Ezt titkolják el az ingatlanértékesítéssel foglalkozó szakemberek!

Sokszor nem elég csupán annyi, hogy egy jó állapotú ingatlanunk legyen egy remek környéken, de kulcsfontosságú szerepet kap az, hogy hogyan hirdetjük meg az adott ingatlant, mennyi időt és energiát fektetünk bele a prezentálhatóság kimaxolására. Akár megbízhatunk szakembereket is az ingatlanértékesítéssel, de ugye értelemszerűen az plusz pénz-, és időráfordítás. Mi azonban most megosztjuk a titkot Önnel is a sikeres és gyors ingatlaneladáshoz.

Bármennyire is szeretnénk, a sült galamb bizony nem fog csak úgy a szánkba repülni attól,  ha feldobjuk a hirdetésünket az első szembejövő hirdető felületre, csatolunk 4-5 képet, meg 3 sort az ingatlanról, aztán csókolom. Rengeteg problémába ütközhetünk már a legelején, ha abban a hitben ringatjuk magunkat, hogy az ingatlan úgyis eladja majd magát, minek az erőfeszítés.

Először is a kutyát sem fogja érdekelni az ingatlanunk, ha már alapból nem minőségi képeket csatolunk a hirdetésünkhöz. Pixeles fotók, rendetlenség, rengeteg személyes tárgy, és ez már megalapozhatja azt, hogy az érdeklődő gyorsan tovább kattintson a következő hirdetésre. Vegyük figyelembe, hogy az emberek a leendő új otthonukat keresik, amibe bele tudják képzelni magukat, természetesen senki nem szeretne egyből egy nagytakarítással kezdeni és plusz költségekbe vernie magát a szemét elszállítással. 

Ugyanakkor ha megvannak a jó fotók, figyeltünk arra, hogy informatívak és igényesek legyenek, akkor a hirdetéshez tartozó leírást pont ugyanebben a mentalitásban kell megírni. Emeljük ki a legfontosabb információkat, hangsúlyozzuk az ingatlan előnyeit, határozzuk meg a célcsoportot, akinek ajánljuk. Mindezt tegyük könnyed stílusban, és egészen biztos, hogy ha a képek megragadták az emberek figyelmét, a leírás képes lehet igazán bevonzani az érdeklődőket egy személyes látogatásra.  

Ugyanakkor egy nagyon fontos tényezőről semmiképpen sem szabad megfeledkezni! Ez pedig az, hogy egy megbízható és közkedvelt oldalon hirdessünk!

Az Ingatlantájoló az egyik legjobb választás lehet erre a célra, mert nem csupán az évtizedes tapasztalatával garantálja a minőséget, de rengeteg lehetőséget is kínál fel a hirdetői csomagjaival arra, hogy az eladó ingatlanunk híre a lehető legtöbb emberhez eljuthasson. 

Itt a pénzéért azt kapja, amit ígérünk!

Nem csalás, nem ámítás, a kedvező hirdetői csomagjaink azért jöttek létre, hogy megalapozzuk a bizalmat. Ennek fényében lehet választani 14 napra is csomagot, de 30, 60 vagy akár 120 napra is igénybe vehetőek a szolgáltatások. A ráadás pedig, hogy itt olyan megfizethető árakkal találkozhat, amit sehol nem fog találni. És ha ez még mindig nem győzte volna meg, akkor megemlítjük azt, hogy abban az esetben ha vidéki ingatlanról van szó, esetleg budapesti vagy Pest megyei, 21 milliónál olcsóbb ingatlanról, akkor még több kedvezmény jár. 

Jó, de máshol ingyen is tudom hirdetni! – érkezik többször a visszajelzés.

Semmi gond, az Ingatlantájolón ezt is meg lehet tenni egyszerűen és mindössze pár percet vesz igénybe. A regisztrációt és feltöltést követően pedig nem is egy, de rögtön két hirdetői felületen jelenik meg az ingatlanunk, az ingatlantajolo.hu illetve az otthonterkep.hu weboldalakon.

