Tavasz, szerelem, és egy romantikus séta? – Ezek a szerelmespárok kedvenc városai!

Magyarországon több települést is megemlítenek a legromantikusabb városok listáján. Mai válogatásunkban azonban két olyan települést hoztunk el, amik szinte első helyen kerülnek bele a szerelmespárok hétvégi programfüzetébe. Ez a két helyszín pedig nem más, mint Eger és Szentendre.

Ha ellátogattatok már valamelyik helyre, biztosan tudjátok, milyen csodálatos látnivalók akadnak ezekben a városokban. Ha azonnal bele szerettetek, és el tudjátok itt képzelni közösen a jövőt, akkor pontosan erre az esetre hoztunk nektek néhány romantikus lakást, ahol akár később, családalapítás után is elfértek majd.

Első helyen Egerből hoztunk egy gyönyörű kis otthont, aminek nem csak a berendezése romantikus, és letisztult, de az elhelyezkedése is kiváló, hiszen Eger szívében kapott helyet. Az ingatlan 89 nm és található benne egy tágas nappali, két hálószoba, jól felszerelt konyha, erkély, tároló, gardrób, kádas fürdő és egy külön nyíló wc is. A felújítás során rengeteg új felszerelés és bútor került az ingatlanba, így az enteriőr teljesen modern és mai. Az ingatlan házközponti fűtéssel rendelkezik. A szigetelésnek és a fűtési rendszernek köszönhetően alacsony a rezsije. Ideális életteret biztosíthat egy családnak.

Egerben a Zöldfa utcában kínálják eladásra ezt a kitűnő állapotú panorámás lakást egy rendezett liftes társasházban. Az ingatlan több szempontból is kedvező, azonban elrendezését tekintve kiváló, hiszen a földszinten amerikai konyhás nappali egy 12nm-es panorámás terasszal, tágas előszoba, egy hálószoba, egy fürdő, valamint egy kamra is helyet kapott. Ezen kívül az emeleten 3 hálószoba és egy fürdőszoba is kialakításra került. A lakáshoz tartozik egy saját alagsori tároló is, így azoknak sem kell aggódniuk, akiknek sok holmijuk van. Mindemellett a társasházban lehetőség van két beállós garázs bérlésére is.

Szentendre Tyúkosdűlő részén eladóvá vált egy 530 nm-es telken fekvő, 145 nm-es, panorámás családi ház. Az ingatlan két szintes, az alsó szinten található egy hálószóba, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és a tágas amerikai konyhás nappali, amiből egy 104 nm-es teraszra léphetünk ki, ahonnan a panoráma a Dunára tekint, ami a természetkedvelőknek hatalmas ajándék lehet. Az emeleten van ezen kívül három hálószoba és a fürdőszobának egy helyiség. A fűtésért padlófűtés, kondenzációs kazán és kandalló felel, szintenként külön termosztáttal lehet a hőmérsékletet szabályozni. Az ingatlanban hatalmas plusz, hogy pincével, fedett autóbeállóval, 8 nm-es erkéllyel, 104 nm-es terasszal és kültéri tárolóval ellátott. Közlekedés szempontjából a buszmegálló 10 perc sétára található. Kisbolt, óvoda, iskola és gyógyszertár 10 percen belül megközelíthető autóval.

Szentendre Rózsadombján, Pismány hegyen eladó egy 2020-ban épült, 5 + 1 fél szobás,147 nm-es, két szintes ikerházfél. Az ingatlanok csak a garázsoknál érnek össze, így mindenki önálló, teljesen elkerített telekrésszel rendelkezik. A lakás két szintes, melynek elosztása a következő: a földszinten tágas amerikai konyhás nappali, hálószoba, zuhanyzós fürdő, dolgozó-vendég szoba, intim, fedett terasz kertkapcsolattal, valamint kocsibeálló is található legalább 3 autó részére. Az emeleten gyerekszoba, felnőtt hálószoba csodás panorámával rendelkező terasszal, gardrób, valamint káddal és zuhanyzóval is ellátott fürdő kapott helyet. Az épület fűtését gáz cirkó kazán biztosítja, padló, illetve radiátoros hőleadókkal kialakítva. A lakás Lakberendező segítségével a mai ízlésnek megfelelően lett berendezve. A csodás dunai panoráma, a jó levegő, a kiváló megközelítés és az infrastruktúra már csak hab a tortán ennél az ingatlannál.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)