Alacsony rezsiköltség és modern körülmények várnak ezekben a lakásokban

Egy tőkeerős, jól együttműködő ingatlanfejlesztői cégcsoport, a Bayer Construct most olyan lakóparki beruházásokon dolgozik, amelyek számos kiemelkedő tulajdonságuk mellett kedvezményekkel is várják az érdeklődőket. A Balance Garden és az Elite Park II-III. lakóparki projektek az ígért ütemterv szerint haladva, zökkenőmentesen és lendületesen épülnek és szépülnek.

Balance Garden

Rengeteg újszerű megoldással várja az ide költözőket, és a legjobb hír, hogy már több mint 70 %-os készültségnél tart a projekt. A D épületben lassan befejeződnek a burkolási munkálatok, a C épületben pedig már elkészült a vizesblokkok burkolása. A következő hónapban az A és B épület munkafolyamatai következnek. Az épület homlokzata a C és D épületen már csak a színezést várja. Ezután az állvány átkerül az A és B épületekre és ott folytatódik a homlokzatszigetelés.

A Népligettől mindössze pár perc sétára megtalálható lakópark nem csak az elhelyezkedését tekintve kiváló, de az itt kiépített infrastruktúra is nagyszerű. A helyi- és távolsági buszok is sűrűn járnak, ugyanakkor villamosok, és az M3-as metró megállója is megtalálható, ahonnan a főváros számos egyéb pontjára könnyen el lehet jutni. Az épületet parkos kert veszi majd körül, csendes, zöld fákkal övezett utcákkal határolva, amely kellemes környezetet biztosít az itt lakóknak.

Az épülő lakások már idén beköltözhetővé válnak, várhatóan szeptember végén, és köszönhetően annak, hogy minden ütemterv szerint halad, a pontos átadásra számítani lehet. Érdemes mielőbb választani a még szabad lakások közül, mert kedvezményes árakkal várják az érdeklődőket. A tavaszi akció kereteiben már 870 ezer Ft/m2-től kínálnak lakásokat.

A környezettudatosság elsőszámú szempont volt az ingatlanok kialakításakor. A Balance Garden építése során ennek megfelelően energiatakarékos megoldásokat alkalmaztak, ami a mai gazdasági helyzetre tekintettel különös fontossággal bír.

Összesen 298 lakás található az épületegyüttesben, 7 emeleten kiépítve. A 3 különállóan kialakított épület az 1. és a 2. szinten épülnek össze, majd a 3. emelettől ismét külön válnak, emiatt a 3. emeletnél az átkötő részeknél tetőkert is kialakításra került. A földszinten található 23 lakáshoz igényesen kialakított kizárólagos használatú kert tartozik, míg a lakópark összes többi lakásához erkély vagy terasz kapcsolódik.

A lakások mérete változó, tehát a kisebb, 1-2 szobás lakásoktól kezdve, a nagyobb, 3-4 szobás lakások megvásárlására is lehetőség van. A lakóépületen belül a szintek közötti közlekedést liftek segítik, és az épületek bejáratánál kellemes hangulatú lobby várja a vendégeket, ami beszélgetésre tökéletesen alkalmas.

Elite Park II-III.

A Dunához közel, Újbudán, kiváló elhelyezkedéssel és energiatakarékos jegyekkel felruházott új beruházás épül. Ami nem csak azért számít kiváló befektetésnek, mert alacsonyak a fenntartási költségek, hanem azért is, mert modern épületgépészeti megoldások valósulnak meg a lakásokban, ezért az értékállóság garantált.

Március végére mindkét ütem eléri a szerkezetkész állapotot, és 2024 júniusára elkészül a végleges épületkomplexum, az építkezés tehát ütemterv szerint halad. Az Elite Park 2-3 várja azokat az érdeklődőket, akik kellemes környezetben, minőségi otthonra vágynak.

A lakópark előnyeihez hozzájárul még az energiatakarékosság is, aminek napjainkban különösen fontos szerepe van. A 16 cm -es kőzetgyapot hőszigetelés egyedülálló, a korszerű nyílászárók és a távhő garantálja, hogy a fenntartási költségek alacsonyan maradjanak, illetve lakásonként saját mérőórával mérhető a fűtés.

A tavaszi akció keretein belül már 990 ezer Ft/m2 ártól megtalálhatja álmai otthonát, ami azért is nagyon kedvező, mert ez az ár tartalmazza a split klímaberendezést is. Továbbá a lakásokba beépítésre kerül a gépesített konyhabútor, az előszobabútor, valamint a fürdőszobai bútor a szaniterekkel együtt, szekrényes kivitelű mosdókkal.

A lakások mérete rendkívül változatos: a leendő tulajdonosok a 28 m2-es stúdiólakásoktól kezdve a 150 m2-es, több hálószobás ingatlanig választhatnak új otthont, a nagyobb, 2-4 hálószobás lakások CSOK-ra (Családi Otthonteremtési Kedvezményre) is alkalmasak. Tavasztól a már kiválasztott lakást akár megtekintheti a helyszínen is.

Erkély vagy terasz is kapcsolódik az ingatlanok többségéhez, ami kiegészül azzal, hogy tetőteraszos ingatlanok is megvásárolhatóak a 6. emelettől, ezáltal akár kisebb magánkert kialakítására is van lehetőség, valamint a baráti összejövetelek és családi délutánok itt kellemes hangulatban, nyugodtan telhetnek el.

A cikk megjelenését a Balance Garden és az Elite Park II-III. fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tényleg holnap lesz az utolsó nyári óraátállítás?

Tényleg holnap lesz az utolsó nyári óraátállítás?

2023. március 26. vasárnap óraátállítás, amelyről évek óta folynak a viták, de úgy tűnik, most közeledik a vége.

Szijjártó Péter nagyon aggódott a tiszta vízért New Yorkban

Szijjártó Péter nagyon aggódott a tiszta vízért New Yorkban

Elfogadhatatlan, hogy a világ számos részén nincsen tiszta ivóvíz még az egészségügyi intézményekben sem - közölte Szijjártó Péter külügyminiszter New Yorkban.

Támadják az akkumulátorgyárat? Nem baj, mi díjat adunk nekik!

Támadják az akkumulátorgyárat? Nem baj, mi díjat adunk nekik!

A hagyományoknak megfelelően ismét átadták az „Év Befektetője” Díjat a Magyar Befektetési Ügynökség (HIPA) ünnepségén, ahol kilenc kategóriában hirdettek győztest.

Csak átutaznak Magyarországon az ukrán menekültek, nem akarnak itt maradni

Csak átutaznak Magyarországon az ukrán menekültek, nem akarnak itt maradni

Az ukrán-magyar határon 5970-en léptek be Magyarországra pénteken, a román-magyar határon belépők közül pedig 4952-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

© 2023 (v2.202102)