Luxus lakás a budai hegyvidék ölelésében, ami akár a Te otthonod helyszíne is lehet!

Már épül az otthonod a XII. kerületi budai hegyvidéken, ahol a mesés panoráma, a nyugodt zöldövezet és a prémium minőség már adott. Ki ne szeretne ilyen adottságokkal rendelkező társasházban élni? Különösen, hogy a belső kivitelezés teljes mértékben a Te igényeidre lesz szabva, így pedig minden tekintetben az álomotthonodba költözhetsz.

A Diana társasház a Diana közben, egy zsákutca végén, az erdőhöz közel kapott helyet, ahol elhúzódhatsz a belvárosi nyüzsgéstől, és egy igazi termeszétközeli helyen érezheted magad. A több mint 2000 nm-es telken egy háromszintes, luxus épületkomplexum épül, amiben 5 korszerű módon kialakított ingatlan kapott helyet. A lakások mindegyikéhez hatalmas teraszok és privát kertek kapcsolódnak, ennek köszönhetően a nyugodt kikapcsolódás garantált. A társasház lélegzetelállító panorámával rendelkezik, amely minden lakásból kétségtelenül élvezhető, kifejezetten az épület legfelső szintjén levő penthouse-ból, hiszen a házban egy ilyen luxusingatlan is kialakításra került. A Diana társasház legfőbb értékei közé tartozik, hogy a leendő lakók egyedi igények szerint kivitelezett lakásokba költözhessenek.

A beruházással kapcsolatban decemberben jelentős fejlemények történtek, hiszen a projekt megkapta a használatba vételi engedélyt, ami azt jelenti, hogy a vevői igények felmérését követően csupán két hónapot vesz igénybe a lakás belső kivitelezése.

Manapság minden új beruházásnál érdemes szót ejteni a hűtő fűtő rendszerekről, hisz minden befektető próbálja a lehető legkedvezőbb megoldásokat kialakítani, segítve ezzel a jövőbeli lakókat. A társasház hűtését és fűtését a mennyezeti, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, a vizes helyiségekben ez padlófűtéssel egészül ki. Az igényesen kialakított nyílászáróknak köszönhetően az energiatakarékos jegyek is meghatározóvá válnak, hiszen a hővédő hatásban szerepe van az alumínium profil rendszernek és a háromrétegű üvegezésnek is.

Ez a társasház kiváló választás a minőségi életstílus kedvelőinek, illetve azok számára, akik a természetközeliség mellett nem szeretnének távol lenni a főváros adta lehetőségektől. További pozitívumok közé tartoznak még a kitűnő közlekedési lehetőségek, hiszen a környéken több buszjárat megállóhelyei sétatávolságban megtalálhatók, illetve a belváros autóval is könnyűszerrel megközelíthető, mindössze negyedórát vesz igénybe.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Támadják az akkumulátorgyárat? Nem baj, mi díjat adunk nekik!

Támadják az akkumulátorgyárat? Nem baj, mi díjat adunk nekik!

A hagyományoknak megfelelően ismét átadták az „Év Befektetője” Díjat a Magyar Befektetési Ügynökség (HIPA) ünnepségén, ahol kilenc kategóriában hirdettek győztest.

Csak átutaznak Magyarországon az ukrán menekültek, nem akarnak itt maradni

Csak átutaznak Magyarországon az ukrán menekültek, nem akarnak itt maradni

Az ukrán-magyar határon 5970-en léptek be Magyarországra pénteken, a román-magyar határon belépők közül pedig 4952-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

Győrfi Pál szerint egyre több orvos csatlakozik az új ügyeleti rendszerhez

Győrfi Pál szerint egyre több orvos csatlakozik az új ügyeleti rendszerhez

Elindul az új, egységes alapellátási ügyeleti rendszer, az ügyelethez a háziorvosok is egyre nagyobb számban csatlakoznak - közölte az Országos Mentőszolgálat.

© 2023 (v2.202102)