Akár a Tiéd is lehet, egy vadonatúj Penthouse lakás a XIII. kerület szívéből

Téged is érdekelnek a Penthouse lakások? Ha igen, jó helyen jársz, ugyanis ma egy újonnan épülő XIII. kerületi társasházat mutatunk be, ahol nem aprózták el a modernitást, az energiatakarékosságot, és a családias környezetet sem.

A XIII. kerületben, a Kucsma utca 7-9. szám alatt épül, egy remek új társasház, amely két épületegyüttesből valósul meg, melyekben összesen 24 lakás, 1 iroda, 25 teremgarázs beálló és 19 tároló kerül kialakításra. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat fog tartozni, az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, a legfelső szinteken lévő Penthouse lakásokhoz pedig tetőterasz tartozik majd. Fontos kiemelni, hogy nem árt sietnie annak, aki szemezget az itteni ingatlanokkal, hiszen a lakások egyre csak fogynak, az átadás pedig előreláthatólag fél év múlva meg is valósul.

A lakóházban a még fennmaradó ingatlanok között szerepel néhány remek kialakítású 2 szobás, családok számára is kedvező 4 szobás, valamint 3 db Penthouse lakás is, ezért érdemes átfésülni a szabad lakások listáját. A társasházban kiemelt szerepet kapnak a tetőtérben elhelyezkedő Penthouse lakások, amik nem csak a tágas terek, a világos helyiségek és a fantasztikus kilátás miatt egyedülállóak, de a prémium kivitelezés, és az itt érezhető kivételes életérzés is különlegessé teszi majd a mindennapjaidat. Ezekből az exkluzív lakásokból mindössze 3 db található meg a Kucsma utcai társasházban, ezért a komoly érdeklődőknek nem árt minél hamarabb kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet.

 

Ez a társasház egy minőségi lakóház, ami jó ízléssel és átgondolt tervezéssel készül, egy megbízható beruházó által. Mind ezek mellett fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy ennél a beruházásnál több családtámogatást is igénybe vehetsz. A kamattámogatott hitel és a babaváró hitel mellett a lakások megvásárlásához CSOK is igényelhető, az így vásárolt ingatlanok esetén pedig 0% az illeték, valamint ÁFA visszaigénylésre is lehetőség van, és ezzel bizony több millió forint megtakarítást érhetsz el.

A társasház energiatakarékosság szempontjából is igen kedvező, ugyanis a ház BB energetikai besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló energiaforrásból származik. A korszerű technológiának köszönhetően környezetkímélő módon közel nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget, ami egy igen fontos szempont a mai drámai rezsiárak mellett.

A XIII. kerület lehetőségeit nem kell bemutatnunk, hisz mai napig az egyik legkedveltebb kerület, legyen szó fiatalokról, családosokról, vagy akár az idősebbekről. A környék egyszerre nyújt természetközeli területeket, valamint munka, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket egyaránt.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)