Ebben a hegyvidéki, falusi panzióban igazán otthon érezheted magad!

Hegyvidéki táj, folyó közeli, zöld területekben gazdag környezet, számos kikapcsolódási- és szabadidős tevékenység és még korszerű, szépen kialakított ingatlanban is élvezhetjük mindezt? Bizony, jól olvasta! A Börzsöny egy kedves kis falujában, Bernecebarátiban most eladóvá vált egy igazán különleges panzió, amit azonnal tegyen magáévá, ha értékálló ingatlant szeretne a tulajdonában tudni!

A faluba látogató vendégek azonnal át tudják érezni az autentikus, falusi életérzést, hiszen a Nógrád megyével és Szlovákiával határos település rengeteg programlehetőséget kínál, amelyek során nem csak a vendégszerető és bűbájos lakóközösséget ismerhetjük meg, de a falusi szokásokat is. Betekintést kaphatunk olyan tevékenységekbe, mint a gombászás, vadászat és az erdei tanösvényeken keresztül a térség természeti értékeivel is megismerkedhetünk. Mindez pedig csak egy kis szelete a programkínálatnak, hiszen horgászásra, kerékpározásra, lovaglásra és a kisvasút használatára is van lehetőség. A falu tájházában a környék történelméből kapunk ismertetőt, amelyből megtudhatjuk, hogy egészen az Árpád-korig nyúlik vissza a település történelme.

Az infrastruktúra kifogástalan, hiszen bármilyen, a hétköznapokban szükséges szolgáltatás könnyűszerrel elérhető helyben, mint például posta, vendéglátóhelyek, üzletek és a kisgyerekes családok is egészen biztos, hogy jól tudják magukat itt érezni a kialakított játszótérnek köszönhetően. 

A település központi részén fedezhetünk fel egy nagyméretű, 1700 m2-es telken, egy 300 m2-es, 3 szintes panziót, ami most eladó státuszba került, így érdemes minél hamarabb lecsapni rá. 

Az épület elrendezése rendkívül kedvező, a földszinten meleg konyha, közösségi tér és kazánház is kiépület, ahol vegyes tüzelésű és gáz üzemi kazán is megtalálható. A hangulatot emeli az igényesen kialakított terasz és az udvaron felújított állapotban található 9 m-es kültéri medence. A teraszon számos baráti- és közösségi összejövetel szervezése lehetséges, hiszen bogrács, nyársaló és kinti konyha is rendelkezésre áll. Korábban disznótorokat is szerveztek itt, de csapatépítő tréningeknek is előszeretettel helyet ad a panzió. 

A házban összesen 5 szoba, 5-5-5-6-8 ágyakkal vehetőek igénybe, amelyek pótágyazhatóak is, így 32 fő befogadására alkalmas a panzió. Szintenként zuhanyzós fürdő és több wc is elhelyezésre került, illetve felszerelt konyha, valamint hűtőszekrények állnak a vendégek rendelkezésére. 

Itt igazán minden álom teljesülhet, és a legjobb hír, hogy most egészen kedvező áron juthat hozzá ehhez a falusi kis csodához!  

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)