Azonban be kell látni, sokszor az ingyenes hirdetésfeladás olyan, mint halottnak a csók: nem sok eredménye lesz. 

Mivel is járhat, ha emellé egy hirdetői csomagot is választ? 

20 db kép feltöltése válik elérhetővé, amihez még az is hozzájárul, hogy feliratokkal láthatóak el a feltöltött képek, mint például “Kitűnő vétel” vagy “Alacsony rezsi”, esetleg “Tehermentes”. Ez az apró mozdulat már eredményezhet egy pozitív első benyomást és még a találati listában is könnyebben szembetűnnek az ilyen ingatlanok. 

Social media megjelenés: Másik közkedvelt opció lehet az, hogy a Facebookon is meghirdethetjük az ingatlanát, ha olyan hirdetői csomagot választ, ami ezt tartalmazza. Ezt már csak azért is érdemes felhasználni, mert a social media posztok még több emberhez eljuthatnak illetve ez a lehetőség kiegészül azzal, hogy a partneroldalainkon ajánlódobozokba is kitehetjük a hirdetett ingatlanát (pl.: mfor.hu, infostart.hu, privatbankar.hu)

Az izgalmas ajánlatok itt még nem érnek véget! Cikket is írhatunk az ingatlanáról!

Az Ingatlantájolón egyedi módon választhatja azt is, hogy tapasztalt újságíró kollégák írjanak az ingatlanáról egy cikket, ami az Otthontérkép Magazinon fog megjelenni. Ezek átlagosan további többezres megtekintést eredményezhetnek a hirdetett ingatlanra, ezért érdemes átgondolni. A megírt cikkek ráadásul szintén megjelennek a partneroldalakon is, és Önnek nem is kell megerőltetnie magát, csupán csak várnia az érkező érdeklődőket.

Gondolkozott már azon, hogy hogyan lehetne a keresések során a találati lista élére törni? Jó hírünk van, mert az Ingatlantájolón mindez rendkívül egyszerű! Licitáljon az első helyekre és próbálja ki az Ingatlantájoló korszerű és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatását. 

A 3 szintű licitrendszerrel folyamatosan az első helyen lehetsz!

Ehhez mást sem kell tennie mint krediteket vásárolnia. A 3 szintű licitrendszer alapján a helyi és különböző szűréseknek megfelelően azok a hirdetések kerülnek a listaoldalak legelejére, akik a legtöbb kredittel rendelkeznek. Ez a rendszer pedig biztosítja az egyenlő versenyhelyzetet és az ingatlanközvetítő cégek sem tudják indokolatlan okokból megelőzni.  Az első helyre pozícionálás mindössze azon múlik, hogy mennyi kreditet vásárol, és ezáltal nagyobb lesz a hirdetés utáni érdeklődés is. 

Hirdesse az ingatlanát euróban!

Ez az alternatíva azért is előnyös, mert a külföldi célcsoportot is könnyebben elérheti ezáltal. Erősen ajánlott figyelembe venni ezt a szempontot, mert az Ingatlantájolón rendszeresen keresnek a külföldiek is ingatlanokat különösen Budapest belső kerületeiben, az osztrák határnál és a balatoni nyaralók is nagy népszerűségnek örvendenek. Az árfolyamveszteség is kiküszöbölhető így, hiszen a rendszer az MNB napi árfolyam adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlan árát és az ár szerinti listázás során a találatok pénznemektől függetlenül sorrendben lesznek.

Szeretné, hogy az Ingatlantájolón a lehető legtöbb embert vonzza be a hirdetése? Akkor hirdessen euróban! A rengeteg különleges szolgáltatás mellett ezt is igénybe lehet venni azért, hogy minél hamarabb tovább tudjon adni az ingatlanán!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)