Vennél, bérelnél, kiadnád? Bármi is legyen a cél, itt 5 évig garantáltan nulla lesz a fűtésszámlád!

Akár saját célra, akár befektetés céljára keresünk lakást, a legfontosabb paraméterek az alacsony rezsi, a frekventált elhelyezkedés és az azonnal költözhető állapot. Ha számodra is ezek a szempontok az elsődlegesek, nézd meg milyen lakásokat és kiváló konstrukciókat kínál ez a beruházás.

Szeged az ország egyik legnagyobb egyetemi városa, ahol mindig érdemes ingatlanba fektetni pénzünket. A város szívében most felépült Cédrus Liget lakópark az egyetem több épületéhez, az Árkádhoz és számtalan üzlet, szolgáltatás közelében és kiváló közlekedési feltételek mellett nyújt azonnal költözhető lakásokat, innovatív megoldásokkal. Gyermeke Szegedre készül egyetemre? Befektetési lehetőséget keres a fővárosinál kedvezőbb árakon? Vagy egyszerűen csak szegediként keresi új, belvárosi mégis zöld otthonát? Akkor jöjjön el és nézzen szét a Cédrus Ligetben, ahol kedvező rezsi, problémamentes befektetési lehetőség és 20% önerővel már költözhető lakások várják futurisztikus, hatalmas üvegfelülettel és nagy teraszokkal rendelkező épületekben, egy csodás park közepén!

5 évig nulla fűtésszámla és utána is rendkívül alacsony rezsiköltség!

Szeretnéd, ha 5 évig nem kellene fűtésszámlát fizetned, és utána is rendkívül alacsony lenne a rezsid? A Cédrus Liget lakópark lakásai a geotermikus fűtésrendszernek köszönhetően teljesen függetlenek a gázszolgáltatótól, és fűtésszámlájuk megközelítőleg 30%-kal lesz alacsonyabb, mint a mindenkori gázárak. De ez még nem minden! Az első 5 évben ugyanis a fejlesztő átvállalja a fűtésszámlát az első lakóktól. Így nemcsak kedvező árú, de zöld, nulla kibocsátású, karbonsemleges fűtésük lesz a Cédrus Liget lakóinak.

2 + 2 évig garantált bérlő, amihez neked a kisujjadat sem kell mozdítanod!

Befektetési lehetőséget keresel, de nem Szegeden laksz? A fővárosban csak egy használt lakást tudnál venni, amire még rengeteget kell költeni? A Cédrus Ligetben a fővárosinál jóval kedvezőbb áron, egy használt budapesti lakás áráért új építésű, modern, energiatakarékos lakást vásárolhatsz, a kiadással pedig abszolút nem kell bajlódnod.

Nemcsak azért, mert egy ilyen kiváló elhelyezkedésű lakásba, amelynek még 5 évig nulla a fűtésszámlája rendkívül egyszerű bérlőt találni, hanem azért is, mert a Cédrus Ligetben rengetegen érdeklődnek kiadó lakás iránt, így ha itt veszel ingatlant, lakásodat akár a fejlesztőnek is kiadhatod határozott idejű szerződés keretén belül, 2 + 2 évre, 3200 Ft/nm áron, aki így ki tudja adni az érdeklődőknek.

Így nem neked kell bajlódnod azzal, hogy a lakásba, bérlőt keress, rendszeresen ellenőrizd a lakást és elvégeztesd a későbbiekben esetlegesen felmerülő karbantartási munkálatokat. Ugyanakkor természetesen te is kiadhatod a lakást, ha találsz bérlőt ennél magasabb áron, illetve a visszabérlést bármikor megszakíthatod – természetesen a szerződésben rögzített felmondási határidővel – a kényelem miatt, azonban megéri ezt a konstrukciót választani.

A Cédrus Ligetben lakást vásárolni tehát egy biztonságos, jövőre tervezhető befektetés, különösen, hogy Szeged legdinamikusabban fejlődő területén épült fel, ahol még értéknövekedés is várható.

Fizess 20% önerőt, és költözz 2 napon belül!

Megtaláltad álmaid otthonát, de nem áll rendelkezésedre a teljes vételár? Jelenleg nem tudsz hitelt felvenni, de pár év múlva ez már nem lenne akadály? A Cédrus Ligetben már 20% önerővel is beköltözhetsz az általad kiválasztott lakásba! A jelenlegi gazdasági környezetben nehezebb hitelhez jutni, később azonban ez változhat. A Cédrus Liget lakóparkba, azonban már előszerződéssel is be lehet költözni, amelyben meghatározzák a végleges adásvételi szerződés időpontját és a vételárat. Ez esetben elég, ha a vételárnak mindössze a 20%-a rendelkezésünkre áll – természetesen ennél nagyobb összeg is lehet – és két napon belül már költözhetünk is. Az adásvétel végleges időpontjáig terjedő időre ugyanis kibérelhetjük a lakást. Ami külön jó hír, hogy évek múlva, amikor az adásvételre ténylegesen sor kerül, az előre meghatározott összeget kell megfizetnünk, tehát az ár nem inflálódik.

Mit történik, ha mégsem sikerül előteremtenünk a pénzt a szerződésben meghatározott időpontra, vagy esetleg meggondoljuk magunkat? Ez esetben az általunk befizetett önrészt maradéktalanul visszakapjuk, így csak annyit veszítünk, amennyit az évek során a pénzünk kamatozott volna.

Ne habozz, nézd meg leendő otthonod bármikor, élőben!

A Cédrus Liget lakópark már felépült, a fejlesztő cég munkatársai munkaidőben bármikor telefonon, e-mailben és a helyszínen is az érdeklődők rendelkezésére állnak, így leendő otthonod bármikor élőben megnézheted. A szerződés megkötése és a vételár kifizetése után pedig már két napon belül költözhetsz is új, teraszos, alacsony rezsijű otthonodba egy park közepén, a város szívében.

A cikk megjelenését a Cédrus Liget lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Vannak kivételek.

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

© 2024 (v2.202102)