső megjelenésben és korszerűségét is tekintve nagyszerűen beleillik a városzrész képébe. Elég csak az épület homlokzatára tekintenünk vagy a korszerű műszaki megoldásokat figyelembe vennünk, és tudjuk, hogy igazán értékálló ingatlanba tudunk itt befektetni. A projekthez tartozik még két parkosított belső udvar automata öntözőrendszerrel, ahol akár a családdal vagy a barátokkal kellemesen ki lehet kapcsolódni. A 2 épület közötti átjárás az egyedi tervezésű hídon keresztül oldható meg. 

Azt már említettük, hogy az elhelyezkedését tekintve igazi főnyeremény a a projekt a kiváló infrastruktúrának köszönhetően, de azt is ki kell emelni, hogy az energiatakarékosság is kulcsfontosságú szerepet kapott a kivitelezések során. Mit is takar ez? – merülhet fel a kérdés. Ez azt jelenti, hogy a lakásokba beépített hőszivattyú került, ami központi gázfűtéssel lesz kiegészítve és lakásonként egyénileg szabályozható hőmérséklettel, illetve a penthouse lakásokban padlófűtéssel is kiegészül a rendszer. Az utcafronti lakásokban a hűtést a hőszivattyúra csatlakozó fan-coil biztosítja, míg a penthouse lakásokban mennyezeti panel található, az udvari lakásoknál pedig egyedi klímaegység előkészítést alakítottak ki.

A környezettudatosság ugyanakkor nem csak a modern fűtési rendszerben merül ki, hanem az elsőosztályú hőszigetelés, az extra zajvédelem, valamint a biztonsági üvegezéssel is ellátott nyílászárók is ennek jegyében kerültek kialakításra. Az alumínium külső nyílászárók távirányítású, antracit-szürke kültéri árnyékoló előkészítésűek, ami által különösen a modern épületek közé tartozik a Fiumei Residence.

Lakáslistáját tekintve rendkívül változatos méretű és alaprajzú ingatlanok közül lehet válogatni, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A nappali + 1 hálószobás lakások a legnépszerűbbek és a családosok számára szintén keresett szokott még lenni a nappali + 2 hálószobás lakások is, de akár a kisebb stúdiólakások is elérhetőek azok számára, akik egyedül tervezik a költözést.

Azok azonban, akik igazán tágas és nagy légterű lakásba szeretnének befektetni, a penthouse lakások közül is választhatnak. Ezekhez tetőterasz is kapcsolódik, ami külön pozitívum, hiszen itt akár baráti- és családi összejöveteleket is lehet szervezni. Ámbár azt is meg kell említeni, hogy a legtöbb lakáshoz szintén tartozik erkély. A parkolás is könnyűszerrel megoldható, hiszen a földszinten is megtalálhatóak parkolóhelyek, de a -1-es szinten kialakított teremgarázsban egyaránt biztonságban el lehet helyezni az autónkat, és még számos parkoló elektromos töltővel is rendelkezik. A földszinten kerékpártárolók is elhelyezésre kerültek és emellé még tárolók is megvásárolhatóak a lakások mellé. A környezettudatosság különös fontossággal bír, ezért a földszinten szelektív hulladékgyűjtőket is elhelyeztek.

Mindent egybevéve a Fiumei Residence lakásaiban egyszerre valósulnak meg az energiatakarékos jegyek, a modern műszaki megoldások és a kellemes életvitel. A pezsgő belvárosi élet minden előnye élvezhető azok számára, akik itt választanak maguknak új otthont, és ez már lassan meg is történhet, ugyanis 2023 első negyedévében átadásra kerülnek a lakások és a beköltözés is hamarosan megkezdődik.

A cikk megjelenését a Fiumei Residence fejlesztője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)