Napsütés és vízpart? Legyen Neked is saját ingatlanod a Velencei-tónál

Tavasz közeledtével az ember vágyik arra, hogy a szabadidejét olyan helyen töltse el, ami kicsit kizökkenti a hétköznapokból. Aki nem menne el a Balatonig, de elengedhetetlen számára a vízpart közelsége, annak most remek ajánlatokat hoztunk a közkedvelt Velencei-tó közvetlen közeléből.

Mai válogatásunkban elsősorban Gárdonyban és a szomszédos városkában Agárdon néztünk szét, hisz ez az a hely, ami közvetlenül a Velencei-tó partján helyezkedik el, így ezeknek az ingatlanoknak az elhelyezkedése több szempontból is kiváló. Tarts velünk, és nézzük milyen otthonokat találsz a Velencei-tó közelében.

Első helyen a Agárd csendes zsákutcájából mutatunk egy igazi idilli otthont, parkosított udvarral. A 260 nm-es telken, egy 128 nm alapterületű családi otthon kapott helyet. Az ingatlan remek kialakításnak örvendhet. A 46 nm-es amerikai-konyhás nappali kényelmes teret nyújt a családnak, innen léphetünk ki a térkövezett,12 nm-es teraszra. A földszinten található még egy háztartási helyiség, mosdóval, WC-vel, kazánnal, valamint kialakításra került egy tároló a lépcső alatt. A tetőtérben helyet kapott egy nagy méretű fürdőszoba és három hálószoba. A kellemes hőérzetről kondenzációs kazán, cserép kandalló, illetve 2 hűtő-fűtő klíma gondoskodik radiátoros hőleadással, ami a földszinten padlófűtéssel egészül ki. A természetközeli ingatlantól 10 perc kényelmes sétával eljuthatunk a Termálfürdőhöz, valamint a Parkerdőhöz, ezen kívül nagyon egyszerűen, jó minőségű úton érhetjük el a 7-es utat is.

A következő ingatlanra Gárdony központjában bukkantunk rá. A nyolc lakásos társasházban lévő földszinti, kertkapcsolatos lakás 57 nm-es, ezáltal kényelmes teret ad, egy kisebb család számára. Amerikai konyhás nappali, két hálószoba, egy kádas fürdő, külön bejáratú wc, egy fedett terasz, és egy csodás parkosított kert tulajdonosai lehetünk, ha ezt az ingatlant választjuk. A kertkapcsolat egy folyamatosan karbantartott, növényekkel és főzősarokkal ellátott kis paradicsom, ahová bármikor kiülhetünk kipihenni a nap fáradalmait. A lakáshoz tartozik egy parkolóhely, két utcafrontos térkövezett udvarban, ahova a bejutást elektromos kapuk biztosítják. A társasház a legkorszerűbb hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel van felszerelve. Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan a közelben áruházak, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda pár perces sétával elérhetőek.

Szintén Gárdonyban járunk, azonban most a település közkedvelt kertvárosi lakóövezeti részén. A 2019-ben teljeskörűen felújított ingatlan 94 nm alapterületű, amelyhez tartozik egy nagy, 440 nm-es telek is. Az ingatlan egy család számára kiváló, hiszen elrendezése remek. Az energiahatékony, földszintes családi házban a felújított konyha és fürdő mellett helyet kapott még két hálószoba, nappali és étkező helyiség, külön gardrób és tároló, valamint egy 9,5nm-es terasz is. A ház fűtését/hűtését és teljes energiaigényét (a kandalló együttes használatával) fedezi a kiépített napelemes rendszer. Minden helyiség elektromos fűtőpanelekkel fűthető, az étkezőben inverteres klíma, a nappaliban padlófűtés is kiépítésre került. A 440 m2-es telken térkövezett kocsibeálló található, a kertet automata locsolórendszer öntözi. Elhelyezkedése magáért beszél, hisz a bevásárlási lehetőségektől 3 perc, vízparttól és vasútállomástól 6 perc kényelmes sétatávolságra található.

Ez az ingatlan egy igazán minőségi otthont nyújt számodra, ahol nem csak egy nagy család, de akár több generáció is elfér egymás mellett. Gárdony, csodás családi házas övezetében került eladósorba ez a 2018-ban épült, két szintes, minden igényt kielégítő családi ház. A 700 nm-es kert mindenki számára önfeledt kikapcsolódást nyújt, gyepszőnyeggel, fúrt kúttal és öntözőrendszerrel. Található még itt gyermek hinta, homokozó, csúszda, továbbá egy modern pergolás pihenő sarok. A ház 168,25 nm-es, ebből a lakótér hasznos alapterülete 134,35 nm. Az alsó szinten előszoba, egy szoba, wc zuhanyzóval, háztartási helyiség, tároló helyiség, konyha, nappali és étkező, míg az emeleten három hálószoba, gardrób szoba, fürdőszoba fürdőkáddal, zuhanyzóval, wc-vel található. A konyhabútorba beépítésre került, a mosogatógép, hűtőgép, fagyasztó, sütő, főzőlap, páraelszívó és mikrohullámú sütő is. A házhoz tartozó 33,9 m2 es, fűtött garázs két gépkocsi beállási lehetőségét biztosítja.

Gárdony – Dinnyés részén kínálják eladásra ezt a 138 nm-es, újszerű állapotú családi otthont optimális méretű terekkel és nagyméretű telekkel. A ház belső tereit tekintve: előszoba, nappali, konyha-étkezővel két külön nyíló wc, egy fürdőszoba, két hálószoba, valamint egy üzlethelyiségnek is kialakítható szoba került kialakításra. Ezen kívül két fedett terasz is helyet kapott, amely remek lehetőség a nyári, napsütéses hónapokra. A melegről padló-, illetve elektromos fűtőpaneles fűtés és beépített klíma gondoskodik. A ház modern, ugyanis elektromos redőnyök, működő kamerarendszer, riasztó előkészítés, valamint napelem is található benne. A telken 2 autónak kialakított igényes fedett beálló és fatároló is található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

© 2024 (v2.202102)