Ilyen varázslatos sorházra is lecsaphatsz Újszegeden!

Szeged egyik közkedvelt városrészén, Újszegeden, a Lőtér lakóparkban eladóvá vált egy 4 szobás sorház, amely nem csak alacsony fenntartási költségeivel emelkedik ki a környék többi ingatlanjai közül, de kívülről és belülről is modern eleganciát tükröz. Tekintse meg Ön is, milyen értékekben gazdag a környék és a ház egyaránt!
A környék rendkívül gyönyörű és számos kikapcsolódási lehetőséget tartogat magában, így fiatalabbak és idősebbek egyaránt meg tudják találni itt számításaikat. A környék folyamatosan fejlődik, nagyon sok család építkezett ezen a területen az elmúlt években. A Nova bevásárló központ és étterem is a közelben megtalálható, de az Egyetemi Füvészkert és az újszegedi sportcsarnok és uszoda, valamint a Liget is felfedezhető csupán néhány perc távolságra. Emellett a Napfényfürdő, a Partfürdő, valamint a Forrás szálló és termálfürdő szolgáltatásait is lehet élvezni.

Újszeged egyik kertvárosi részén, a Műves utcában helyezkedik el a 2016-ban épített sorház. A 200 m2-es telken 80 m2 lakóterű ingatlan épült fel, amelyben nappali + étkező + 3 hálószoba került kialakításra. Az építkezések során korszerű épületgépészeti megoldások valósultak meg, ennek köszönhetően a fűtés rendkívül energiatakarékos, hiszen levegő/víz hőszivattyú biztosítja a hűtést illetve a fűtést egyaránt. A ház fenntartási költségei ezáltal mindössze 20-25 ezer Ft-ba kerülnek havonta, ami a mai gazdasági helyzetre tekintettel különösen kedvező. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval kerültek beépítésre.

A házon belül otthonosan kialakított nappali, korszerű konyha és étkező, kádas fürdőszoba wc-vel és dupla mosdóval található, és még emellett külön wc is beépítésre került. A fürdőszoba különlegessége az egész évben természetes fényt biztosító tetőablak. A 3 hálószobában kellemesen elférnek a gyerekek, ha nagycsaládosként keres új otthont magának, akkor ezt az ingatlant Önre és családjára szabták.

Baráti- és családi összejöveteleket is bátran lehet itt szervezni, hiszen a kert kiválóan alkalmas akár a nyugodt kikapcsolódásra, de grillezésre, kerti partik rendezésére is egyaránt. A sorházhoz tartozik egy fedett udvari beálló is, és a ház előtt további parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Érdemes minél hamarabb lecsapni erre az ingatlanra, hiszen a kedvező elhelyezkedése, és korszerű megoldásai révén egy igazi értékálló ingatlan kerülhet az új tulajdonos birtokába!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)