Izgalmas házak a fővárosi agglomerációban

A főváros környéki falvakban, városkákban sokan találják meg a számukra ideális otthont: épp elég közel van ahhoz, hogy el lehessen jutni munkába, iskolába, de pont kellően távol ahhoz, hogy élvezhessük a kisebb települések nyugalmát, a csendet, és a természet közelségét. Ezúttal Pest megyei eladó házak közül szemezgettünk.

Mintha egy magazinban találnánk magunkat

Ez a szentendrei ház bizony meglehetősen izmos árcímkével érkezik, de a képeket végignézve (vagy inkább: megcsodálva) meg is értjük, mire föl a 650 millió fölötti vételár. A 220 négyzetméteres ház mellé kapunk egy ezer négyzetméter fölötti kertet is, na meg számolatlan mennyiségű teraszt, ahonnan a panorámában gyönyörködhetünk.

Szentendre szuperluxi ház

A ház kicsit minimál, de pont annyira, amiben szerintem egy átlagember is megtalálja az örömét, a belső kialakítás pedig csodálatosan nagyvonalú: az átriumos lépcsőház akár egy film díszlete is lehetne, a fürdőszobák álomgyönyörűek, a konyha is csilivili.

Vadregényes környezetben Solymáron 

Nem teljesen új, de rendkívül nagyvonalú ez a 280 négyzetméteres solymári ház, amelynek teraszáról csodálatos kilátás nyílik a környező dombvidékre. A nappali plusz négy hálószobás, háromszintes épületben olyan extrák is vannak, mint egy borospince, egy hűtött kamra és egy saját wellness részleg.

solymár vadregényes családi ház

A fotók alapján a kert is megér egy misét, izgalmas, “beállt” kertet kapunk, saját kis halastóval, kerti partikhoz, sütögetéshez kialakított szaletlivel. A ház a település “külső”, Pilisszentiván felé eső részén helyezkedik el.

Pátyi Makovecz kastély

Egy vallomással kezdem, nem vagyok egy Makovecz rajongó. Ennek ellenére lenyűgöz ez a pátyi épület, amit nem is tudom, hogy kastélynak, villának vagy minek illene titulálni. A híres építész stílusa egyértelműen felismerhető, de nem nyom agyon, ha valahol, itt tényleg a helyén van. A rengeteg fát jól ellensúlyozza a hatalmas belmagasság, a letisztult anyagok, a sok fehér és a végtelen tér kívül-belül.

Makovecz kastély Páty eladó

A ház (kastély) 550 négyzetméter, és egy 6500 négyzetméteres birtokon terül el. Az öt hálószoba mellett olyan extrákat is kínál a ház, mint a hangulatos könyvtár a felső részen, a wellnesshoteleket is megszégyenítő gyönyörű medence, a saját borospince, vagy éppen a kertben lévő 1000 négyzetméternél is nagyobb felületű halastó. Cserébe nem is olcsó: az ára majdnem 500 millió forint a hirdetés szerint.

Olcsó ház Tahiban, vadregényes környezetben

Az eddigi sokszázmilliós csodák után üdítő változás ez az alig 58 millió forintért kínált (200 ezer forint alatti négyzetméterárú) ház, ami Tahiban található. A 300 négyzetméteres épületben hét és fél szoba van, és tartozik hozzá egy óriási terasz is, ahonnan a Dunakanyar panorámájában gyönyörködhetünk.

Érdekes a belső elrendezés is: a házban jelenleg négy szeparált lakás található, amivel leendő tulajdonosa tetszés szerint tervezhet: visszaalakítható akár egyetlen lakássá, vagy megtartható több, akár kiadásra is alkalmas apartmanként.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

A velencei álomnyaralásokba egy kellemetlen részletet be kell iktatni mostantól.

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

© 2024 (v2.202102)